تفاوت کیفیت صفحه iPhone3GS و iPod Touch

gameware

کاربر سایت
سلام. من چند وقت پیش رفتم یه iPod Touch 3G خریدم.
از کیفیت صفحه اصلا راضی نیستم! سطح مشکی بودن صفحه اصلا در حد یه گوشی ارزون مثله Samsung S5233 یا گرونتر Nokia 5800 نبود.
یعنی اذیت کنندس کلا! مشکی ش خیلی روشنه! و یه خورده هم به آبی می زنه و مثله عکسهایی که با دوربین از صفحش می گیری که مشکیه مشکیه نیست!. رنگهاش هم کمرنگ تر بنظر می رسن.
01.jpg

00.jpg

حالا به دلایلی دارم آیفون 3GS می خرم. یکی از گرون ترین گوشی های موجوده ، خیلی بد میشه اگه کیفیت صفحش مثل این باشه.
لطفا کسانی که با هر دو دستگاه کار کردن یا در این مورد تحقیق کردن جواب بدن.

ببینید تو LCD ها یه موردی هست به اسم Black Level ، نشون میده که مشکی بودن یه صفحه در چه حدی هست.
اصولا می گن کیفیت صفحه آیفون خیلی بالاست. من رفتم به هوای اینکه صفحه iPod Touch با iPhone فرقی نداره ، آیپاد خریدم
ولی سطح مشکی ش خیلی ضعیفه. یعنی مشکی ش خیلی روشنه.
حالا سوال من اینه.
این آیپاد تاچ بره به درک. اگر 3GS بخرم از این بهتره صفحه ش!؟

دوست عزیز ، این عکس به صورت نرم افزاری گرفته شده! من عکس اول که گزاشتم با فتوشاپ ادیت کرده بودم شبیه صفحه خودم شه که زجری که میکشمو توصیف کنم!
این عکسی که شما گزاشتی کیفیت صفحه آیفون رو نشون نمیده.
تنها راه اینه که یه نفر جفت دستگاه ها رو باهاشون کار کرده باشه.
من بدبخت دوستم 3GS داشت ، فروخت وقت نکردم برم ببینم!

سلام
من هم با آیفون کار کردم هم آیپاد 2g و 3g.خودم هم 2g دارم
اما هیچ فرقی با هم ندارند.تمام LCD هاشون یکی هستند و یه مارک
در ضمن کیفیت LCD با درجه ی سیاهی خیلی فرق داره.اگه شما یه عکس تو iphone بریزی تویه 5800 هم بریزی معلوم میشه که 5800 پیکسل هارو خوب نشون نمیده و تو هم تو هم میکنه اما iphone دقیقا مثل PC نشون میده.هیچ وقت هم تو مقایسه ها درجه سیاهی LCD هارو مقایسه نمیکنند و مهم کیفیت رنگ و رزوایشن هست.
در حال حاضر هم بهترین LCD موجود از همه لحاظ برای دستگاه های قابل حمل (Portable) برای
iPhone/iPod Touch هست و بهتره زیاد هم به درجه ی سیاهی هم زیاد توجه نکنی چون طوری طراحی شده که در برابر نور آفتاب خیلی خوب تصاویر رو میده و من هیچ گوشی رو ندیدم به این خوبی تو آفتاب LCD معلوم باشه

در حال حاضر هم بهترین LCD موجود از همه لحاظ برای دستگاه های قابل حمل (Portable) برای
iPhone/iPod Touch هست
من omnia hd دارم و با این حرفت کلی به منو گوشیم برخورد!!:biggrin1:
با با شما تا حالا نمایشگر این گوشی رو دیدی که اینو میگی؟!
AMOLEDکشکه که داری میگی صفحه آیفون بهترینه!!

AMOLEDکشکه که داری میگی صفحه آیفون بهترینه!!

من دیدم و قبول دارم توی رزولیشن و رنگ حرف اول رو میزنه و وقتی بری توی محیط پر نور و مخصوصا جلوی آفتاب اون موقس که اومنیا اچ دی جلوی ایفون لنگ میندازه .

AMOLEDکشکه که داری میگی صفحه آیفون بهترینه!! __________________

[QUOTEمن دیدم و قبول دارم توی رزولیشن و رنگ حرف اول رو میزنه و وقتی بری توی محیط پر نور و مخصوصا جلوی آفتاب اون موقس که اومنیا اچ دی جلوی ایفون لنگ میندازه .][/QUOTE]

نمیخواستم تو این مورد دخالت کنم!
ولی با اچ دی این پسر! کار کردم ، میدونستی پیکسل های سیاهش خاموش میشن!؟ یعنی مشکی واقعی! این تو LCD و Plasma و CRT رویا بود!! میدونستی زاویه دید بینهایت داره!؟
اصلا قابل قیاس نیستن باهم ، یعنی تفاوتشون در این حد نیست که بگی ، خب ، اچ دی ... بهتره!
آیفون و هزار تا گوشی دیگه جلو HD مثل 1100 جلو آیفون می مونن!
------------
تا الان یک نفر گفته آیپاد و آیفون صفحشون یکیه ، بقیه هم تایید می کنن؟
تو گوگل چندین مبحث با موضوع بدتر بودن صفحه آیپاد دیدم ولی شانسی بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or