شایعه تغییر سیاست مایکروسافت اجازه self-publish به سازندگان مستقل

RattleSnake

کاربر سایت
danskprisxbox_833191_650x.jpg

به نظر می‌رسد مایکروسافت سیاست خود نسبت به self-publish توسعه دهندگان مستقل در بازی‌های Xbox 360 و Xbox One را تغییر داده است.

طبق گزارشات یک توسعه دهنده مستقل مشهور اروپایی گفته است:"
در حال حاضر با مایکروسافت برسر عرضه بازیمان در Xbox Live مذاکره می‌کنیم. ممکن است قیمت devkitsها برای سازندگان indie کاهش یابد چرا که قیمت فعلی آن 10,000 دلار است."

سیاست جدید اجازه می‌دهد سازندگان indie کوچک به رقابت با بزرگترها بپردازند، و استدیو‌های مستقل بیشتری تاسیس شوند. دیگر نیازی نخواهد بود از ناشر برای انتشار بازی اجازه بگیرند و حتی با مذاکره بازی خود را بروز رسانی کنند.

بدین ترتیب سیل بازهای تولیده شده در بازار مایکروسافت زیاد تر می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
ناپایداری تو این شرکت تو این یک ماهه ی اخیر موج میزنه ، هرچند بیشتر تغییر سیاست ها به نفع گیمرها بوده ولی این تغییر دادن ها نشون میده که از اول هیچ فکر درست و حسابی پشت سیاست های اولیه نبوده و الان هم با توجه به فشارهایی که از همه طرف داره بهش وارد میشه دست بکار میشه و هرکی هرچی بگه ، برای اینکه همرو راضی نگه داره "نه" نمیگه. کافیه ازشون درخواست بشه کنسول کپی خور بدن بیرون :دی با پیک موتوری میفرستن دم در :دی
این تغییر سیاست ها یه فکت ـه و تمام مدارکش موجوده ، حالا اگه از دید یه عده این کامنت من ترول حساب میشه ، این دیگه مشکل من نیست بلکه به درک و فهم طرف برمیگرده.

ناپایداری تو این شرکت تو این یک ماهه ی اخیر موج میزنه ، هرچند بیشتر تغییر سیاست ها به نفع گیمرها بوده ولی این تغییر دادن ها نشون میده که از اول هیچ فکر درست و حسابی پشت سیاست های اولیه نبوده و الان هم با توجه به فشارهایی که از همه طرف داره بهش وارد میشه دست بکار میشه و هرکی هرچی بگه ، برای اینکه همرو راضی نگه داره "نه" نمیگه. کافیه ازشون درخواست بشه کنسول کپی خور بدن بیرون :دی با پیک موتوری میفرستن دم در :دی
این تغییر سیاست ها یه فکت ـه و تمام مدارکش موجوده ، حالا اگه از دید یه عده این کامنت من ترول حساب میشه ، این دیگه مشکل من نیست بلکه به درک و فهم طرف برمیگرده.
نه جالبیش اینجاست مایکروسافت تا دیروز که اجازه Self-Publish نمیداد دزد بود به فکر گیمر نبوده
حالا که این سیاست رو برمیداره میشه شرکتی که ناپایداره و هرروز تصمیمشو عوض میکنه
حالا نکته جالب اینجاست در مورد DRM و بازیهای دسته دو اینا تو هیچ کنفرانس رسمی اعلام نکرده بودن این موضوع هارو و تو سوال جواب ها بهشون اشاره شد و بعد 21 می هم نلسون گفته بود که دارن هنوز روش کار میکنن و این مسائل قطعی نیست
در مورد اینکه چرا این مسائل از اول گذاشته شده بودن هم اینه که اینا یک سری برنامه داشتن هم برای DRM و بقیه موارد که خودشون هم تو همه مصاحبه هاشون اعلام کرده بودن که مشکل دارن تو توضیح دادنش
و در آخر با موج منفی گیمر ها روبه رو شدن و برای اینکه به خطر نیفتن سیاستشون رو که به طور رسمی اعلام نشده بود رو عوض کردن
حالا که اینا اومدن همه این قضایا رو برداشتن به جای اینکه استقبال بشه باز هم با موج منفی روبه رو میشه که یه کمپانی ناپایداره اونم به این دلیل که سیاست هایی که به طور رسمی و تو هیچ کنفرانسی اعلام نشده بودن رو عوض کرده.
بنده که با خوندن این خبر خوشحال شدم و امیدوارم حقیقت داشته باشه

