تمامی اخبار و شایعات پیرامون Metal Gear Solid 3 Remake + مقاله

متن عالی و فوق العاده بود با این حال با شرایط کنونی کونامی شک دارم ریمیکی خوبی انجام بشه یا اصلا وجود داشته باشه مخصوصا اینکه بقول شما برای بخش داستانی حتما نیاز به خود کوجیما هست احتمال حضورش بسیار پایینه

پرونده بازی های ویدئویی بعد از این صحنه و این سکانس بسته شد.
باقیش تا الان هر گیمی اومده سوسول بازیه و جهت خالی نموندن عریضه است.

View attachment 244964
به لایک نمیشد بسنده کرد
احساسی ترین صحنه صنعت ویدیو گیم😭😭

متن عالی و فوق العاده بود با این حال با شرایط کنونی کونامی شک دارم ریمیکی خوبی انجام بشه یا اصلا وجود داشته باشه مخصوصا اینکه بقول شما برای بخش داستانی حتما نیاز به خود کوجیما هست احتمال حضورش بسیار پایینه
مرسی :x

شرایط کونامی که فاجعه هست, بدون عرضه هیچ بازی ای مستقیم رفتن سراغ NFT :D, بنظر من بازی وجود داره و همین امسال معرفی میشه :D
و البته ویرتوس استودیوی خوبی هست, ولی باید دید که چجوری ریمیک میسازن :D.

در مورد کوجیما که عمرا بیارنش :-"
ولی در کل نیازی هم بهش نیست, چون داستان همینجوریش هم کامله, اما اگه واقعا تهیه کننده و نویسنده بازی میشد خیلی به نفعمون بود :D
چرا که شااید میومد و جزئیات جالب اضافه میکرد :D.

در کل باید ببینیم که این ریمیک در چه سطحیه, در سطح یاکوزا, یا در سطح کپکام, که بنظر من در سطح اولی هست :D.

View attachment 244964
نابودم کردی :((, فقط آخر فایت که ورژن Instrumental اسنیک ایتر رو پخش میکرد :((.

این رو دیدم و دلم میخواد که همین الان یه ریمیک یا یه ریمستری بدن و دوباره بازی رو برم, چقدر خوب بود این بازی :x
جالبه که این صحنه اول قرار بود متفاوت باشه, مثل اینکه پلیر حق انتخاب برای شلیک داشت و مثل صحنه دوئل با آسلات بود :-"
با اینکه گقتنش ناراحت کننده هست, اما خوب شد که تغییرش دادن, چون پایان بازی بی معنی میشد :-".

View attachment 244964
خدایی اوج گیمینگ رو میخوام بخاطرم بیارم یاد این صحنه میوفتم.واقعا ته احساساتی شدن تو گیمینگ تو همین لحظه بود و تمام شد. کسی هست مثل من اینجا اشک ریخته باشه؟ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or