توضیحات سونی درباره ی تغییرات در Sony Santa Monica:گاهی یک پروژه نیاز به بازسازی دارد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
feature-SonySantaMonica.jpg

همون طور که مطلع هستید هفته ی پیش اعلام شد که تعدادی از کارکنان Santa Monica اخراج شده اند.Scott Rohde از قسمت تولیدات نرم افزار داخلی برند پلی استیشن توضیحاتی رو در اینباره به IGN ارائه داده است تا درباره ی این وضعیت شفاف سازی کرده باشد.

"ما همیشه کار و تجارت رو ارزیابی میکنیم،و همیشه به فکر این هستیم که چه چیز بهترین انتخاب هست.استودیو های سونی در سراسر جهان ساختار منحصر به فردی دارند که طالب خلاقیت و اکتشاف هستند.و البته در این راستا همیشه یک عنوان موفق نخواهد شد"او اشاره کرد که قانونی وجود نداره که هر عنوانی که شروع به ساخت میکنه موفق بشه،و این اتفاقی هست که الان افتاده.
"بعضی اوقات یک پروژه ی بزرگ یا یک استودیوی بزرگ نیاز به راه اندازی مجدد دارند.SM قسمت بزرگی از خانواده ی استودیوهای مارو تشکیل میده و هنوزم (اشاره به تغییرات و اخراج کارمندان) با حضور بیش از 200 نفر یک استودیوی عظیم هست.این تغییر نکرده و تغییر نخواهد کرد.شما فقط باید کمی صبر داشته باشید و منتظر خبرهایی که در ماه بعد درباره ی این استودیو اعلام میکنیم باشید!

بعد از پرس و جو کردن از Rohde درباره ی پروژه ای که کنسل شده(اگر شده باشه) او گفت:
"مادرباره ی این که چه پروژه ای قرار بود ... صحبت نمیکنیم.چیزی که من میگم چیزی هست که قبلا اشاره کردم.گاهی یه پروزه نیاز به راه اندازی مجدد داره و من فکر میکنم این به سود استودیو باشه.
او دراخر گفت"من این رو تکذیب نمیکنم که یک پروژه ی بزرگ AAA در سانتا مونیکا درحال ظهور است,این چیزی هست که همیشه در SM درحال رخ دادن هست"
منبع
بنظر شما پروژه ای که نیاز به بازسازی دارید چیست؟God of War...؟

نمیدونم جدیده یا نه اما یکی تو گف اینو گذاشته که با توجه به اطلاعات LinkedIn پروژه ــشون خیلی پرهزینه و گرون بوده

انیمشین و motion capture های پیشرفته با هزینه میلیون دلاری , Vehicles , Open World , Multiplayer :|

از اونور هم گفتن که سوم شخص و Sci-Fi بوده , با توجه به این توضیحات حیف که کنسل شده :(
96972010224245381019.png

16706215166563667482.png

11340702338011767840.png

68814543899493262673.png

ماه بعد یعنی آپریل؟ /:) خو توی ماه سانتا بگن دیگه:-s

ولی خوب کاش بیشتر توضیح میدادن که از چه نظر بهشون نساخته بازی:(

یعنی میخوان همون پروژه Stig رو بازسازیش کنن یا G O VV;;):-s

اگه به خاطر کیفیت پروژه کنسل شد که کاریش نمیشه کرد مجبوریم تا 2017 صبر کنیم :d

آخرین ویرایش:
گویا یکم گنگ ترجمه کردم و تو هضم قضیه به مشکل خوردین:دی!
خلاصش اینه که Rohde عقیده داره این تغییرات درراستای بهبود استودیو هست و از قدرت و عظمت SM کم نکرده و اشاره کرده که یک پروژه(احتمالا GoW) نیاز به ریبوت داره و خبرهای خوبی در ماه بعد درانتظاره.جواب درست درمونی هم درباره ی پروژه ی کنسل شده(احتمالا)نداده و پیچونده به قول معروف:دی!

از توضیحات مشخصه که سونی از کیفیت کار راضی نبوده و همین اصلی ترین دلیل کنسل شدن پروژه هستش ، البته طبق صحبت هایی که اینجا مطرح شده ممکنه در اینده شاهد این IP جدید باشیم البته با تغییرات بسیار گسترده .

از توضیحات مشخصه که سونی از کیفیت کار راضی نبوده و همین اصلی ترین دلیل کنسل شدن پروژه هستش ، البته طبق صحبت هایی که اینجا مطرح شده ممکنه در اینده شاهد این IP جدید باشیم البته با تغییرات بسیار گسترده .
مگه میشه از کیفیت راضی نبود ؟ احتمالا بیش از حد بلند پروازانه بوده . ولی بازم اخراجا رو توجیه نمیکنه .

مگه میشه از کیفیت راضی نبود ؟ احتمالا بیش از حد بلند پروازانه بوده . ولی بازم اخراجا رو توجیه نمیکنه .

با توجه به صحبت هایی که اینجا گفته شده :

ما همیشه کار و تجارت رو ارزیابی میکنیم،و همیشه به فکر این هستیم که چه چیز بهترین انتخاب هست.استودیو های سونی در سراسر جهان ساختار منحصر به فردی دارند که طالب خلاقیت و اکتشاف هستند.و البته در این راستا همیشه یک عنوان موفق نخواهد شد"

همه میدونیم که سونی همیشه به کیفیت بازهای خودش اهمیت میده و میشه این برداشت رو از این صحبت ها داشت که این عنوان بعد از این همه سال و با توجه به هزینه هایی که برای سونی در پی داشته به حد استاندارد های سونی برای یک بازی AAA نرسیده و از طرفی سونی نگران عدم موفقیت این بازی بعد از عرضه بوده همین موضوع بنظرم باعث توقف پروژه شده.
بنظرم چیزی جز این نمیتونه باشه سونی هزینه زیادی تا به اینجا کار کرده بوده پس اگه این بازی مشکلی از لحاظ کیفی نداشته سونی حماقت کرده که جلو پروژه رو گرفته ! پس منطقی هستش که این موضوع رو در نظر بگیریم که بازی اونی نبوده که سونی می خواسته یا حداقل روندی که پروژه داشته مطابق میل سونی نبوده و هزینه های زیادی رو سونی باید متحمل میشده.

فکر نمی کنم منظور ایشون از بازسازی پروژه سری GOW بوده باشه چون همون طور که میدونیم این سری شیرش خشکید از بس نسخه های Spin-Off براش روانه بازار کردند و عنوانی با این داستان جذاب و حتی تموم شده دیگه نیازی به Reboot و بازسازی نداره چون در این صورت تبدیل به یک سری تکراری و گیج کننده میشه،سری GOW باید در شماره سوم به پایان می رسید اما چیزی که در پایان گذشت نتیجه گیریها رو تغیر داد پس به نظرم SM باید با ساخت شماره چهارم به این سری برای همیشه پایان بده.

به نظرم منظور از بازسازی پروژه شاید همین Ip ای بوده که کنسل شده و گفتند در آینده توسط تیم دیگه استارت می خوره و کیفیت پروژه مورد پسند سونی نبوده پس نیاز به بازسازی داره تا توقعات سونی رو بر آورده کنه و مایه سر افکندگی و ضررهای مالی جبران ناپذیر نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or