من موندم که اگه خبرهای مایکروسافت نبود این سونی فنهای محترم چیکار میکردن؟؟؟
احتمالا حوصلشون سر میرفت میرفتن مادرانه میدیدن :d
البته این حرفم توهین به کسی نبود هر کسی هم که فکر میکنه توهینه ایراد از درک و شعور خودشه ;)

- - -ویرایش - - -

نه جالبیش اینجاست مایکروسافت تا دیروز که اجازه Self-Publish نمیداد دزد بود به فکر گیمر نبوده
حالا نکته جالب اینجاست در مورد DRM و بازیهای دسته دو اینا تو هیچ کنفرانس رسمی اعلام نکرده بودن این موضوع هارو و تو سوال جواب ها بهشون اشاره شد و بعد 21 می هم نلسون گفته بود که دارن هنوز روش کار میکنن و این مسائل قطعی نیست
در مورد اینکه چرا این مسائل از اول گذاشته شده بودن هم اینه که اینا یک سری برنامه داشتن هم برای DRM و بقیه موارد که خودشون هم تو همه مصاحبه هاشون اعلام کرده بودن که مشکل دارن تو توضیح دادنش
و در آخر با موج منفی گیمر ها روبه رو شدن و برای اینکه به خطر نیفتن سیاستشون رو که به طور رسمی اعلام نشده بود رو عوض کردن
حالا که اینا اومدن همه این قضایا رو برداشتن به جای اینکه استقبال بشه باز هم با موج منفی روبه رو میشه که یه کمپانی ناپایداره اونم به این دلیل که سیاست هایی که به طور رسمی و تو هیچ کنفرانسی اعلام نشده بودن رو عوض کرده.
اون موجهای منفی که شما میگی رو دوستان در هر صورت صادر میکنن چه مایکرو سافت سیاستهاش رو عوض بکنه چه عوض نکنه

همه اخبار تا به حال درباره سیاست های مایکروسافت از طرف خودشون بیرون اومده بوده و شایعه نبودن.الان هم چون اوضاع رو خراب دیدن مجبور به تغییر سیاست شدن وگرنه هرگز این کار رو نمیکردن.
کار مایکروسافت در صورتی ارزشمند بود که بدون وارد شدن فشار دست از این سیاست های خودخواهانش بردار نه اینکه وقتی تیغ رو زیر گلوش دیده اینکارو بکنه.مسلما اگه باز هم فرصت پیدا کنه باز هم از این حرکتا میزنه الان فعلا تحت فشاره !
درباره سیستم Self-Publish هم بار ها اعلام کرده بودند که ناشر باید حتما در پروسه انتشار بازی وجود داشته باشه و این یکی از کثیف ترین کار های ممکنه بود حتی با وجود فشار استیم هم دست از این کار احمقانشون بر نداشتند ولی وقتی سونی هم از Self-Publishing حمایت کرد ناچار شدند که این کار رو بکنن...

موضوع اینجاست که هم مجانی شدن Patch واسه قبل از رونمایی X1 بوده و واسه 360 هم اعمال شده و هم این شایعات Self-publishing و افزایش رم (البته اگه درست باشه) مال قبل از رونمایی X1 بوده. یعنی مایکروسافت از قبل این تغییرات رو انجام داده ولی هیچکدوم رو بصورت رسمی اعلام نکرده و کم کم شایعاتش داره پخش میشه. مشکل اصلیه مایکروسافت خاک بر سر اون روابط عمومی (PR) داغونش هست که حتی نتونست مزیت های سیستم جدیدشو توضیح بده که همین باعث شد خیلی ها رو سردرگم کنه و سوژه بده دست جمیع هیتر و معلوم الحال:bighug:

حداقل یه نگاه به XDK Terms می انداختید بعد از سیاست های مایکروسافت ایراد می گرفتید . خبر به تغییر دو سیاست اشاره داره ، هزینه ای که Studio ها برای داشتن XDK متقبل می شدند ، و دیگری ملزومات یک Studio برای بدست اوردن XDK ، در زمان X360 یکی از سیاست های مایکروسافت این بود که Studio یـی که درخواست XDK داره ، باید چند بازی به عبارتی گفتنی Well-known به بازار ارائه کرده باشه ، تا برای داشتن XDK شایسته باشه . کل متن خبر در مورد تغیر دو سیاست مایکروسافت یکی کاهش هزینه و دیگری مقبولیت سطح کاری پایین توسعه دهندگان تازه کار برای مارکتینگ Xboxـه .

