تکنولوژی جدید کمپانی بزرگ Sony برای تغییر وضعیت بازی ها توسط چشم!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS4-Camera.jpg
درود
شاید اسم استودیوی Magic Lab به گوشتون خورده باشه، این استودیو میشه گفت یکی از مهره های اصلی قسمت سرگرمی های سونی در چندوقت اخیر بوده است.
این استودیو محصولاتی همچون Eye Toy و PS Move و PS Eye را برای کنسول Playstation ساخته، اما آنها دست از تلاش برنداشته و در جدیدترین فناوری خود قرار است، انقلابی را در این صنعت ایجاد کنند:
سال ها از تاریخ صنعت بازی میگذره و بعضی بازی ها هم هستن که دوربین ـشان برای بعضی ها ناخوشایند است و شاید برای آنها تجربه همچین بازی شیرین نباشه،اگر از آن دسته افراد هستید،پس نگران نباشید،
آنها (تیم Magic Lab و SMI که در زمینه ردیابی چشم کار میکنند) در جدیدترین پروژه ـشان میخواهند بر روی پلتفورم Red-oem کار کنند.
این ویژگی به شما این توان را خواهد داد که از چشم خود به عنوان دوربین بازی استفاده کرده و خیلی آسان محیط پیرامون خود را جستجو و یا اهداف متفاوتی را دنبال و پیدا کنید.
ولی این فناوری در مراحل بسیار ابتدایی به سر میبرد و هنوز باید بر روی ـش کار و تحقیق انجام شود و تیم Magic Lab به شدت در حال توسعه این فناوری هستند و خواهند بود.
به گفته آنها قرار است که محصول نهایی بتواند صدها حالت فیزیکی را تشخیص بدهد ، اما این نسخه اولیه، جلوی کاربر قرار می گیرد و جایی که نگاه می کند را می یابد، سپس آن را به دستورات داخل بازی تبدیل می کند.
source

چه جوری میشه؟ مثلا من اگه راست یا چپو نگاه کنم تو بازی هم دوربین به راست و چپ حرکت میکنه؟ اگه اینطوری باشه که سوال اینجاست که وقتی به اطرافم نگاه میکنم چه جوری تلویزیونو ببینم؟ :d

چه جوری میشه؟ مثلا من اگه راست یا چپو نگاه کنم تو بازی هم دوربین به راست و چپ حرکت میکنه؟ اگه اینطوری باشه که سوال اینجاست که وقتی به اطرافم نگاه میکنم چه جوری تلویزیونو ببینم؟ :d

هههههه ... :d

آره , حالا عینکی چیزی بود میشد باور کرد ولی اینطوری که این نشون میده بنظر میاد کاملا شبیه کینکته !!! :-b

تکنولوژی جدید کمپانی بزرگ Sony برای تغییر وضعیت بازی ها توسط چشم!!!

یعنی اگه همچین تیتری رو برای مایکروسافت زده بودند همه سرازیر می شدند که کلمه بزرگ توی منبع نیست چرا خبر رو خراب می کنی توی ترجمه دست می بری فن بازی توی ترجمه در میاری و ...

مثل اینکه بعضی از دوستان واقعا دنبال بهانه و ترول کردن هستن، لطفا الکی در این تاپیک اسپم نفرستید.
تازه در اینکه کمپانی سونی، یکی از بزرگترین غول های سخت افزاری(خودت بهتر میدونی...) و نرم افزاری(بازی و سرگرمی) بزرگ هستش شکی نیست...
yahoo_4.gif

موفق باشید

کجای خبر این رو گفته اونوقت؟

آخرین ویرایش:
قرار نیست سرت را بچرخونی ! شما مثلا در نظر بگیر یدونه دشمن از کنار صفحه tv به تو شلیک میکنی دیگه لازم نیست کنترلر را بچرخونی طرفش همینکه چشمات ببینتش خودبخود دروبین بازی میچرخه طرف دشمنه !
یعی چشات را بالا و پایین و چپ و راست کنی در همون میزان دوربین بازی در جهات ذکر شده حرکت میکنه .

اتفاقا این یکی از قابلیت های کینکت هست که اشتباه نکنم حرکات چشم را هم تشخیص میداد اگه بتونن به صورت دقیق این چیزه را اجرا کنن به نظر من فوق العادست و تجربه بازی را خیلی واقعی تر و جذاب تر میکنه .

آخرین ویرایش:
قرار نیست سرت را بچرخونی ! شما مثلا در نظر بگیر یدونه دشمن از کنار صفحه tv به تو شلیک میکنی دیگه لازم نیست کنترلر را بچرخونی طرفش همینکه چشمات ببینتش خودبخود دروبین بازی میچرخه طرف دشمنه !
یعی چشات را بالا و پایین و چپ و راست کنی در همون میزان دوربین بازی در جهات ذکر شده حرکت میکنه .

