تیزر تریلر بازی هری پاتر و شاهزاده دورگه

• Thread starter Thread starter pcteam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pcteam

کاربر سایت
سلام ! بعد از یه غیبت طولانی برگشتم !
لینک دانلود تیزر ( تبلیغ ) تریلر بازی هری پاتر و شاهزاده دورگه رو گذاشتم که فکر میکنم خیلی از هری پاتریست ها منتظرش بودن
فیلم با فرمت mov هست با کیفیت بسیار عالی​

سلام ! بعد از یه غیبت طولانی برگشتم !

لینک دانلود تیزر ( تبلیغ ) تریلر بازی هری پاتر و شاهزاده دورگه رو گذاشتم که فکر میکنم خیلی از هری پاتریست ها منتظرش بودن​

فیلم با فرمت mov هست با کیفیت بسیار عالی

حاجي اين لينکت فکر کنم مشکل داره! چون زماني که تو صفحه چنين پيغامي رو ميده شما تا 5 ثانیه دیگر به لینک دانلود متقل میشوید لطفا شکیبا باشید

بعد در حد همون پيغام واميسته!

نه اتفاقا تو ایرانم خیلی طرفدار داره ! مال پیش دبستانی هم نیست ! یه سری به سایت هایی که اخبار هری پاتر رو پوشش میدن بزنید ! برای هر پستی 1500 تا comment میزارن ! حالا همشون بچه هستن ؟؟؟
در ضمن با گذشت زمان کاملا محیط فیلم تغییر کرده و عملا دیگه طرفدار به قول شما بچه نداره !!!

نه اتفاقا تو ایرانم خیلی طرفدار داره ! مال پیش دبستانی هم نیست ! یه سری به سایت هایی که اخبار هری پاتر رو پوشش میدن بزنید ! برای هر پستی 1500 تا comment میزارن ! حالا همشون بچه هستن ؟؟؟
در ضمن با گذشت زمان کاملا محیط فیلم تغییر کرده و عملا دیگه طرفدار به قول شما بچه نداره !!!

"حالا همشون بچه هستند؟! "

تقریبا همشون .. از لحاظ عقلی یا سنی !
اگر طرفداران مثلا Lord of the Rings و یا سری Wheel Of Time (که مطمئناً اسمش رو هم تا حالا نشنیدین) رو با طرفداران هری پاتر مقایسه کنید به تفاوت سنی پی میبرید.

نکته دیگر: شخصیت های خود داستان هم سن و سالشون تو همین مایه هاست.

نکته مهم کنکوری: هری پاتر!!!! در واقع داستان است نه فیلم !!! و فیلمش بر اساس داستان ساخته شده. حالا چون همه ایران از طریق فیلم این Abomination رو شناخته اند، دلیل بر این نمیشه که "فیلم" باشه.

البته من خودم موافقن نیستم با اینکه کتاب 4 حرکت خاصی بود،خواستم بگم که یه تفاوتی بین kid stuff و kid-friendly stuff هستش.

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    70.3 KB · مشاهده: 105
البته من خودم موافقن نیستم با اینکه کتاب 4 حرکت خاصی بود،خواستم بگم که یه تفاوتی بین kid stuff و kid-friendly stuff هستش.

اینها همه اش حرفه !
یک سری کاراکتر و set داستان یکهو از یک کتاب متحول میشوند و target audience میره بالای 18 سال؟!
مثل این میمونه که با همون داستان تایتانیک و همون بازیگران و کارگردان یکهو یک فیلم هنری برای خواص ساخته بشه.
یا مثلا با همون تم و شخصیتهای Crash بازی Tactical Espionage Action مثل MGS ساخته بشه که شخصیت اولش Crash باشه و روش هم بنویسه +18 !
کما اینکه Audience هم هنوز تغییری نکرده (حداقل توی ایران).

اینها همه اش حرفه !
یک سری کاراکتر و set داستان یکهو از یک کتاب متحول میشوند و target audience میره بالای 18 سال؟!
مثل این میمونه که با همون داستان تایتانیک و همون بازیگران و کارگردان یکهو یک فیلم هنری برای خواص ساخته بشه.
یا مثلا با همون تم و شخصیتهای Crash بازی Tactical Espionage Action مثل MGS ساخته بشه که شخصیت اولش Crash باشه و روش هم بنویسه +18 !
کما اینکه Audience هم هنوز تغییری نکرده (حداقل توی ایران).
یه سوال
شما کامل کتابها رو خوندی ؟ اصلا میدونید داستان از چه قرار ـه ؟
اصلا بچه در حد دبستان و پیش دبستانی میتونه با داستان این کتاب ارتباط برقرار کنه ؟
بله کسی که فقط پوسته ی داستان رو میدونه، میگه این داستان مال بچه هاست
حتما کتاب باید مثل "دیموناتا" باشه که برای بزرگسالان به حساب بیاد ؟
این کتاب با توجه به سن کاراکترش که بالا میره سن مخاطباش هم بالا میره طوری که violence تو philosopher stone با deathly hallows اصلا قابل مقایسه نیست

