توسعه دهنده The Division : حس اجتماعی در بازیهای آنلاین از بین رفته است !

FORSAK3N

کاربر سایت
67357059519113153044.jpg

Ryan Barnard طی گفت و گویی با سایت oxm گفته است :
یکی از اهداف شخصی من با ساخت The Division این است که روابط اجتماعی را دوباره بسازیم ، بازی ها این را از دست داده اند. مردم می ترسند که در بازی سخن بگویند زیرا اگر این کار را انجام دهند یک بچه 12 ساله که در مورد مادر شما یا ... حرف میزند بر شما فریاد میزند !! ما میخواهیم آن را دوباره زنده کنیم.
روابط اجتماعی در بازی ها از دست رفته ، مرده است. و بیشتر آن به خاطر این است که تمام کاری که من باید انجام بدهم این است که از Google یا Youtube استفاده کنم ( Guide ) یا خود گیم به من نشان میدهد چگونه کاری را انجام دهم. هیچ اثر متقابلی بین player ها وجود ندارد ! من به شخصه میخواهم هر آنچه کوچک که ممکن است قبل از انتشار آن (The Division) در موردش بگویم ، بنابراین مردم فقط بازی کنند و لحظات خوبی داشته باشند و برای خودشان کشف کنند.
The Division حقیقتا یک تجربه ی آنلاین است ، تجربه ای که پلیر ها باید در آمریکایی ویران شده با هم همکاری کنند. هر دو در بازی مناسب یا از راه دور با استفاده از companion app. تریلری که شما میتوانید در آن استفاده از app مورد نظر را ببینید در منبع وجود دارد.
به نظر شما روابط اجتماعی در بازی ها مرده است؟ نظر خود را بگویید.
منبع

- - -ویرایش - - -

من به شخصه معتقدم این کار به هیچ عنوان در ایران عزیز عملی نیست ! :d

نمی دونم چرا زیاد مانوری رو این بازی نیست با اینکه توی E3 بنظرم از همه لحاظ NextGen ترین بازی بود
هم آنلاینش هم گرافیکش هم تاحدودی گیم پلی و فیزیکش
هنوز یادمه وقتی توی دموش دوربین از بالای ساختمون میومد پایین عمرا حدس میزدم in-game فیده ولی آخرش رسید به بازیکن و طرف حرکتش داد !
43855647798801910432.jpg

11852054064845398683.jpg

نمی دونم چرا زیاد مانوری رو این بازی نیست با اینکه توی E3 بنظرم از همه لحاظ NextGen ترین بازی بود
هم آنلاینش هم گرافیکش هم تاحدودی گیم پلی و فیزیکش
هنوز یادمه وقتی توی دموش دوربین از بالای ساختمون میومد پایین عمرا حدس میزدم in-game فیده ولی آخرش رسید به بازیکن و طرف حرکتش داد !

11852054064845398683.jpg

بازیش از همه نظر محشره ! اما از اون دسته بازیهاییه که وقتی منتشر میشه اکثر گیمرهای ایرانی ( از جمله خودم :d ) باید فقط حسرتشو بخوریم ...

نه اینترنتش هست و نه پول خریدن بازیه اورجینالش با سی دی کی !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or