منم با R4 کار نکردم ولی از DSTT راضیم و این امکان تعویض بازی بدون خاموش کردن هم هست فقط باید موقع خرید حتمن دقت کنی که اصل باشه!
تو سایت اصلیش http://www.ndstt.com توضیحات داده و حتی یک برنامه گذاشته که تست میکنه که اصلی یا تقلبی:dعزیز جان اولا از کجا میشه فهمید که اصل و اوریجیناله ؟
و دوما چطوری میشه از یه بازی به یه بازیه دیگه نقل مکان کرد؟دکمه خاصی رو باید زد؟
ممنونت میشم
توی DStt بايد چهار تا دکمه X Y A B و دو دکمه L و R رو همزمان بزنی برای خروج از بازی ......عزیز جان اولا از کجا میشه فهمید که اصل و اوریجیناله ؟
و دوما چطوری میشه از یه بازی به یه بازیه دیگه نقل مکان کرد؟دکمه خاصی رو باید زد؟
ممنونت میشم
DStt بهتره. سبک تره(از نظر اجرای بازی ها). انرژی کمتری مصرف می کنه و در نتیجه باطریت دیر تر تموم میشه. کرنل و سیستم منو هاش هم زود به زود آپدیت میشه و از این لحاظ هم مشکلی نخواهی داشت.
1.خب روي كارتريج دستگاه يه سايت هست از اونجا بايد آپديت كنيضمن تشکر از شما دوست عزیز ممکنه چند تا سوال بپرسم :
1- من دستگامو با کارتریج dstt تازه گرفتم و میخوام بدونم کجا میتونم آپدیت Dstt رو تهیه کنم(از چه سایتی)؟
2- بطور کلی چه موقع نیاز هستش که آپدیت مذکور رو بگیرم؟
3- time and date دستگاه رو با توجه به کارتریج dstt چطوری میتونم تنظیم کنم؟(اصلا به مرتبط هستند؟)
4- موسیقی رو در چه فولدر ی و با چه فرمتی پخش میکنه؟
5- فیلم رو ب چه فرمت پخش میکنه؟
cheat و یا کدهای تقلب رو چطوری میشه در dstt آپدیت کرد و یا وارد کرد؟
ببخشین سوالاتم زیاد شد.ممنون میشم در صورت امکان توضیح بدی:d