تقاضا طرفداران برای ساخت Call of Duty Modern Warfare 2 Remaster

Mr. Worldwide

کاربر سایت
2534292-6477134612-mwcol.png

همه ما می دانیم که Call of Duty یکی از بزرگترین فرنچیز های صنعت گیم هست، و بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 یکی از بهترین عناوین این فرنچیز هست. حال Call of Duty: Modern Warfare 2 remastered را فرض کنید؟ در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

حال طرفداران این بازی در اقدامی دست به ایجاد یک کمپین امضا آنلاین کردند و خواستار ساخت نسخه بازسازی شده Call of Duty: Modern Warfare 2 برای کنسول های نسل بعد هستند. این امضاها تا به امروز به 150,000 امضا رسیده اند، و منتظر پاسخ از سوی Activision هستند. طرفداران می گویند که آنان معوملا علاقه دارند بازی های قدیمی خود را عرضه آپدیت برای این بازی ها روی کنسول ها نگهداری می کنند، ولی چیزی مثل Call of Duty به نظر تا بحال برروز رسانی نشده هست و نسخه های جدید، این بازی هر ساله با کار توسعه زیاد عرضه می گردند.

هم اکنون ما شاهد عرضه نسخه های بازسازی شده بازی هایی همچون: The Last of Us, GTA V و Halo: The Master Chief collection هستیم. تا به حال هکرها بیشتر تجربیات خوب در بخش مولتی پلیر Modern Warfare 2 راخراب کرده اند و همچنین نبود، سرورهای اختصاصی هم جز مشکلات Modern Warfare 2 بوده هست.

Activision تاکنون هیچ واکنشی نسبت به این تقاضا نشان نداده هست.

چندی پیش نیز شایعه توسعه کالکشن سری Call of Duty: Modern Warfare برای کنسول های نسل جدید وجود داشت.

منبع

منم خیلی علاقه دارم البته Mw2 , Mw3 بهترین سری هایی بود که بازی کردم بین کالافا اگه این دوتا دوباره ساخته بشن و اگه Mw4 بسازن و مثلا بفهمیم گوست زندس خیلی حال میده :x

بشخصه خیلی خوشحال میشم این نسخه از بازی Remaster بشه و برای کنسول های نسل بعد و PC منتشر بشه ، چون تنها بازی هایی ک از سری COD به من چسبید یکی MW2 و یکی هم BO 1 بود

اینکه این نسخه رو ریمستر کنند خوبه که... مشکل اصلی اینجاست که از این به بعد شاهد 2-3 نسخه از COD در سال باشیم. سالی یکی دو نسخه اصلی + یه نسخه ریمستر شده از نسل قبل! احتمالا استارتش از MW1 میخوره میره تا ... :|

کلا نسل قبل بساط HD Collection استارتش خورده بود این نسل هم ادامه راه نسل پیش با سرعت بیشتر با اسم Remaster که گاها فقط رزولوشن روی 1080P میاد و حکمِ FULL HD Edition رو میخوره و به خورد مردم میدن! :|

بسه دیگه خدایی:| این نشد نسل هشت که دیگه شد ریمستر نسل هفت حالمونو دارن بهم میزنن به جا خلق ایپی جدید چسبیدن به ریمستر بازیا نسل قبل

نسل 7 HD packs حالا نسل 8 هم Remaster واقعا یکی نیست یه حرکتی یه خلاقیتی یه اعتراضی کنه.؟شدیدا مخالف Remaster شدن هستم مخصوصا سری COD که هر سال داره میاد و سرور اختصاصی هم که نداره باید با پینگ 302 بازی کنیم :) آخر آخرش 250 :) یعنی نمیدونم چی بگم والا...!

بسه دیگه خدایی:| این نشد نسل هشت که دیگه شد ریمستر نسل هفت حالمونو دارن بهم میزنن به جا خلق ایپی جدید چسبیدن به ریمستر بازیا نسل قبل

شما ریمستر ها ی بازی های دیگه رو با modern warfare 2 یکی در نظر میگیری؟ تنها ریمستری هست که واقعا ارزش داره

جا داره پشت همین تریبون خودمو حلق آویز کنم :d
multiplayer سری COD که از MW2 به اینور عملا تغییری نکرده قسمت سینگل پلیر MW2 هم با اینکه واسه یک FPS خوب بود ولی جوری نیست که من حوصله داشته باشم یک بار دیگه بازی کنم حالا گرافیکش 100 برابر هم بهتر شده باشه باز فرقی نداره. واقعا هیچ دلیلی نمی بینم که MW2 نیاز به یک ریمستر داشته باشه (غیر از پول پرستی activision)

جا داره پشت همین تریبون خودمو حلق آویز کنم :d
multiplayer سری COD که از MW2 به اینور عملا تغییری نکرده قسمت سینگل پلیر MW2 هم با اینکه واسه یک FPS خوب بود ولی جوری نیست که من حوصله داشته باشم یک بار دیگه بازی کنم حالا گرافیکش 100 برابر هم بهتر شده باشه باز فرقی نداره. واقعا هیچ دلیلی نمی بینم که MW2 نیاز به یک ریمستر داشته باشه (غیر از پول پرستی activision)
واسه یک FPS خوب بود؟ دستت درد نکنه :دی
سینگل MW2 و MW1 هنوز که هنوزه ازش به عنوان داستان عالی و شخصیت پردازی فوق العاده و صحنه های اکشن خفن و مخصوصا طراحی مراحل ازش یاد میشه که کل FPS ـای این چند ساله رو از نظر سینگل میکنه تو جیبش تازه بدون در نظر گیری مولتی فوق العادش :دی

من هیچ نظر خاصی روی ریمستر شدنش ندارم ولی از اکیتیویژن پول پرست بعید نیست! والا ما هم بدمون نمیاد با گرافیک بهتر یک دور دیگه تمومش کنیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or