taherism کاربر سایت Mar 16, 2011 #32 نوشته شده توسط lord of kings: پس چیکار کنم؟ هیچ تمی نیست که مال gen-c 5.03 باشه؟ بیشتر... هم می تونی ptf استفاده کنی هم ctf اگر ctf می خوای بگو لینک آموزش بدم البته از یه سایت هیتلر!
نوشته شده توسط lord of kings: پس چیکار کنم؟ هیچ تمی نیست که مال gen-c 5.03 باشه؟ بیشتر... هم می تونی ptf استفاده کنی هم ctf اگر ctf می خوای بگو لینک آموزش بدم البته از یه سایت هیتلر!
taherism کاربر سایت Mar 17, 2011 #34 نوشته شده توسط ashkan_saremi: بچه ها سلام ماله من PSP GO ورژن 6.35 میتونم نصب کنم ؟؟ بیشتر... نه نمی تونید!
نوشته شده توسط ashkan_saremi: بچه ها سلام ماله من PSP GO ورژن 6.35 میتونم نصب کنم ؟؟ بیشتر... نه نمی تونید!
taherism کاربر سایت Mar 18, 2011 #36 نوشته شده توسط lord of kings: مگه اینا PFT نیستن؟؟ بیشتر... هم PTF هم flash PTF بریزید مشکلی نداره ولی Flash نریزید!
نوشته شده توسط lord of kings: مگه اینا PFT نیستن؟؟ بیشتر... هم PTF هم flash PTF بریزید مشکلی نداره ولی Flash نریزید!
L lord of kings کاربر سایت Mar 18, 2011 #37 داداش میبخشید اینقدر میپرسما اون تم ویستا که تو صفحه اول هست رو بریزم؟
taherism کاربر سایت Mar 18, 2011 #38 نوشته شده توسط lord of kings: داداش میبخشید اینقدر میپرسما اون تم ویستا که تو صفحه اول هست رو بریزم؟ بیشتر... این هم یه Theme از Vista برای دوستان با فرمت PTF بیشتر... بریزید مشکلی نداره! چون PTF هست!شاید اجرا نشه چون ماله 3.80 هست!
نوشته شده توسط lord of kings: داداش میبخشید اینقدر میپرسما اون تم ویستا که تو صفحه اول هست رو بریزم؟ بیشتر... این هم یه Theme از Vista برای دوستان با فرمت PTF بیشتر... بریزید مشکلی نداره! چون PTF هست!شاید اجرا نشه چون ماله 3.80 هست!
L lord of kings کاربر سایت Mar 18, 2011 #39 آقا دستت درد نکنه خیلی حال دادی:-*:-* حالا یه سوال درباره برنامه ها چی اونا باید باچه فرمتی باشند؟
taherism کاربر سایت Mar 19, 2011 #40 نوشته شده توسط lord of kings: آقا دستت درد نکنه خیلی حال دادی:-*:-* حالا یه سوال درباره برنامه ها چی اونا باید باچه فرمتی باشند؟ بیشتر... برنامه فرمتی خاصی نداره! هرچی خواستی بریز! یا اجرا می شه یا نمی شه! فقط دفت کن برنامه به باتری و Flash 0 دستگاه مربوط نباشه!
نوشته شده توسط lord of kings: آقا دستت درد نکنه خیلی حال دادی:-*:-* حالا یه سوال درباره برنامه ها چی اونا باید باچه فرمتی باشند؟ بیشتر... برنامه فرمتی خاصی نداره! هرچی خواستی بریز! یا اجرا می شه یا نمی شه! فقط دفت کن برنامه به باتری و Flash 0 دستگاه مربوط نباشه!