تولید کنسول Wii U در ژاپن متوقف شد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
3188781-wiiu.jpg

تولید کنسول Wii U به‌طور رسمی در ژاپن متوقف شد. این موضوع توسط وب‌سایت ژاپنی نینتندو اعلام شد و لازم به ذکر است که توقف فروش این کنسول تنها مختص به کشور ژاپن است.

نینتندو سال گذشته تأیید کرده بود که تولید کنسول Wii U به‌زودی در ژاپن متوقف خواهد شد. بر اساس صحبت‌های نینتندو در نوامبر 2016، ارسال این کنسول به فروشندگان امریکای شمالی در ماه مارس 2017 پایان خواهد یافت.

کنسول Wii U در نوامبر 2012 معرفی شد و تا پایان سال 2016 تنها 13.56 میلیون واحد فروش داشت که در برابر فروش 101 میلیونی کنسول Wii رقم ناچیزی است.

منبع

از اینور تایید کرده سوییچ با هیچ نرم افزار همراهی نمیاد حتی دمو یا بازیهای تریال! کلا سیاستهای مشتری پسندانه ای رو در پیش گرفته.

iUsuL.jpg

فعلا که بازی نداره
تو اینستا دیدم یه نفری کنسول خریده از همون پیش خریدیا بود عکس گذاشته بود از کنسول ، نوشته بود کنسول دارم اما بازی ندارم ۲ تا کاغذ تبلیغ زلدا و بازی ۱ ۲ switch داشت

اگر نظرات قبلی که تو تاپیک ها مرتبط،با نینتندو و switch گفتم ، به عنوان طرفدار نینتندو : نینتندو سیستم دیکتاتوری داره اصلا نمیدونه مشتری مداری crm و فید بک چی هست ، خسیس ترین کنسول ساز و بازی سازه

رفیق پس زلدا چیه ؟!

کنسول الان تو بازاره اما فعلا که بازی نداره
بار ها هم گفتم زلدا بازی wiiu بود که عرضه رو به تاخیر انداختن برای هر دو کنسول منتشر کنن بازی خود nintendo switch نیست
درست مثل بازی mario kart 8 که برای nintendo switch معرفی شد زمانی هم براش معرفی نکردن در صورتی که mario kart 8 بازی کنسول wii u ه میتونی سرچ کنی ببینی

یا بازی مثل 1 2 switch دقیقا مثل بازی ها wii play و ..... بازی ها لانچی wii بودن که قابلیت ها کنسول نشون بدن و بازی درست درمون و اصلی نیستن و یه مدت بعد همینا رو مفتی میزارن تو پک گیم پد ها

درست مثل wii play و wii party و .... برای wii ---- مثل بازی nintendo land و wii party u و .... برای wii u که دقیقا همین کاربرد داشتن و بعد مفتی گذاشتن تو پک ها گیم پد

کنسول الان تو بازاره ، بعد بازی نداره فعلا کسی که کنسول داره بازی کنه
بازی ماریو اودیسه فضایی هم که تابستون میاد :D
یا یکی دیگه از بازیا معرفی شده اش خونهوسازی جدید بود :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: benjohn
فعلا که بازی نداره
تو اینستا دیدم یه نفری کنسول خریده از همون پیش خریدیا بود عکس گذاشته بود از کنسول ، نوشته بود کنسول دارم اما بازی ندارم ۲ تا کاغذ تبلیغ زلدا و بازی ۱ ۲ switch داشت

اگر نظرات قبلی که تو تاپیک ها مرتبط،با نینتندو و switch گفتم ، به عنوان طرفدار نینتندو : نینتندو سیستم دیکتاتوری داره اصلا نمیدونه مشتری مداری crm و فید بک چی هست ، خسیس ترین کنسول ساز و بازی سازه

بار ها هم گفتم زلدا بازی wiiu بود که عرضه رو به تاخیر انداختن برای هر دو کنسول منتشر کنن بازی خود nintendo switch نیست
درست مثل بازی mario kart 8 که برای nintendo switch معرفی شد زمانی هم براش معرفی نکردن در صورتی که mario kart 8 بازی کنسول wii u ه میتونی سرچ کنی ببینی

یا بازی مثل 1 2 switch دقیقا مثل بازی ها wii play و ..... بازی ها لانچی wii بودن که قابلیت ها کنسول نشون بدن و بازی درست درمون و اصلی نیستن و یه مدت بعد همینا رو مفتی میزارن تو پک گیم پد ها

درست مثل wii play و wii party و .... برای wii ---- مثل بازی nintendo land و wii party u و .... که دقیقا همین کاربرد داشتن و بعد مفتی گذاشتن تو پک ها گیم پد

حالا هر چی بوده قسمت سوییچ شده گرافیکشم بهتره رو سوییچ بازی عظیمی هم هست خیلی چشمنوازه مخصوصا محیطاش و کمک میکنه به سوییچ به نظرم

حالا هر چی بوده قسمت سوییچ شده گرافیکشم بهتره رو سوییچ بازی عظیمی هم هست خیلی چشمنوازه مخصوصا محیطاش و کمک میکنه به سوییچ به نظرم

