توانايی های Ps3 در مدل جديد تقويت ميشود!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

71957_hs.jpg

خوب به نقل از PS3Center.com به غير از اون 4 گزينه جديدی که برای کنسولهای جديد قبلاً اعلام کرده بودم اين سايت گزارش داده که توانايی های جديدی به اين کنسول اضافه خواهد شد
و به نظر نميرسه که فقط تعويض يک هارد درايو در کنسول باشه

اونها ميگن سونی داره تلاش ميکنه تا کنسولش رو قوی تر از قبل کنه و اونها دارن Hard Drive 7200rpm رو جايگيزن Hard Drive قبلی که 5400rpm بود ميکنند
که اين قضيه تأثير مستقيم در Load بازيها و Download کردن توسط کنسول داره
اين خبر ميگه که 7200rpm باعث ميشه تا کنسول 10 ثانيه سريعتر روی هر دانلود از PlayStation Network عمل کنه و همچنين 2 الی 5 ثانيه در لودينگ ها در کنسول سريعتر عمل ميکنه
همچنين علاوه بر Loading های ديگه و اعمال ديگه اين Hard ديسک های سريعتر باعث روون تر اجرا شدن بازيها نسبت به قبل هم ميشند و همينطورخارج کردن و وارد کردن اطلاعات به Hard کنسول بهتر انجام ميشه
به نظر ميرسه PS3 از قضيه قبلی که کنسولش قدرت بيشتری فقط داره عبرت نگرفته و همچنان دنبال اين هست که يک کنسول بسيار قوی رو در نسل بعد داشته باشه
راستی گزينه های قبلی هم که اعلام شده بود اضافه ميشه زير Quote ميکنم

نقل قول:
1. PS3 جديد از قدرت کمتری نسبت به بقيه مدل های کنسولای قبلی استفاده ميکنه. اين کنسول از 3a استفاده ميکنه (مثل اينکه اين يک واحد اندازه گيری Power کنسول هستش) در صورتی که مدل های قديمی به ترتيب از 3.3A و 3.2A اتفاده ميکردند

2. Wi-Fi و Bluetooth در اين کنسول Upgrade شدند و مسافت بيشتری قابل توجهی زيادی به توانايی های قبلشون که داشتند اضافه شده و همينطور سرعت کانکشن هاش بسيار افزايش پيدا کرده

3. کنترلر جديد توی اين پک قرار داره يعنی همون Duak Shock 3 (اين خبر به احتمال بسيار زياد عملی خواهد شد چون شواهد و مدارک اين رو به اثبات رسوندند)

4. به نظر ميرسه از Chipset های 65 نانومتری در اين کنسول قرار هست استفاده بشه که اين باعث استفاده کمتر از انرژی در اين کنسول جديد که به ميگرده به همون مورد 1
موفق باشيد

سرعت Hard به نظر من خوبه که تقویت بشه ، مشکلی هم نیست اگه بیاد خیلی راحت میشه هاردهای جدید رو با قبلی تعویض کرد . ( البته اگه واقعا تفاوتش احساس بشه )

نه اين سايت رو فقط شما رفتی توش!! loool
اگه بری يه نگاه به لينکی که n4g بهش کرده و خود خبری که ترجمه شه متوجه ميشی من خبر رو از خود ps3center.com ترجمه کردم نه از n4g چون n4g چيزی در رابطه با rpm هارد نگفته

شما تا حالا توی این سایتی که به عنوان منبع گذاشتی رفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟

نه اين سايت رو فقط شما رفتی توش!! loool
نه فقط من نرفتم توش!! :cheesygriloooooool
اگه بری يه نگاه به لينکی که n4g بهش کرده و خود خبری که ترجمه شه متوجه ميشی من خبر رو از خود ps3center.com ترجمه کردم نه از n4g چون n4g چيزی در رابطه با rpm هارد نگفته
خوب واسه همین میگم شما اصلا تو این سایت نرفتی دیگه...
اگه میخوای واسه اولین بار بری توش میتونی از لینک زیر استفاده کنی: (;))
www.ps3center.com

راستی ؛ مثل اینکه ورشکست شده چون گذاشتنش واسه فروش.......

