تو lcd ها کدوم کیفیتشون واسه گیم بهتره؟

• Thread starter Thread starter pcgamer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pcgamer

کاربر سایت
1.تو lcd ها 19 یا 20 اینچ کدوم کیفیتشون واسه گیم بهتره منظورم اینه که ال جی یا سامسونگ یا فراسو یا.... مدل خاصی هم اگه پیشنهاد می کنین بگین
2.کابل DVI رو همه مانیتور ها که DVI ساپورت می کنن هست یا باید جدا خریداری بشه؟
3.به جز lcd 245T مانیتور ال سی دی دیگه ای داریم که پورت HDMI داشته باشه واسه XBOX360 می خوام...قیمت هم اگه دارین بدین یا سایتی که قیمت توش باشه.ممنون

آخرین ویرایش:
1.تو lcd ها 19 یا 20 اینچ کدوم کیفیتشون واسه گیم بهتره منظورم اینه که ال جی یا سامسونگ یا فراسو یا.... مدل خاصی هم اگه پیشنهاد می کنین بگین
2.کابل DVI رو همه مانیتور ها که DVI ساپورت می کنن هست یا باید جدا خریداری بشه؟
3.به جز lcd 245T مانیتور ال سی دی دیگه ای داریم که پورت HDMI داشته باشه واسه XBOX360 می خوام...قیمت هم اگه دارین بدین یا سایتی که قیمت توش باشه.ممنون
سلام دوست عزیز :
من پیشنهادم سامسونگه .
مدل T1900 رو بگیر .
19 اینچه ، بهترین مدلش هم هست .
کنتراست : 20000:1
تازه یه کول دیسک 2 گیگ هم بهت اشانتیون میدن :biggrin1:
ته مانیتوره !!!
قیمتش هم حدود 260 تومنه . (من پول داشتم میگرفتم)
اطلاعات بیشتر ...

در مورد سوال سوّمت، LA22S81 رو درياب.

مرسی قبلا دریابیده بودمش:cool: تاپیک که معلومه راجب مانیتوره!19 اینچ تی وی نداریم که!تو پست اول هم به مانیتور اشاره شده بیخیال پیش می یاد دیگه.این مدلی که شما گفتی تی وی سامسونگ نه مانیتور که کیفیتش خوبه فقط نسبت به مدل های دیگه کمی تیره تره.من که نظر خودم LA26 هست که کیفیش و کنتراستش خیلی بهتره تو نماییش

سلام دوست عزیز :
من پیشنهادم سامسونگه .
مدل T1900 رو بگیر .
19 اینچه ، بهترین مدلش هم هست .
کنتراست : 20000:1
تازه یه کول دیسک 2 گیگ هم بهت اشانتیون میدن :biggrin1:
ته مانیتوره !!!
قیمتش هم حدود 260 تومنه . (من پول داشتم میگرفتم)
اطلاعات بیشتر ...
فقط حیف که مث مانیتور 245T نیست که پورت اج دی ساپورت کنه هنوز تو مانیتور ها این پورت جا نیوفتاده .
ممنون از راهنمایی مفید بود به نظر منم تو این مانیتور ها این از همه بهتره

دوست عزیز کمتر مانیتوری هست که 1080p رو ساپورت کنه و پورت HDMI هم داشته باشه.یادت باشه کابل HDMI to DVI وضوح 1080p رو ساپورت میکنه پس مشکلی نیست.

آقا کسی این T1900 رو واسه 360 تضمین میکنه؟ کسی کارشو با 360 دیده؟ توضیح بدین
من کیفیتشو تو بازی با pc دیدم آخرشه احتمالا تو 360 هم همین کیفیت رو میده.

با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم در مورد مانیتورهای ال سی دی ساسونگ مدلهای T190 , T220 , T220HD از نظر کیفیت تصویر و کارائی بهتر از اینها هست یا نه ؟ و قیمت آنها در چه حدود است و در بازار هست یا نه؟
با تشکر

با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم در مورد مانیتورهای ال سی دی ساسونگ مدلهای T190 , T220 , T220HD از نظر کیفیت تصویر و کارائی بهتر از اینها هست یا نه ؟ و قیمت آنها در چه حدود است و در بازار هست یا نه؟
با تشکر

T220HD اگر گیر بیاد که خیلی عالیه...چون Full HD هست.HDMI داره دیگه... :biggrin1:

Code:
http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22TDNSUV/ZA&fullspec=F

قیمتش هم قطعا 400 و حتی بالاتر هست...
قیمت جهانیش فکر می کنم 399$ باشه...

41b21JXHUqL._SS400_.jpg

41xrSu-67hL._SS400_.jpg

41aOqxImPyL._SS400_.jpg

41yzSwFD0ML._SS400_.jpg

41vXHMxrqfL._SS400_.jpg

31iv5HwPmKL._SS400_.jpg

41KDvy1I7iL._SS400_.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