..............................
آخرین ویرایش:
ممنون, خوشحالم که خاطراتتون رو زنده کردبه به
چه خاطراتی زنده شد، خط به خط خوندم و لذت بردم و هنوز نمی تونم فکرمو جمع کنم که چی از نسخه ریمیک میخوام اما می تونم در یک جمله بگم که "گرافیک RE 2 و ترسش رو با اکشن RE 4 و داستانی قوی تر و بدون سوتی میخوام"
خسته نباشی ژوبین جان
اگر بازی اجازه میداد اینجوری مصرفش کنی فک کنم جونمون بی نهایت میشد
امشب اگه معرفی بشه نسبتا سورپرایز خوبیه چون حداقل مثل RE3 آرت های رسمی بازی لو نرفتن از قبل. منابع سایت فن بایت هم همین یه مدت پیش گفتن که شاید اوایل 2022 نشونش بدن، ببینیم چی میشه.دوستان شاید بازی امشب معرفی بشه, البته با توجه به مدت زمان ایونت بعید میدونم این اتفاق بی افته و احتمالا تهش دی ال سی RE8 رو معرفی کنن
اما از اونجایی که خودم نمیتونم امشب برنامه رو ببینم, گزارش دادم که تاپیک رو در صورت معرفی به تاپیک اصلی تبدیل کنن .
ببخشید ندیدمامشب اگه معرفی بشه نسبتا سورپرایز خوبیه چون حداقل مثل RE3 آرت های رسمی بازی لو نرفتن از قبل. منابع سایت فن بایت هم همین یه مدت پیش گفتن که شاید اوایل 2022 نشونش بدن، ببینیم چی میشه.
تشکرخسته نباشی. اطلاعات جامع و جالبی بود.
در مورد ریمیک قبلا نظرم رو گفتم. بنظرم RE4 فعلا نیازی به ریمیک نداشت. با این حال شایعات و خبرهای اخیر خیالم رو بیشتر راحت میکنه. تیم توسعه ریمیک RE2 و حضور خود میکامی نشونه خوبی هست که بازی به سرنوشت ریمیک RE3 دچار نمیشه. خود کپکام هم میدونه نمیتونه در مورد این بازی شل بگیره. هر چند باید صبر کرد دید چی پیش میاد. الهام گرفتن از نسخه های کنسل شده بازی اصلی خبر خوبی هست، اما خب اگر تون و جوهره اصلی بازی رو زیاد تغییر بدن احتمالا به یه فاجعه تبدیل بشه. بی دلیل نیست نسخه اصلی یکی از بهترین و تاثیرگذارترین بازی های صنعت گیم هست. اگر شایعات درست باشند احتمالا با چیزی مثل این فن آرت طرف باشیم.
View attachment 247777
یه نکته هم در مورد نسخه های کنسل شده بازی اصلی بگم. نسخه های Hallucination و Hookman در واقع یه نسخه هستند. کاومورا برای امتحان کردن ایده ای که داشت از ایده اصلی داستان نسخه قبلی یعنی نفوذ لیون به قلعه اسپنسر توی اروپا و است هایی که برای نسخه Fog/Castle ساخته بودند استفاده کرد. اون دموی گیم پلی 15 دقیقه ای هم که از نسخه Hallucination در دسترس هست در واقع بیشتر است ها برای نسخه Fog هست. تنها چیزی جدیدی که این وسط ساخته بودند همون هوک من یا شبه چنگک به دست و برای داستان هم موضوع توهمات لیون بود. اون ماجرای برخورد لیون به یه دختر با سگی که همراهش بوده، مربوط به نسخه Fog هست. که البته بعدها از ایده اون نسخه یجورایی برای Demento یا Haunting Ground استفاده کردند.