اتفاقا این یکی از قابلیت های کینکت هست که اشتباه نکنم حرکات چشم را هم تشخیص میداد اگه بتونن به صورت دقیق این چیزه را اجرا کنن به نظر من فوق العادست و تجربه بازی را خیلی واقعی تر و جذاب تر میکنه .
خُب اینجوری باشه حداقل قابل بازی هست :d ولی بازم فکر نکنم خیلی جالب باشه، چون باید به تک تک دشمن ها نگاه کنی (البته همین الانش باید نگاه کنی :d من منظورم اینه که باید زوم کنی رو هر دشمن :d) بعد نمیشه مثلا یکیو بزنی و حواست به یکی دیگه هم باشه، باید فقط تمرکزت رو یکی باشه :d
در کل دست و پا گیر میشه به نظرم

خُب اینجوری باشه حداقل قابل بازی هست :d ولی بازم فکر نکنم خیلی جالب باشه، چون باید به تک تک دشمن ها نگاه کنی (البته همین الانش باید نگاه کنی :d من منظورم اینه که باید زوم کنی رو هر دشمن :d) بعد نمیشه مثلا یکیو بزنی و حواست به یکی دیگه هم باشه، باید فقط تمرکزت رو یکی باشه :d
در کل دست و پا گیر میشه به نظرم
خیلی سادست این قضیه که متوجه نمیشی ! شما تو همین بازی های ساده داری به تک تک دشمنها نگاه میکنی دیگه ! یعنی همون مثالی که زدم اگه یه دشمن از کنار بهت شلیک کنه تو همین کنترلر های ساده بازم چشمات میچرخه اینور و اونور دیگه ! یعنی هیچ فرقی به حال شما نمیکنه ! با بود و نبود این تکنولوژِ ولی تو مجبور هستی کنار حرکت چشمات انالوگ کنترلر را بچرخونی طرف دشمن .
ولی تو اینجا دیگه نیاز به حرکت کنترلر نیست همین که چشمت دشمن را میبینه دروبین بازی اوتومات میره طرفش . این چیزهایی که میگم به شرطی هست بتونن دقیقا این تکنولوژی را پیاده کنند اتفاقا بازی را جذاب تر و راحت تر و واقعی تر میکنه .

خیلی سادست این قضیه که متوجه نمیشی ! شما تو همین بازی های ساده داری به تک تک دشمنها نگاه میکنی دیگه ! یعنی همون مثالی که زدم اگه یه دشمن از کنار بهت شلیک کنه تو همین کنترلر های ساده بازم چشمات میچرخه اینور و اونور دیگه ! یعنی هیچ فرقی به حال شما نمیکنه ! با بود و نبود این تکنولوژِ ولی تو مجبور هستی کنار حرکت چشمات انالوگ کنترلر را بچرخونی طرف دشمن .
ولی تو اینجا دیگه نیاز به حرکت کنترلر نیست همین که چشمت دشمن را میبینه دروبین بازی اوتومات میره طرفش . این چیزهایی که میگم به شرطی هست بتونن دقیقا این تکنولوژی را پیاده کنند اتفاقا بازی را جذاب تر و راحت تر و واقعی تر میکنه .
من متوجه شدم شما چی میگی، شما منظور منو اشتباه متوجه شدید :d
منظورم اینه که صحنه زیاد تند اینور اونور نره، چون ممکنه سریع هی به این و اون نگاه کنیم :d
ایده اش جالبه فقط امیدوارم وقتی اجرایی شد هم اینقدر جذاب باشه :d

حالا وِلِش هر وقت اومد میبینیم نتیجه چیه :d

یعنی اگه همچین تیتری رو برای مایکروسافت زده بودند همه سرازیر می شدند که کلمه بزرگ توی منبع نیست چرا خبر رو خراب می کنی توی ترجمه دست می بری فن بازی توی ترجمه در میاری و ...
مثل اینکه بعضی از دوستان واقعا دنبال بهانه و ترول کردن هستن، لطفا الکی در این تاپیک اسپم نفرستید.
تازه در اینکه کمپانی سونی، یکی از بزرگترین غول های سخت افزاری(خودت بهتر میدونی...) و نرم افزاری(بازی و سرگرمی) بزرگ هستش شکی نیست...:d
موفق باشید

کلا گیمرا معروفن به بی تحرک بودن و اینکه بخوان با نگاه کردن بازی کننو همین چهارتا دکمه روهم دیگه نزنن ایده ی چرتیه !
PS EYE هم باید یه تجربه ی مستقل از گیم های عادی ارائه بده اونم برای فان و تنوع
مثلا کارهایی که توی برنامه ی Jimmy Fallon نشون دادن عالی بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or