تولد یک سالگی بازی سنتر

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
سلام.
1 سال از تاسیس سایت بازی سنتر گزشت تو این یک سال که به من به من خیلی خوش گذشت و تونستم دوست های زیادی پیدا کنم:love:
تو این سال هم خیلی سایت پیشرفت کرده و امکاناتش خیلی بالاتر رفته که جا دارم از مدیرهای سایت به خصوص علی مجرد و اشکان تشکر بکنم:cool:
امیدوارم سایت همیشه پابرجا باشه و هر روز بهتر از دیروز بشه!

2nisguv.jpg

:birthday::birthday::birthday:

این تاپیکو خوب اومدی!

منم با اینکه توی این یه سال بعد از بازیدات نتونستم زیاد فعالیت بکنم تولد بازی سنتر رو تبریک می گم و امیدوارم به سرنوشت بازیدات دچار نشه!

این تاپیکو خوب اومدی!

منم با اینکه توی این یه سال بعد از بازیدات نتونستم زیاد فعالیت بکنم تولد بازی سنتر رو تبریک می گم و امیدوارم به سرنوشت بازیدات دچار نشه!
;)
نه به سرنوشت بازیدات دچار نمیشه این رو مطمئن باش چون این سایت مدیریتش خیلی قویه!
و یه مدیر داره به اسم علی مجرد که همیشه آن هست و نمیزاره اب از اب تکون بخوره:love:

من هم تولد سایت رو تبریک میگم
با اینکه تا کنکور وقت زیادی نداشتم ولی گه گاه به سایت سر می زدم .
سایت داره به سرعت رشد می کنه
امیدوارم روزی برسه که سایت ما از یاهو و گوگل و آمازون هم معروفتر بشه

خیلی زود گذشت از اونروزی که این سایت با ماه همراه شد به هر حال این یک نوید میتونه باشه که 1 سال رو با موفقیت ادامه دادیم تا اخرش هم با هم ادامه میدیم گرچه تلخیها و شیرینی هایی رو تو این 1 سال دیدیم ولی این سایت به عنوان یک نیاز در زندگی ما خودش رو جا کرد

با تشکر از دوستان محض اطلاع فقط بگم که یک لوگو با همین مضمون تولد توسط هنرمند سایت احماد عزیز درست شده که البته به دلیل کمبود وقت فقط برای قالب Smooth Fluid می باشد و در صورت علاقه بد نیست یه نگاهی هم به آن بیندازید.

موفق باشید

Happy Birth Day To BaziCenter

با سلام خدمت همه ی بچه های سایت دوست داشتنی بازی سنتر که همه رو هم مثل برادرم یا خواهرم دوست دارم . من بر عکس خیلی از شما از همون اول توی سات بازی سنتر نبودم . توی بازیدات عضو بودم اما اصلا فعالیت نمی کردم . از تاریخچه که بگذریم باید بگم که از اون موقعی که توی سایت فعالیت می کنم اطلاعاتم در مورد بازی ها خیلی خیلی افزایش پیدا کرده و اینو مدیون تک کت بچه های بازی سنتر هستم . همونطوری که بچه ها گقتن توی این 1 ماهی که گذشت سایت اوج پیشرفت خودشه داشت که می تونه به عنوان یه رویداد محسوب بشه . خب به هر روی منم مثل بقیه ی دوستان تولد سایت رو تبریک می گم و از مدیرای محترم خیلی تشکر می کنم . موفق باشید

Happy birthday to bazicenter

منم خیلی خوشحالم که در این سایت عضو شدم و شاهد اولین سالگردش در کنار دوستان عزیزم هستم .
منم مثل سینا برای گذشتن از کنکور مجبور بودم چند وقتی از نت دور باشم اما حالا امیدوارم که روزهای خوش تری رو در کنار دوستان بگذرونم .

با آرزوی سالگرد صدمین سال تاسیس سایت ...

از تاریخ تاسیس سایت می توان به اهداف شیطانیش پی برد!!!!!!:twisted::twisted::twisted:
اصلا حس نمی کنم یک سال گذشته بنظرم بیشتر بوده !
کلا سایت از زمان خودش پیشرفت خوبی داشته .

بنده هم به نوبه ی خودم این عید سعید باستانی رو تبریک می گم
هر کی هم تو این یک ساله از دستم نارحت شده حقش بوده
کل روپایی هم می ندازیم
شرمنده یم از همه ی حضورا
============
بادا بادا مبارک بادا ... نه شعر رو اشتباه خوندم (وووووو چقدر خنکی تو )
آقا تولد همه مبارک تولد خودمم مبارک ولی تولد بازی سنتر بیشتر مبارک
به امید روزی که سایت اسپمر نداشته باشه و اعضای هیئت تحریریه بیشتر بشن که ماها به قول حسام مجبور نباشیم شب کاری کنیم
با تشکر از همه ی مدیر ها خصوصا
اشکان ، عماد و علی
============
قسمت اول هم شوخی بود نقاشی احماد هم خیلی باحاله

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or