تغییرات رابط کاربری xbox one حتی بهتر از gamescom در راه است!

19Rodar

کاربر سایت
fgnr5kc9jr2vzhm8gykz.jpg

مایکروسافت تایید کرد در حال توسعه و آماده سازی یک رابط کاربری جدید است که قبلا برخی از ویژگی های آن را نمایش داده بود.اگر شما در جریان اخبار نیستید مایکروسافت چند ماه پیش در E3 2015 اعلام کرد که رابط کاربری جدید به Xbox one خواهد آمد. مایکروسافت در همان نمایشگاه گوشه هایی از تغییرات رابط کاربری جدید را به نمایش گذاشت اما همه چیز به آن تغییرات که نمایش داده شد بسنده نمی کند و به نظر می رسد قرار است خیلی بهتر از آن نیز بشود.

در گیمز کام 2015 دومین نمایش و اطلاعات از این UI جدید Xbox one رونمایی شد.در حین نمایش Xbox Live Daily دمویی پخش شد که تمرکز اصلی آن روی بخشهایی از این مورد بود.اما شما همچنین می توانید تغییرات دیگر این رابط کاربری جدید را ملاحظه کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
اگه ی نگاه گذری بندازیم از نسل قبل تا امروز ماکروسافت با بروز رسانی نرم افزاراش بدون اغراق میشه گفت فوق العاده عمل کرده و کمتر از این هم نمیشه انتظار داشت

افرین به مایکروسافت .
واقعا ضروریه رابط کاربری جدید :) تو حالت معمولی الان خدایی حوصلم سر میره یکم منو رو چپ و راست میکنم از بس مستطیل و مربع میبینم :دی

برای UI کنسول خریدید؟
موقعی که پست کردم منتظر همچین جوابی بودم
دقیقآ فرق زیادی تو عناوین نداشت
من هم گیمر هاردکور نیستم وقتم ندارم صبح تا شب بازی کنم نهایتآ سالی 20 تا عنوان بازی کنم
فرقی هم واسم نداره که GEARS بازی کنم یا UNCHARTED و......
ولی انصافآ نسل پیش چنان از دشبورد 360 شاکی بودم که چندین بار میخواستم بزنم کنسسول و بیارم پایین
از اون ظرف اینقدر دشبورد PS3 دوست داشتم شاید بگم 20-30٪ رو خرید من تاثیر داشت (البته دشبورد PS4 هم رکب زد / ظاهرش PS3 باتنش نامید کنندست )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or