توضیحات DICE پیرامون بخش تک نفره Battlefield 4

A.R.A.$.H

کاربر سایت
battlefield-4.jpg

استدیو DICE اطلاعات جدیدی از بخش تک نفره مراحل بازی منتشر کرده و نیز دلیل نمایش حالت تک نفره به جای به چند نفره را بیان کرده است.
Patrick Bach در مصاحبه با Edge:
ما نمی خواستیم یک آغاز برای بازی در تریلر ها بسازیم بلکه هدف ما این بود که ساختار مختلف گیم پلی و عناصر موجود در آن را به نمایش بگذاریم.اما از جهت داستانسرایی نیز میخواستیم نگاهی داشته باشیم.شما در گروهتان که هستید؟همرزمانتان چه افرادی هستند؟نتایج این روابط در آینده تاثیر گذار است؟چیزی را که ما در مورد آن خرسندیم این است که مردم با کاراکتر های این بازی ارتباط خوبی خواهند داشت و اسم را آنها را از یاد نمی برند.چه قدر مگر چنین چیزی در بازی های مختلف اتفاق می افتد؟واقعا چقدر؟مردم با من درباره شخصیت ها در یک بازی مانند بتفیلد سخن می گویند و شما ممکن است با خود بگویید این بازی یک شوتر است کی اهمیت می دهد!برای ما مهم است که یک داستان قوی در بازی داشته باشیم.کاراکترهایی که شما آن ها را حس کنید و طی هر اتفاقی می افتد آن را درک کنید.ما می خواهیم عناصر حالت چندنفره را به تک نفره نیز منتقل کنیم.زیرا شما در یک بازی چندنفره به همرزمانتان اهمیت می دهید و هرکس دارای شخصیت است برای خودش و به او کمک می کنید و حالا ما قصد ساخت بخش تک نفره ای را داریم که چنین حسی را به خوبی منتقل کند.
این بازی شایعه شده است که در ماه اکتبر بر روی PS3, Xbox 360 and PC منتشر خواهد شد.صحبت هایی پیرامون کنسول های نسل بعد نیز مسلما زده شده اما هنوز اطلاعات رسمی در دسترس نمی باشد
Gamingbolt

خدا کنه یه حالت فرماندهی هم اضافه بشه به بازی. یعنی مثلا مثل کال کلا یه بخش جدا بسازن حالا اسمشو بذارن war commander بعد خودمون بتونیم دستور بدیم افرادمون چیکار کنن... تاکتیک بریزیم و با استراتژی یا مثلا مخفی کاری مرحله رو تموم کنیم! یعنی هوششون یجوری باید باشه که این بخشو ساپورت کنه :دی ! کلا فقط بتل چون مولتیش خداست :دی

اینو که با سری Bad Company مقایسه میکنم میبینم بد کمپانی جنبه فان داشت ولی اینا جدی هستن . امیدوارم یه خبری هم از Bad Company 3 بشه .
با این که جنبه فان داشت ولی سینگلش قشنگ بود انصافا شماره 3 هم بد نبود
کلا مولتی رو بچسب ول کن سینگل رو

ولی جدا صحبت هایی که کرده در مورد شخصیت ها رو من واقعا تو تریلر به شخصه حس کردم اگه بتونن رو شخصیت پردازیش بیش از این کار کنن به موفقیت بخش سینگل خیلی کمک میکنه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or