همه اخبار تا به حال درباره سیاست های مایکروسافت از طرف خودشون بیرون اومده بوده و شایعه نبودن.الان هم چون اوضاع رو خراب دیدن مجبور به تغییر سیاست شدن وگرنه هرگز این کار رو نمیکردن.
کار مایکروسافت در صورتی ارزشمند بود که بدون وارد شدن فشار دست از این سیاست های خودخواهانش بردار نه اینکه وقتی تیغ رو زیر گلوش دیده اینکارو بکنه.مسلما اگه باز هم فرصت پیدا کنه باز هم از این حرکتا میزنه الان فعلا تحت فشاره !
درباره سیستم Self-Publish هم بار ها اعلام کرده بودند که ناشر باید حتما در پروسه انتشار بازی وجود داشته باشه و این یکی از کثیف ترین کار های ممکنه بود حتی با وجود فشار استیم هم دست از این کار احمقانشون بر نداشتند ولی وقتی سونی هم از Self-Publishing حمایت کرد ناچار شدند که این کار رو بکنن...
من نمیتونم درک کنم سیستم بازیهای دسته دو و DRM خودخواهان بود؟؟(البته خودم به شدت با این حرکت مخالفم منظور بعضی از دوستان در مورد خودخواه بودن رو نمیفهمم)
زمانی که تمام پول برای اکتیو کردن میرفت تو جیب ناشر و هیچ ربطی به مایکرو نداشت؟؟
یا همین Self-Publish
واقعا فکر میکنید مایکروسافت چی نصیبش میشد تو این ماجرا؟؟؟
سالی میلیون ها دلار میرفت تو جیبش؟؟؟
لطفا در مورد چیزهایی که مینویسید فکر کنید
مایکروسافت اگه خودخواه بود اینقدر هزینه نمیکرد همه جای دنیا سرور بزنه
سروراش رو به طور Free یا با هزینه خیلی کم در اختیار استدیو ها نمیزاشت

من همینطور که گفتم به شخصه مشکل داشتم با این سیاست ها ولی نمیدونم چه ربطی به خودخواه بودن مایکرو داره این قضیه

میتونم یک خواهش از شما داشته باشم؟! اگر میشه لطف کن پست های منو نقل قول نکن چون اساساً ما حرف همدیگرو نمیفهمیم و نیازی نیست سر موضوعی که تهش به چیزی نمیرسه بحث کنیم.
من تو هر تاپیک که پست میدم شما میای پست منو نقل قول میکنی ، یا میگی چرا پست میدی یا اینکه کلا از یه چیزایی حرف میزنی که من روحم از اونا بی خبره ! مثل همین قضیه ی دزد بودن مایکرو و ... .
من که نمیخوام نظر کسی رو تغییر بدم و بگم سونی خوبه ، مایکرو بده ! اصلا همچین چیزی نمیشه. هرکسی میتونه واسه خودش تصمیم بگیره چی خوبه و چی بد و اگه فکر میکنی من قصد تخریب دارم سخت در اشتباهی چون در هرحال واسه من فرقی نمیکنه. سن گیمری من رو به پایانه و قبلاً هم گفته بودم اگه وقت داشته باشم کنسول نسل بعد رو میخرم. نه از سونی حقوق میگیرم نه از مایکرو. 7 سال پیش هم همین انتقادات رو نسبت به سونی داشتم با اینکه کل نسل رو با PS3 سر کردم. ( البته 3-4 ساله که سیاست های سونی عوض شده و واقعاً عالی عمل کرده ولی استارت نسل پیش افتضاح بود ).
در آخر هم باید بگم که میتونی بری تاپیک تغییر سیاست مایکرو در قبال DRM رو پیدا کنی و ببینی که من فقط تبریک گفتم و خوشحال بودم. اینکه میگی با خوندن این خبر خوشحال شدی ، چیز عجیبی برای من نیست چون منم این حس رو داشتم ولی حرفم چیز دیگه ای بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or