تغییر نام بازی Race Driver !!

Wroth Master

کاربر سایت
شرکت Codemasters در اقدامی نام جدیدترین بازی خود را که تا قبل از این با نام Race Driver One نیز شناخته میشد,به Race Driver: GRID تغییر داد.بعد از تغییر نام بازی Colin McRae به Colin McRae DiRT این دومین باری است که این شرکت اقدام به تغییر عنوان بازی خود کرده است.

Codemasters همچنین چندین عکس جدید هم منتشر کرده که در زیر مشاهده خواهید کرد:

113302.jpg

113303.jpg

113305.jpg

113306.jpg

آخرین ویرایش:
اين بازي به روايتي pgr 2-forza2-gt5 رو
ميكنه تو جيبش از سابقش براي بهترين
عنوان رالي ميتونيد بفهميد
هيچ وقت من بازي به قشنگي DIRTنديدم

اين بازي به روايتي pgr 2-forza2-gt5 رو
ميكنه تو جيبش از سابقش براي بهترين
عنوان رالي ميتونيد بفهميد
هيچ وقت من بازي به قشنگي DIRTنديدم

خودت تنهایی به این نتییجه رسیدی اونم با 2 تا عکس؟واقعا جای بسی تعجب داره هوش و ذکاوت شما .

ولی از گیم پلی بازی هستش خیلی گرافیکش بالاست تو عکس دومی معلوم میشه رو ps3 اجراشده

آهان! بعد میشه بفرمایید عکس 4 میگه رو چه کنسولی اجرا شده!؟
در ضمن این تصاویر ادیت شده هست و به غیر از اولی بقیه OUT Game هست و میه با نرم افزار های خاص Replay یک بازی Racing رو شبیه سازی کرد و اعلام کنن هر دو نسخه هم زمان ساخته میشه و فرقی نداره!

موفق باشید

در ضمن این تصاویر ادیت شده هست و به غیر از اولی بقیه OUT Game هست و میه با نرم افزار های خاص Replay یک بازی Racing رو شبیه سازی کرد و اعلام کنن هر دو نسخه هم زمان ساخته میشه و فرقی نداره!

موفق باشید

رضا تو منو فول میشناسی دیگه از تو همچین حرفی و توقع نداشتم .
اسنیک اولا مگه قراره همچین گرافیکی روی ps3 اجرا نشه که میگی روی ps3 اجرا شده .
این بازی معلوم نیست روی هر دو کنسول با چه گرافیکی بیاد . معلوم نیست چه گرافیکی داشته باشد .

رضا تو منو فول میشناسی دیگه از تو همچین حرفی و توقع نداشتم .
اسنیک اولا مگه قراره همچین گرافیکی روی ps3 اجرا نشه که میگی روی ps3 اجرا شده .
این بازی معلوم نیست روی هر دو کنسول با چه گرافیکی بیاد . معلوم نیست چه گرافیکی داشته باشد .

شما حرف من رو خوب متوجه نشدی عزیز

منظورم این بود عکس X360 هم در تصاویر هست و این نشون میده هر دو کنسول فرقی ندارن و...

رضا جان گفتن این جمله باعث شد بگم ازت توقع نداشتم .
بقیه حرفامو به اسنیک گفتم که گفت نشون میده این بازی روی ps3 اجرا شده بگذریم از تاپیک پرت نشیم بیرون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or