تهديد مافيا به مافيا!!!

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
درود.
اگر خاطرتون باشه قبل ساخته شدن فيلم پدر خوانده توسط كاپلو پدر خوانده ي وقت سي سيل به ساخت فيلم اعتراض كرده بود و بيان كرده بود كه از ساخت آن جلوگيري ميكند.ولي اين فيلم آمد و حتي ادامه ي آن هم در 2قسمت به اكران در آمد.ولي مي شد فهميد كاپلو در فيلم خود اشاراتي كه كتاب به مافيا كرده بود را كم رنگ تر كرده بود تا مشكلي پيش نيايد.
يعد از اين قضيه قبل از ساخته شدن بازي mafiaبازهم از طرف مافيا پيغامي مبني بر جلوگيري از ساخت اين بازي شد .ولي اين بازي هم به بازار روانه شد .حال معلوم نيست با اون اهداف قبلي سازندگان بوده يا نه ولي صد در صد اين تحديد تاثير در ساخت اين بازي داشته است .
و حالا mafia2در راه است بايد منتظر ماند تا ببينيم مافيا و پدرخوانده ي حال چه ميكند.

البته تهدید درسته منیکس جون:laughing:(قربون فیفتی سنت برم الان دارم Places to Go رو گوش میدم:biggrin1:-آف تاپیک)
فکر نکنم از سیسیل بتونن به المان کاری داشته باشن که نگران باشیم. مگه سر گردنه ست؟

من ادبياتم زياد خوب نيست به خوبيه خودتون ببخشيد.فكر كردي مافيا فقط تو سيسيله مافيا الان كناره گوشت هم هست .(فيفتي سنت الان دارم window shoperرو براي صدومين بار گوش ميدم).

تا بوده این فشارها وجود داشته...شاید جالب باشه که بدونید MAFIA : Lost Heaven بخاطر همین فشار و اعمال نفوذ مافیا بر دولت ایتالیا هیچوقت در این کشور عرضه نشد.اتفاقا یکی از افسوسهای نویسنده داستان بازی هم این بود که چرا جلوی عرضه ـش رو گرفتند.
احتمالا همین اتفاق برای شماره دوم خواهد افتاد.

کنسل شه؟ یکی از بهترین بازی هایی که میخواد بیاد کنسل شه چون تو طاقت نداری میشه بگی طاقت چیو نداری؟:mad:

خوب من بازی Mafia رو جزو بهترین بازی هایی عمرم بود
ولی نسخه شماره 2 رو هیچ وقت نگفتن می سازن (بعد از Release بازی) تا Tgs 2006
بازی این همه فروش و نکات عالی چرا 2 شو نساختن مورد تحسین بود
بازی مثله Bioshock وقتی Release شد 1 ماه نشد که گفتن 2 شم در راهه
جفنشونم ماله 2k هست.....
وقتی عکس هایه 2 شو دیدم چنتا نکته رو من خودم برداشت کردم
بازی هر چقدر گیم پلی داشته باشه مثله نسخه قبلیش نمیشه
2.داستان بازی هیچ وقت تکرار نمیشه
3.کنسل شه مافیا یک واسه همیشه جاودان بمونه

خوب من بازی Mafia رو جزو بهترین بازی هایی عمرم بود
ولی نسخه شماره 2 رو هیچ وقت نگفتن می سازن (بعد از Release بازی) تا Tgs 2006
بازی این همه فروش و نکات عالی چرا 2 شو نساختن مورد تحسین بود
بازی مثله Bioshock وقتی Release شد 1 ماه نشد که گفتن 2 شم در راهه
جفنشونم ماله 2k هست.....
وقتی عکس هایه 2 شو دیدم چنتا نکته رو من خودم برداشت کردم
بازی هر چقدر گیم پلی داشته باشه مثله نسخه قبلیش نمیشه
2.داستان بازی هیچ وقت تکرار نمیشه
3.کنسل شه مافیا یک واسه همیشه جاودان بمونه

خب دوست من خیلی از بازی های به اصطلاح (مال!:biggrin1:) که داره الان عرضه میشه ادامه همون بازی های قبلیشون هستن و اگه قرار باشه هر بازی عالی که عرضه میشه دیگه شماره بعدی برای اون وجود نداشته باشه که .....
این حرف در مورد علم هم صدق میکنه و اگه کسی خطر نکنه و کاری انجام نده که علم پیشرفت نمیکنه!;)

من که هم با دیدن فیلمش و هم با بازیش از مافیا بیشتر خوشم اومد حالا اگه کسی از سایت عضو گروه هست اینو انتقال بده که من باهاشون کلی حال میکنم تازه طرفتار Juventus هم شدم :cheesygri

خب دوست من خیلی از بازی های به اصطلاح (مال!:biggrin1:) که داره الان عرضه میشه ادامه همون بازی های قبلیشون هستن نمیکنه!;)
بله 100 % دروسته

و اگه قرار باشه هر بازی عالی که عرضه میشه دیگه شماره بعدی برای اون وجود نداشته باشه که ....
.
این بازی با همه بازی ها فرق داره

این حرف در مورد علم هم صدق میکنه و اگه کسی خطر نکنه و کاری انجام نده که علم پیشرفت

هم اره هم نه
اگه PS4 بیاد خوبه
ولی اونوقت ماکه پولشو نداریم بخریم پس نیاد :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or