چه ربطی داره ، مشکلات مالی سايت هيچ ربطی به اين موضوع نداره ، لطفاً بيخيال off بازی شو
سايت يه خبر جديد گزاشته که n4g لينک کرده بود ، من هم رفتم تو همون صفحه مزکور و خبر رو نوشتم ، that set
ديگه بحث نکنيد لطفاً در مورد اين موضوع بی معنی

چه ربطی داره ، مشکلات مالی سايت هيچ ربطی به اين موضوع نداره ، لطفاً بيخيال off بازی شو
سايت يه خبر جديد گزاشته که n4g لينک کرده بود ، من هم رفتم تو همون صفحه مزکور و خبر رو نوشتم ، that set

خوب شما وقتی منبع میذاری ، یعنی کسی که خبر شما رو میخونه میتونه به اونجا رجوع کنه تا از صحت خبر مطمئن بشه...

نمیشه که اول منبع بنویسی www و آخرش هم دات کام و هر چی دلتون خواست زیرش بنویسید.
ديگه بحث نکنيد لطفاً در مورد اين موضوع بی معنی
:eek: بحث بی معنی ؟ بحث در مورد لینک خبرت بحث بی معنیه ؟؟؟ خوب اینکه کاملا یه دیکتاتوریه! شما یعنی هرچی اینجا بنویسی باید همه قبول کنن ؟!
راستش من توی n4g هم این خبر رو ندیدم ، کاری هم ندارم خبرت درسته یا غلط ولی مهم اینه که هر چی اینجا نوشتی باید یه منبع موثق داشته باشه ، چون اینجوری اعتبار سایت میره زیر سوال...

تو ایران که ارزون تر نمیشه مثل Elite فقط 100 دلار از X360 معمولی گرونتره اما اینجا این همه گذشته هنوز 300 تومن گرونتره:eek:
بعد این سایته چرا اینجوریه؟

امروز دوستان به اقا رضا گیر دادن بزارید ما هم یک گیری بدیم ! (شوخی کردم)
البته چند تا نکته هست بهتره برای روشن شدن اذهان دوستان بازگو بشه

که اين قضيه تأثير مستقيم در Load بازيها و Download کردن توسط کنسول داره
اين خبر ميگه که 7200rpm باعث ميشه تا کنسول 10 ثانيه سريعتر روی هر دانلود از PlayStation Network عمل کنه و همچنين 2 الی 5 ثانيه در لودينگ ها در کنسول سريعتر عمل ميکنه
در لود بازی بله
اما در دانلود خیر (مگر اینکه پهنای باند شما بیشتر از سرعت نوشتن اطلاعات روی هارد باشه اگر سرعت نوشتن 20 مگابایت در ثانیه باشه (که بیشتر هست) پس پهنای باند شما باید بیشتر از 160 مگابیت باشه !! )
. PS3 جديد از قدرت کمتری نسبت به بقيه مدل های کنسولای قبلی استفاده ميکنه. اين کنسول از 3a استفاده ميکنه (مثل اينکه اين يک واحد اندازه گيری Power کنسول هستش) در صورتی که مدل های قديمی به ترتيب از 3.3A و 3.2A اتفاده ميکردند
برای بازیباز چیز مهمی نیست

2. Wi-Fi و Bluetooth در اين کنسول Upgrade شدند و مسافت بيشتری قابل توجهی زيادی به توانايی های قبلشون که داشتند اضافه شده و همينطور سرعت کانکشن هاش بسيار افزايش پيدا کرده
همین وایرلسی که حالا روی پلی 3 هست مسافت بیشتر از 15 متر (دقیق نمی دونم چند متر) رو ساپورت می کنه شما که نمی خواید بیشتز از 15 متر با TV تو فاصله داشته باشید در مورد بلوتوث هم همین طور

3. کنترلر جديد توی اين پک قرار داره يعنی همون Duak Shock 3 (اين خبر به احتمال بسيار زياد عملی خواهد شد چون شواهد و مدارک اين رو به اثبات رسوندند)
در اینده با امدن دسته های چینی میشه با قیمت پایین هم تهیه کرد فعلا هم بازی نیومده و به زودی هم نمیاد که با Duak Shock 3 کاری داشته باشه (فعلا بی مصرف)

4. به نظر ميرسه از Chipset های 65 نانومتری در اين کنسول قرار هست استفاده بشه که اين باعث استفاده کمتر از انرژی در اين کنسول جديد که به ميگرده به همون مورد
خیلی خیلی بعیده
اگر سونی یا مایکرو چنین کاری کنند حتما سر و صدای زیادی براش میکنند (مخصوصا مایکرو)

از اقا رضا هم برای خبرش ممنون

در اینده با امدن دسته های چینی میشه با قیمت پایین هم تهیه کرد فعلا هم بازی نیومده و به زودی هم نمیاد که با Duak Shock 3 کاری داشته باشه (فعلا بی مصرف)
سوني يه ليست تو TGS داده بود از بازيهايي كه از شوك دسته هاي Dual Shock 3 حمايت ميكنن فكر كنم چند تا از بازيهايي كهالآن هم عرضه شدن مثل شمشيربهشتي هم به چشم ميخورد.