مگه ازدواجه که قسمت شده باشه یا نشده باشه :D نینتندو رو داری با خدا مقایسه میکنی :D
این کم کاری و دو دره بازیه نینتندو که بازی انحصاری زلدا نسخه wii u سال ۲۰۱۱ نمایش داد و انقدر ساخت و عرضه اش رو کشش داد که به اینجا رسید ، طبق شایعات زلدا اوایل ۲۰۱۶ کار ساختش تموم شده بود برای اینکه برای switch هم بدن به فروششش کمک کنن بازی نگه داشتن

من خودم طرفدار نینتندو ام تمام کنسول ها nintendo اعم از پرتابل و خونگی داشتم ، دیگه میدونم نینتندو کاراش چی به چیه
میشه شما بفرمایید از ۱۵ تا کنسول عرضه نینتندو غیر از switch کدومشونو داشتید و چند سال با هر کدوم بازی کردید؟

• Like
Reactions: SHANSER
مگه ازدواجه که قسمت شده باشه یا نشده باشه :D نینتندو رو داری با خدا مقایسه میکنی :D
این کم کاری و دو دره بازیه نینتندو که بازی انحصاری زلدا نسخه wii u سال ۲۰۱۱ نمایش داد و انقدر ساخت و عرضه اش رو کشش داد که به اینجا رسید ، طبق شایعات زلدا اوایل ۲۰۱۶ کار ساختش تموم شده بود برای اینکه برای switch هم بدن به فروششش کمک کنن بازی نگه داشتن

من خودم طرفدار نینتندو ام تمام کنسول ها nintendo اعم از پرتابل و خونگی داشتم ، دیگه میدونم نینتندو کاراش چی به چیه
میشه شما بفرمایید از ۱۵ تا کنسول عرضه نینتندو غیر از switch کدومشونو داشتید و چند سال با هر کدوم بازی کردید؟
متاسفانه نداشتم ولی زلدا و ماریو بازی کردم برای دوستم این زلدا اخری هم تصاویر و گیم پلیش دیدم خوصم اومده عظیمه

فعلا که بازی نداره

درست مثل wii play و wii party و .... برای wii ---- مثل بازی nintendo land و wii party u و .... برای wii u که دقیقا همین کاربرد داشتن و بعد مفتی گذاشتن تو پک ها گیم پد

احسان جان کنسول چجوری دست طرف رسیده وقتی لانچش حدود سی روز دیگست ؟
آقا یک چیزی بگید بشه آخه
اون توئیت هم منظورش این بوده که روی کنسول نیست و از سرویس آنلاین کنسول بعدا میتونید تهیه کنید

کاملا واضحه نینتندو به سرنوشت SEGA دچار خواهد شد، یعنی از بازار سخت افزار کنسول بیرون خواهد رفت.
فروش وی یو فقط کم بوده
سهام نینتندو که در پنج سال گذشته همیشه رو به بالا بوده کنسول wii و ds هم که به ترتیب 102 میلیون و 150 میلیون فروش داشته 3ds هم که طبق آخرین گزارش مالی 65 میلیون فروش داشته سوئیچ هم که پیش فروشش شاهکار بوده تقریبا با وجود دو میلیون نسخه بیش از هشتاد درصدش فروش رفته که کمپانی دوباره رفته بسازه بعد چجوری قراره به سرنوشت سگا دچار بشه ؟ حداقل مثل بعضی شرکتها نیست که برندش رفته جزو آشغالا و از تمامی محصولاتی که داشته فقط اسباب بازیش تونسته خوب بفروشه و از ضرردهی زیاد افتادن به ساختمون فروشی !
قبل از کامنت دادن خواهشا تحقیق کنید
از رو هوا حرف زدن رو همه بلدن[-(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr.unknown
فروش وی یو فقط کم بوده
سهام نینتندو که در پنج سال گذشته همیشه رو به بالا بوده کنسول wii و ds هم که به ترتیب 102 میلیون و 150 میلیون فروش داشته 3ds هم که طبق آخرین گزارش مالی 65 میلیون فروش داشته سوئیچ هم که پیش فروشش شاهکار بوده تقریبا با وجود دو میلیون نسخه بیش از هشتاد درصدش فروش رفته که کمپانی دوباره رفته بسازه بعد چجوری قراره به سرنوشت سگا دچار بشه ؟ حداقل مثل بعضی شرکتها نیست که برندش رفته جزو آشغالا و از تمامی محصولاتی که داشته فقط اسباب بازیش تونسته خوب بفروشه و از ضرردهی زیاد افتادن به ساختمون فروشی !
کدوم شرکت ساختمون فروشی میکنه؟

فروش وی یو فقط کم بوده

منظور من، سخت افزار کنسول خانگی بود، و نه کنسول دستی. این دو بازارشون یکی نیست و شباهت زیادی هم به همدیگه ندارند.

• Like
Reactions: ehsanservat
منظور من، سخت افزار کنسول خانگی بود، و نه کنسول دستی. این دو بازارشون یکی نیست و شباهت زیادی هم به همدیگه ندارند.
Wiiu یک شکست برای نینتندو بود اما مشکلی سگا باهاش برخورد کرد 3 کنسول ناموفق پشت سر هم بعد از جنسیس بود
نینتندو اینقدر سر wii و 3ds و DS خورده که حالا حالاها جا داره مانور بده
همین wiiu با اینکه کنسولش کم فروخت اما میزان فروش بازی هاش خیلی بالا بوده تقریبا هر عنوان بالای 5 میلیون نسخه فروخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or