توضیحات نویسنده Penny Arcade در مورد کنترلر PS4

CAVALRY

کاربر سایت
nk2ll215274w6zqxfgk.jpg

[FONT=&amp] [/FONT][FONT=&amp]تریگر ها بسیار راحت هستند و حالت فنجانی داشته مختصری به سمت داخل قوس دارن تا انگشتانتون رو نگه داره دکمه ها و [/FONT]D-pad[FONT=&amp] تفاوت های ظریفی با [/FONT]dual shock 3[FONT=&amp] داره [/FONT]که نمی شه دقیق بیانش کرد
[FONT=&amp]من تونستم killzone sf[/FONT] [FONT=&amp] رو امتحان کنم من به هیچ وجه حس نکردم که شصتم داره لیز می خوره, تو این بازی شما می تونستین با کشیدن انگشتتان روی [/FONT]touchpad [FONT=&amp] قدرت دومتون ([/FONT]secondary powers[FONT=&amp]) رو تغیر بدین همچنین شما می تونید روی این [/FONT]touchpad [FONT=&amp] کلیک کنید دقیقا مثل کاری که با [/FONT]touchpad[FONT=&amp] لپتاپتون انجام می دید [/FONT]touchpad [FONT=&amp] بهتر از اون چیزی دراومده که فکر می کنید[/FONT]
[FONT=&amp]در کل تمام چیزهای که روی کنترل قرار داده بودن باعث شده بود دستان من احساس عالی داشته باشه.
لینک
[/FONT]

Last edited by a moderator:
یعنی هیچکدوم خبرو کامل نخوندید؟ فقط دو خط اولو خوندین:|؟

همین که سر انالوگا فرورفتگی هست خودش خیلی بهتر کرده دسته رو,من که دستام زود عرق میکنه برام خیلی بد بود دسته PS3 همش از رو انالوگا لیز میخورد:(

تیکه اول خبر مشکل داشت و مجبور شدم ویرایشش کنم. اون تیکه به فضای سایت های ایرانی نمیخورد و دوستان بهتره خودشون توی منبع بخونن و اینجا بحثی در مورد اون بخش نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or