میخواستم دفعه قبل بگم ولی وقت نشد, میکامی نقشی در ساخت بازی نداره, فقط شایعه شده بود زمانی که بازی دست ام تو بوده
رئیس ام تو پیشنهادش رو به میکامی داده بود, و میکامی هم بخاطر گوست وایر ردش کرده
اصلا ریمیک شماره چهار واقعی هست ؟؟؟تا اونجایی که من میدونم طبق همین شایعه ها و گزارش ها، میکامی به همراه مینامی قصد داشتند با هم M-Two رو با سرمایه گذاری کپکام تاسیس کنند، که یجورایی اسم شرکت رو هم توضیح میده. کلا فلسفه وجودی M-Two یکی از دلایلش همین ریمیک RE4 بوده.
اما فکر کنم تو یه مصاحبه با edge هم میکامی اشاره کرده بود که احساس کرده اگر توی اون مقطع زمانی بخواد تانگو رو ترک کنه تانگو از هم میپاشه و بخاطر همین از تصمیمش منصرف میشه. فکر کنم توی گزارش اول VGC هم به صراحت گفته شده بود میکامی یکی از مشاور ها و ناظر های پروژه هست. البته معلوم نیست با گذشت زمان و کمرنگ تر شدن نقش امتو در حال حاظر میکامی نقشی توی پروژه داره یا نه.
در هر صورت اگر میکامی از تصمیم خودش مبنی بر ترک تانگو منصرف نمیشد احتمالا الان یجورایی دوباره داشت برای کپکام کار میکرد و از این جهت فکر کنم جالب میشد، چون به احتمالا زیاد کارگردانی ریمیک RE4 هم خودش بر عهده میگرفت.
ایکاش اینکار رو میکرد, چون گوست وایر در هر صورت شکست میخوردتا اونجایی که من میدونم طبق همین شایعه ها و گزارش ها، میکامی به همراه مینامی قصد داشتند با هم M-Two رو با سرمایه گذاری کپکام تاسیس کنند، که یجورایی اسم شرکت رو هم توضیح میده. کلا فلسفه وجودی M-Two یکی از دلایلش همین ریمیک RE4 بوده.
اما فکر کنم تو یه مصاحبه با edge هم میکامی اشاره کرده بود که احساس کرده اگر توی اون مقطع زمانی بخواد تانگو رو ترک کنه تانگو از هم میپاشه و بخاطر همین از تصمیمش منصرف میشه. فکر کنم توی گزارش اول VGC هم به صراحت گفته شده بود میکامی یکی از مشاور ها و ناظر های پروژه هست. البته معلوم نیست با گذشت زمان و کمرنگ تر شدن نقش امتو در حال حاظر میکامی نقشی توی پروژه داره یا نه.
در هر صورت اگر میکامی از تصمیم خودش مبنی بر ترک تانگو منصرف نمیشد احتمالا الان یجورایی دوباره داشت برای کپکام کار میکرد و از این جهت فکر کنم جالب میشد، چون به احتمالا زیاد کارگردانی ریمیک RE4 هم خودش بر عهده میگرفت.
بله واقعیه, نسخه ام تو کنسل شده و الان تیم RE2 داره روش کار میکنه .اصلا ریمیک شماره چهار واقعی هست ؟؟؟
یا برای معروف شدن و افزایش سهام کپکام به این شایعه پر و بال دادند
تا حالا هیچ واکنش رسمی بعد این همه مدت کپکام نداده !!!! ( یا من یادم نیست)
شوکیس کپکام که فکر کنم هنوز تایید رسمی نشده، اما شخصا امیدوارم کپکام هرچه زودتر یه شوکیس مخصوص RE مشابه اونهایی که قبل از انتشار REVillage برگزار کرد رسماً معرفی کنه و تریلر یا خبر جدید دی ال سی ویلیج بده و احتمالا ریمیک RE4 معرفی کنه.مثل اینکه بازی قراره یا توی State of Play جدید, و یا تو شوکیس کپکام معرفی بشه
بشخصه فکر میکنم که توی شوکیس کپکام معرفی میشه, فکر نمیکنم جایی که بازی های PSVR2 معرفی میشن جای مناسبی برای معرفی ریمیک بشه
البته یادمونم نره که کپکام دفعه قبل چی معرفی کرد .