"تقریبا همشون .. از لحاظ عقلی یا سنی !"
- یعنی یکی که به این مجموعه داستان علاقه داشته باشه از لحاظ عقلی دچار مشکله ؟ این داستان نه به خاطر شخصیت ها بلکه به خاطر موضوعش مهمه! به خاطر اینکه اینو یاد میده که رو پای خودت وایسی ! به خاطر اینکه شخصیت اصلی یک بار هم از کسی یا نیروی ماوراالطبیعه ای کمک نخواسته ! ! !
منم خودم طرفدار آنچنانی هری پاتر نیستم ! ولی :
کتابی که به قول شما برا بچه نوشته میشه آیا ممکنه بعضی به خاطرش خودکشی کنن ؟ ؟ ؟
یا جز پرفروش ترین کتاب های سال بشه ؟ یا یه آدمی که تحت پوشش اداره بیمه بریتانیا بوده رو از ملکه انگلیس پولدار تر کنه ؟
شاید این ها دلیل های قانع کننده ای برای شما نباشه ولی نمیتونید پرطرفدار بودن و همچنین نفوذ اون بین جامعه ایرانی رو انکار کنید ! اینجا اصلا فیلم مطرح نیست ! هر کسی فیلم تخیلی رو ممکنه دوست داشته باشه ولی روزی که کتاب 7 ( یادگاران مرگ ) منتشر شد رو اگه به خاطر داشته باشی مردم ساعت 4 صبح روربه روی کتاب فروشی ها تو صف وایساده بودن ! که کمتر بچه ای توشون دیده میشد !
شما "Lord of the Rings " رو مثال میزنی که به هیچ وجه مثل کتاب های هری پاتر طرفدار نداشته ! و همه اونایی که من میشناسم فقط از طریق فیلم Lord of the Rings رو میشناسن ! که اونم یه محصول 100% تجاریه هالیوودی هستش مثل سری فیلم های هری پاتر ! ولی خوب نظر شما هم محترمه ! بالاخره شما دوست نمیدارید دیگه ! بجاش یه جای دیگه براش سرو دست میشکونن ! ! !

یه سوال
شما کامل کتابها رو خوندی ؟ اصلا میدونید داستان از چه قرار ـه ؟
اصلا بچه در حد دبستان و پیش دبستانی میتونه با داستان این کتاب ارتباط برقرار کنه ؟
بله کسی که فقط پوسته ی داستان رو میدونه، میگه این داستان مال بچه هاست
حتما کتاب باید مثل "دیموناتا" باشه که برای بزرگسالان به حساب بیاد ؟
این کتاب با توجه به سن کاراکترش که بالا میره سن مخاطباش هم بالا میره طوری که violence تو philosopher stone با deathly hallows اصلا قابل مقایسه نیست
دقیقا ! من با شما موفقم Kenji !
کسی که فکر میکنه ماجرا حول 3 تا بچه هستش که جادو میکنن و خوشحال هستن باید هم اینجوری انتقاد کنه !

خداییش دوست عزیز چی فکر کردی که میگی بچه من عمو 50 سالش هست هری پاتر را کامل خونده اون دو بار یک بار ترجمه شده یک بار مال ویدا اسلامیه منم خودم یک بار هفتاش را خوندم 10 بار هم همهی فیلم هاش را دیدم 19 سالم هست به نظرت ما هم بچه ایم کتابی که از نظر کشش داستان از نظر توصیف صحنه ها بهرتین هست توی کتاب هایی که من تا الان خوندم وقتی دارم کتاب را میخونم انگار دارم یک فیلم را میبینم در عین اینکه از جزییات الکی دوری شده جزییاتی هست که مثلا اینطور براتون مثال بزنم من محفل ققنوس را خوندم صحنه این که در کتاب وزارت جادو توصیف میشه توی ذهن من بود وقتی فیلم را دیدم دیدم همونی بود که من فکر کرده بودم البته بگزریم که فیلم ها واقعا به پای کتاب نمیرسه ولی میخوام بگم که نویسنده به حدی خوب کار کرده که آدم توی یک دنیای دیگه میره و لذت میبره از خوندن کتاب و راستیتیتش را بگم من دقیقا بعد این هفت کتاب مزرعه حیوانات جرج ارول را خوندم خداییش اونموقع فهمیدم بعضی نویسنده ها واقعا بلدن چطوری داستانشون را لذت بخش کنند نمیگم جرج ارول کمتر از رولینگ هست ولی واقعا رولینگ بهتره

ببينم جناب Tyrax من هم Lord of The Rings و Wheel Of Time رو خوندم تقريباً به جرعت مي تونم بگم 90 برابرت كتاب خوندم...
عزيز هري پاتر اولين كتاب براي نوجوانان جوان كاتلين رولينگ بود پس بهش گير نده و اونو با تالكين مقايسه نكن....
پس مقايسه چرت و پرت نكن مجبور نيستي پست بزني...
كسي اگر عكس هاي اين تريلر رو داره بزاره...

عجب غلطی کردما :eek:

بابا نباید یه کتاب تا حد کمال باشه که همه دوسش داشته باشن و هیچکس نتونه ازش انتقاد کنه و ایراد بگیره
هری پاترم همین طور یه سری از جلد اول خوندیمشو هر سال منتظر کتاب بعدی بودیم یه سریم ازش خوشمون نیومد حالا دعوا سر چی بود:confused:

اینم معلومه که سریه هری پاتر برای رنج سنی پایین تری از ارباب حلقه ها و سیلماریلیون و هابیت نوشته شده ولی نا تا حد پیش دبستانی( قبل مدرسه کتاب میخوندی:eek:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or