ميگم اين قدر هم سر منبع جر و بحث نكنيد....رضا جون لينك مستقيم اين خبر رو از سايت ps3center.com بده قال قضيه رو بكن...

نه بابا علی ما اين حرف هارو نداريم ولی بعضی ها از زور خيلی از مسائل حرف های خنده داری ميزنن , (امان از دست noob جماعت ، ما قديمی نيستيم ولی تو مدتی که فعاليت ميکنيم دنبال اصل ماجرا هست نه هاشيه lol , يکی نيست بگه بنده خدا پروفسر ، جنابعالی که توانايی های بالايی داری کاری که ما داريم امروز انجام ميديم رو انجام بده
به 2 تا رفيقشم لابد تو ياهو text ميزنه بيا زير پستم تشکر بزن , WTF ?? ، استقفرلا علی با اين حرفت .. :cheesygri
من خبر رو از n4g لينک شده ميگيرم و مستقيم ميرم به صفحه اي که خبر درج شده ، من 2 وظيفه دارم
خبر رو خوب و درست ترجمه کنم ، به تاريخ خبر دقت کنم ، اگه قرار باشه من برم و هر سايتی رو چک کنم که اين سايت رو قبلاً برای فروش نزاشته باشن و ورشکست نشده باشه که نميشه
من روزی 50 تا خبر ميزارم وقتم رو از سر راه که نياورم .. حالا بيخيال اصلاً من حرف بعضی ها رو نميشنوم کلاً!!

امروز دوستان به اقا رضا گیر دادن بزارید ما هم یک گیری بدیم ! (شوخی کردم)
The reports coming out are stating that the 7200rpm hard drive cut about 10 seconds off of every single download from PS3’s PlayStation Network.

در لود بازی بله
اما در دانلود خیر (مگر اینکه پهنای باند شما بیشتر از سرعت نوشتن اطلاعات روی هارد باشه اگر سرعت نوشتن 20 مگابایت در ثانیه باشه (که بیشتر هست) پس پهنای باند شما باید بیشتر از 160 مگابیت باشه !! )

نه بابا علی ما اين حرف هارو نداريم ولی بعضی ها از زور خيلی از مسائل حرف های خنده داری ميزنن , (امان از دست noob جماعت ، ما قديمی نيستيم ولی تو مدتی که فعاليت ميکنيم دنبال اصل ماجرا هست نه هاشيه lol , يکی نيست بگه بنده خدا پروفسر ، جنابعالی که توانايی های بالايی داری کاری که ما داريم امروز انجام ميديم رو انجام بده
به 2 تا رفيقشم لابد تو ياهو text ميزنه بيا زير پستم تشکر بزن , WTF ?? ، استقفرلا علی با اين حرفت .. :cheesygri
من خبر رو از n4g لينک شده ميگيرم و مستقيم ميرم به صفحه اي که خبر درج شده ، من 2 وظيفه دارم
خبر رو خوب و درست ترجمه کنم ، به تاريخ خبر دقت کنم ، اگه قرار باشه من برم و هر سايتی رو چک کنم که اين سايت رو قبلاً برای فروش نزاشته باشن و ورشکست نشده باشه که نميشه
من روزی 50 تا خبر ميزارم وقتم رو از سر راه که نياورم .. حالا بيخيال اصلاً من حرف بعضی ها رو نميشنوم کلاً!!

The reports coming out are stating that the 7200rpm hard drive cut about 10 seconds off of every single download from PS3’s PlayStation Network.

اولا بگم من اصلا تو Yahoo دوستی ندارم که بهشون بگم بیان اینجا تشکر کنن، دنبال حاشیه هم نیستم و عقده هم ندارم ؛ ولی صد بار دیگه هم میگم شما منبع درستی نذاشتی ، حالا میخوای بگی من noob هستم و خودت pro واسه من اصلا مهم نیست؛ هر جوری میخوای فکر کنی فکر کن... /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or