A anathema69 کاربر سایت Oct 13, 2011 #1 سلام.توی بازی ها تنظیمات refresh rate از 60 بالاتر نمیره چیکارش کنم با نرم افزار refresh force امتحان کردم ارور میده.
سلام.توی بازی ها تنظیمات refresh rate از 60 بالاتر نمیره چیکارش کنم با نرم افزار refresh force امتحان کردم ارور میده.
Danitondar کاربر سایت Oct 13, 2011 #2 نوشته شده توسط anathema69: سلام.توی بازی ها تنظیمات refresh rate از 60 بالاتر نمیره چیکارش کنم با نرم افزار refresh force امتحان کردم ارور میده. بیشتر... لابد مانیتورتون ساپورت نمیکنه
نوشته شده توسط anathema69: سلام.توی بازی ها تنظیمات refresh rate از 60 بالاتر نمیره چیکارش کنم با نرم افزار refresh force امتحان کردم ارور میده. بیشتر... لابد مانیتورتون ساپورت نمیکنه
A anathema69 کاربر سایت Oct 13, 2011 #3 نوشته شده توسط Danitondar: لابد مانیتورتون ساپورت نمیکنه بیشتر... فقط توی بعضی از بازیها اینجوریه
علی گیم کاربر سایت Dec 7, 2011 #4 نوشته شده توسط anathema69: فقط توی بعضی از بازیها اینجوریه بیشتر... اسم بازیهارو ذکر کنید ؟ مشخصات مانیتور ؟ مشخصات کارت گرافیک؟
نوشته شده توسط anathema69: فقط توی بعضی از بازیها اینجوریه بیشتر... اسم بازیهارو ذکر کنید ؟ مشخصات مانیتور ؟ مشخصات کارت گرافیک؟