تهیه کننده سری Yakuza به دنبال ساخت عنوانی از sonic!

آیا علاقه ای به دیدن سونیکی متفاوت دارید؟

• خیر هرچی سونیک تیم بده راضی هستیم

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    5

.Fortune.

کاربر سایت
2.JPG

تهیه کننده استودیو Ryu Ga Gotoku آقای Daisuke Sato اشاره کرده که دوست دارد دست کم یکبار در کریر خود نقشی در ساخت عنوانی از سری Sonic The Hedghog داشته باشد.

در مصاحبه ای به مناسبت سالگرد 60 سالگیه کمپانی سگا از آقای ساتو سوال شد که دوست دارد روی کدام یک از ای فرانچایزهای سگا کار کند. این سوال حقیقا به علت عظمت تعداد عناوین شرکت سگا سوال سختی است اما ساتو در جواب مستقیما به نماد و مسکات بزرگ کمپانی یعنی سونیک خارپشت اشاره کرد.

ساتو: "آی پیی هست که تا به حال روش کار نکردم و به این معناست که میخوام امتحانش کنم... و اون سونیکه به هرحال وقتی که شما اسم سگا رو میشنوید یاد سونیک می افتید.
دوست دارم که دست کم یکبار نقشی درش ایفا کنم."

اما برای من سونیک , خب , اگه بخوام انجامش بدم سونیک رو همینجوری که هست نمیسازم , دوست دارم سونیکی کاملا متفاوت بسازم."

متاسفانه آقای ساتو اطلاعاتی درباره اینکه این سونیک متفاوت چگونه خواهد بود نداد طرفداران برای دیدن عنوان بعدی سری باید تا سالگرد 30 سالگی خارپشت آبی صبر کنند.

آیا علاقه ای به دیدن سونیکی متفاوت دارید؟ نظراتتون را اعلام کنید.

منبع

ایشون سابقه کار روی F-Zero GX و super monkey ball دارن جالبه Toshihiro Nagoshi خالق یاکوزا و سوپر مانکی بال که الان یکی از مدیران سگا هم هست تو TGS گفته بود استایل گیم پلی سونیک بعدی جدیده!

تعجب میکنم که ساتو هم رو یاکوزا کار کرده ولی برعکس Toshihiro Nagoshi که گفته نمیدونم چرا سوپر مانکی بال از اولشم معروف شد (فکر کنید طرف خالقشه :|) ولی ایشون علاقه داره رو سونیک کار کنه امیدوارم سگا این شانس بهش بده.

• Like
Reactions: Z-fan and omid0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or