تولد دو سالگی بازی سنتر

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
سلام
چه زود 2 سال گزشت انگار همین چند روز پیش بود که این علی رو دیوونه کرده بودم که کی سایت میاد بالا:cheesygri
به هر حال خیلی خوشحالم که در خدمت بچه های بازی سنتر بودم و همشون رو هم دوست دارم:love: همشون هم مثل داداش خودم هستن:love:
ایشالله همیشه سایت پابرجا باشه و سیر صعودی داره رو ادامه بده:love:

2nisguv.jpg

:birthday::birthday::birthday:

البته تولد بازی سنتر 31 شهریور هست ولی خب چند روز زودتر عیب نداره!

از اشکان هم واسه کاری که واسم کرد ممنونم:love::love:

چقدر بدم میاد بیام فقط بگم منم تولد بازی سنتر رو به نوبه خودم تبریک میگم و ... :biggrin1:

خب به هر حال این دو سال هم با اتفاقات تلخ و شیرینی که توی فوروم رخ داد سپری شد.خود من یک حدود یک سال از این دو سال نبودم و به اندازه یک دنیا از فوروم عقب هستم.واقعا" افسوس این یک سالی که نبودم را می خورم چون اون موقع کم کم داشتم با بچه های سایت رفیق میشدم ولی بر اثر حماقت خودم،گذشته ام رو از دست دادم.
تنها چیزهایی که میتونم بگم اینه که سایت مثل بازیدات بشود ولی عمرش اونقدر کم نباشد.

چی بگم. بازیسنتر با زندگی من که عجین شده. هر موقع که میام نت امکان نداره این سایت رو چک نکنم حتی اگه پست ندم همیشه از مطالب بچه ها استفاده میکنم. خب شرمنده روی گل همه هستم که فعالیتم کم شده. {البته اوائل هم زیاد نبود} اما این بر میگرده به مشکلاتی که برام پیش اومده از خراب شده 360 تا لپ تاپ و قدیمی بودن Pc که فقط به درد اینترنت میخوره. اینها باعث شدن که من از دنیای بازی فاصله بگیرم اما هنوز که هنوزه بازی میکنم حتی اگه بازی دکستاپی باشه. خوب دوستان ما رو دعا کنند تا اوضاع دوباره ردیف بشه.

ولی بازی سنتر همیشه اول بوده و خواهد بود. این سایت اگه یک روز بالا نمیومد اعصاب من تا زمانی درست نمیشد خورد بود. واقعا از دست دادن این همه دوست خوب برای من مشکل هست. پس دوستون دارم اگر هم چیزی یا حرفی زدم که ناراحت شدین من رو مورد عفو خودتون قرار بدید و به بزرگواری خودتون ببخشید.

به جای تشکر بیاین یه چیزی بگین:biggrin1:

نترس آقا امین تاپیکت خاک نمیخوره:laughing:

بازیسنتر کوچولو تازه دندوناش در اومده گوگولی آخ!:(( عجب دندونایی داره :eek:ژ اه این بو از کجا میاد :confused:ای عزیزم:love: بازم جاتو خراب کردی:baby: خدایا یعنی عمرم میرسه جشن عروسیشم ببینم.:((

منم این تولد خجسته رو به همه برو بچ با حال بازیسنتر تبریک میگم...به خصوص مدیر های سایت که واسه سایت خیلی زحمت میکشند.
124.gif
124.gif
124.gif
124.gif

امیدوارم چرخ سایت همیشه بچرخه و از امین دوست گلم،به خاطر این تاپیک ازش تشکر ویژه میکنم.:love:

:clap::clap::groupwave: :birthday: :birthday::birthday::groupwave::clap::clap:
بازي سنتر تولدت مبارك!
مبارك مبارك تولدت مبارك!
تولدت مبارك بازي سنتر!
تمام سال هاي زندگيم ۱ ور و اين ۱ سالي كه تو اين سايت بودم ۱ ور ديگه!اول كه اينجا عضو شدم فكر نميكردم موندني باشم!چشامو كه وا كردم ديدم ۱ سال هر روز تو اين سايت بودم!خيلي وقتا باهاش خنديدم و خيلي وقتا باهاش گريه كردم!تنها كادويي كه ميتونم بهش بدم اين ميتونه باشه كه پست بي مورد توش نزنم!
اشالا ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ سال زنده باشه تا نوادگان ما هم ازش استفاده كنن:biggrin1:

هائوون؟ منم تبریک میگم به اشکان اینا که تونستن سایت رو به این وضعیتی که الان هست برسونن :)
درسته که اینجا زیاد بچه هایی رو ندیدم که گیمهای مورد علاقه ی اونها، گیمهای مورد علاقه ی من باشه، اما بازم گشت و گذار توی انجمنهای این سایت خیلی لذت بخشه :)
ایشالا تولد 120 سالگیش رو جشن بگیرین!

منم تولد بازیسنتر رو به همه تبریک میگم .انشاالله n سال پا برجا باشه
تو این دو سال برای من سراسر خاطره بوده و خیلی چیزها از بغلش یاد گرفتم. جوری که اگر بهش سر نزنم انگار یه چیزی رو تو زندگیم از دست دادم:love:

به جای تشکر بیاین یه چیز بگین
چیز !! :biggrin1:

--------

بادا بادا مبارک باادا ( چیه مگه عروسیه ؟ :) )

منم تبریک میگم به همه کسایی که این سایتو راه انداختن .. واقعا تو ایران بهترین رسانه عمومی واسه گیم که کمتر توش آدمه کلنگ پیدا میشه ( نسبت به بقیه جاها ) و در عوض خیلی آدم درست حسابی هم داره .. همینجاست :biggrin1: تبریک میگم .. تو بازیسنتر همه کار کردیم .. از گیم گفتیم .. از این ور و اون ور گفتیم .. کل کل کردیم .. به کل کله ملت خندیدیم :biggrin1: خیلی چیزارو یاد گرفتیم ... دوستای خوبی بودیم پیش هم و اینا :biggrin1: ( خیلی رومانتیک شد :biggrin1: )

پ.ن : من کیک میخوام :biggrin1:

خوب من مدت زیادی نیست که با این سایت آشنا شدم و از همون روز اول به دلم نشست و خیلی ازش خوشم اومد چیزی که کمتر برای من اتفاق میفته که مثلا از یه سایت خوشم بیاد و هر روز بهش سر بزنم.شاید یکی از مهم ترین دلایلش حرفه ای بودنش بود.چیزی که کمتر تو سایت های دیگه دیده میشه.شاید دلیل بعدیش هم مدیریتی بود که بر روی سایت بود.حالا نمی دونم من از این سایت خوشم میاد دیگه.
:rose::rose::rose::rose:
من هم به عنوان عضو جدیدی از خانواده BC جشن تولد این سایت رو به همه شما دوستان عزیز تبریک می گم.به امید روزی که بشنویم تولد چند صد سالگی بازی سنتر
:birthday::birthday::birthday::birthday:

:gathering:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or