توضيحات BUNGIE درباره مشكل اخير دانلود بروز رساني در نسخه PS4

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
اگر شما از جمله گيمر‌‌هاي بدشانس هستيد ، پس براي يك دانلود بزرگ از بروز رساني هاي DESTINY خود را آماده كنيد.

destiny-03.jpg

بانجي گزارش هايي از بازيكنان مبني بر دانلود كردن دوباره همه 18 گيگابايت بروز رساني DESTINY نسخه PS4 بازي را دريافت نموده است!

البته اگر شما چنين پيامي را دريافت نموديد زياد نگران نشويد چرا كه بانجي اعلام كرده تعدادي از بازيكن ها پيغامي مبني بر دانلود همه 18 GB را دريافت مي كنند اما در پايان همان آخرين بروز رساني كوچك ( 2.01 ) را بدون دانلود 18 گيگي دريافت نموده اند.

اما تعدادي از افراد بدشانس نيز بايد منتظر بمانند تا تمام GB 18 بروز رساني را دريافت كنند. چرا كه مشكل به وجود آمده به دليل ظاهر شدن پچ 1.17 به جاي پچ 2.01 بر روي سرور ها بوده و حتي برخي از بازيكنان نيز با پيغام ‘corrupted data’ مواجه شده اند.

در پي اين مطلب و اعتراضات بازيكنان در فروم هاي بانجي ، اين استوديو پست زير را در فروم خود منتشر نموده است.

سلام بر همگي

از شما متشكريم كه اين مشكل را گزارش كرديد . ما مجدانه در حال پيگيري و تحقيق در اين باره هستيم كه چرا برخي از بازيكنان نسخهPS4 نيازمند دانلود دوباره تمامي GB 18 بروز رساني بازي هستند. ما همچنين در اين باره كه بروز رساني به عنوان نسخه 1.17 به جاي 2.01 شناخته شده و به دليل اشتباه در شماره نسخه مي باشد ، مطلع هستيم.

اپديت خبري منبع

با توجه به گزارشات رسيده از بازيكنان ، اطلاعات زير به دست آمده است.

اگر با پيغام ‘corrupted data’ مواجه شديد ، بهتر است دانلود را متوقف نموده ، cache دانلود خود را پاك كنيد ( همان مقدار جديدي كه دنلود كرده ايد ) و دوباره شروع به دانلود كنيد .

برخي از بازيكنان گزارش داده اند كه پس از مقداري دانلود با پيغام دانلود شدن تمامي 18 GB رو به رو شده اند و تنها لازم است كه همان اخرين بروز رساني كوچك بازي را دانلود كنند. اين به دليل سيستم دانلود PS4 بوده كه به بررسي مقدار دانلود شده و دانلود نشده بروز رساني هاي مورد نياز بازي مي پردازد

منبع
The newest Destiny update is asking PS4 players to re-download the 18 GB patch | VG247

من خودم وقتی میخواستم آپدیت کنم 18 گیگ رو نشون داد که کلا قلبم اومد تو دهنم چون بازی رو دوباره جدیدا خریدم و یه آپدیت 18 گیگی زده بودم قبلش. بعد از چند دقیقه خودش آپدیت های قبلیم رو شناخت و فقط 600 مگ دانلود کرد.

البته خبر يه كم بيات شده بود اما چون 2 روز هم نمي گذره از موضوع گفتم يه عده احتمالا ميخوان 18 گيگ رو دانلود كنن خواستم جلوشون گرفته شه :|
الان هم توي تاپيك لينك PSX رو ديده يه عده ميخواستن 1.17 رو دانلود كنن

اين موضوع رو قبلاً هم ديده بودم توي WT ! مي خواست 12 گيگ دانلود كنه كه در اخر شد 200 مگ!

اين فايل DP ايي كه بعضي از دوستان مي پرسن چيه وظيفه اش همينه ! دانلود ميشه بعد سيستم رو چك مي كنه و اپديت هارو مي سنجه در نهايت به سرور مي گه چقدر ديگه بايد دانلود كرد و چه چيزهايي رو داريد

البته خبر يه كم بيات شده بود اما چون 2 روز هم نمي گذره از موضوع گفتم يه عده احتمالا ميخوان 18 گيگ رو دانلود كنن خواستم جلوشون گرفته شه :|
الان هم توي تاپيك لينك PSX رو ديده يه عده ميخواستن 1.17 رو دانلود كنن
البته اینی که من الان دانلود کردم همین 1.17 نوشته. اما به نظر میاد عدد این آپدیت رو اشتباه نوشتن و این آپدیت در واقع همون 2.01 ـه. چون توی بازی که بری مینویسه آپدیت 2.

والا روز اول منم همین مشکل داشتم یک دفعه زد 18 گیگ دانلود کن تا 25 مگ هم دانلود شده بود ندیده بودم اما بعدش دو سه بار دانلود پاز کردم دوباره ران کردم درست شد .;)

البته اینی که من الان دانلود کردم همین 1.17 نوشته. اما به نظر میاد عدد این آپدیت رو اشتباه نوشتن و این آپدیت در واقع همون 2.01 ـه. چون توی بازی که بری مینویسه آپدیت 2.

درسته مشكل همين جاست كه توي نامگذاري نسخه اشتباه كردن :| بايد به جاي 1.17 ميزدن 2.01 ولي سر همين اشتباه كلي رو متضرر كردن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or