pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 20, 2007 #1 خب امروز اولین ویدیو(تیزر) از Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 منتشر شده,حجم این تیزر 6 مگابایت بوده: Download
خب امروز اولین ویدیو(تیزر) از Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 منتشر شده,حجم این تیزر 6 مگابایت بوده: Download
54M113 کاربر سایت Dec 20, 2007 #2 اگه همونی که به صورت فیلم هست اولش و تو کازینو مشغول فمار بازی هستنو میگی که آقا رضا چند هفته پیش گذاشتنش : اولین تریلر از عنوان Rainbow Six Vegas 2
اگه همونی که به صورت فیلم هست اولش و تو کازینو مشغول فمار بازی هستنو میگی که آقا رضا چند هفته پیش گذاشتنش : اولین تریلر از عنوان Rainbow Six Vegas 2
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 20, 2007 #3 والا نمیدونم چون هیچ کدومشون رو دانلود نکردم! تو تیتر این خبر هم اومده بود تیزر ولی شایدم همون ویدیو که رضا گزاشته باشه:confused:
والا نمیدونم چون هیچ کدومشون رو دانلود نکردم! تو تیتر این خبر هم اومده بود تیزر ولی شایدم همون ویدیو که رضا گزاشته باشه:confused:
Rainbow کاربر سایت Dec 21, 2007 #4 من دانلودش کردم! اون یکی که رضا گذاشته بود ، نیست! حدود 36 ثانیه است! ولی خوب دیدنش خالی از لطف هم نیست..
من دانلودش کردم! اون یکی که رضا گذاشته بود ، نیست! حدود 36 ثانیه است! ولی خوب دیدنش خالی از لطف هم نیست..