تعویض Ps3 نو با یک Xbox360 !! لطفا ببینید.

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
سلام به همه بچه های بازی سنتر و مخصوصا XBOX360 دارها.
بچه ها قضیه این قراره که بابای یکی از دوستامون بدون اطلاع از فرزندش رفته براش یه دستگاه PS3 خریده.حالا سه چهار ماهه که از این ماجرا میگذره و بیچاره 2 تا بازی بیشتر نداره.بعد از اینکه من با هاش مفصلا حرف زدم بالاخره قانعش کردم که PS3 خودش با یک XBOX360 اوض کنه و به جمع 360 دارها بپیونده.اگر کسی از دوستان مشتری داره برام یه PM بده تا باهاش تماس بگیریم.مشخصات PS3 شم زیر می نویسم.
HDD 60 Gig
1 Extra Controller(Made in Japan)
2 games == Resistance & NFS:Carbon

اولا که باید تو بازارچه تاپیک میزدی:-"ولی حالا که زدی:biggrin1: من توصیه میکنم این دوست شما ازخیرعوض
کردن کنسولشون بگذرن واون رو اول بفروشن وبعد باپولش یه 360 بگیرن وبابقیه اون هم هرچی خواست بگیره
البته من توصیه میکنم الیت نگیره چون بدرد ما نمیخوره با این اینترنت مسخره درهر صورت عوض کردن اونم
ازطریق وبسایت یه کم سخته ضمنا یه کم دندون رو جیگر بذارن این دوست شما بوی کپی خور شدن این
پی اس3 هم خیلی وقت دراومده اگرم میترسن دندونشون جیگرو بخوره(شوخی بود)برن یه 360 بگیرن
ولی کلا بیخیال عوض کردن بشید اینجا اگرم میخواین عوض کنید برین سراغ مغازه های کنسول فروشی مثلا
نکست جن یا وست یاجا های دیگه
http://www.nextgen.ir

سلام به همه بچه های بازی سنتر و مخصوصا XBOX360 دارها.
بچه ها قضیه این قراره که بابای یکی از دوستامون بدون اطلاع از فرزندش رفته براش یه دستگاه PS3 خریده.حالا سه چهار ماهه که از این ماجرا میگذره و بیچاره 2 تا بازی بیشتر نداره.بعد از اینکه من با هاش مفصلا حرف زدم بالاخره قانعش کردم که PS3 خودش با یک XBOX360 اوض کنه و به جمع 360 دارها بپیونده.اگر کسی از دوستان مشتری داره برام یه PM بده تا باهاش تماس بگیریم.مشخصات PS3 شم زیر می نویسم.
HDD 60 Gig
1 Extra Controller(Made in Japan)
2 games == Resistance & NFS:Carbon
اخه این شد وضع تاپیک باز کردن؟؟؟؟؟؟؟ ;)
یکی از دوستان من دقیقا همچین قصدی رو داره منتهی بر عکسه این رفیق شما یعنی می خواد 360 رو با ps3 عوض کنه ............... فعلا شما شرایط تعویض و.............. رو اینجا به طور کامل بگو .........

سلام.دستگام J هستش.تازه 3 ماه خریدم.با 35 بازی کابل HD و فن با تمام وسایل می دم 350 تومان.دستگاه تا حالا 3 چراغم نشده.سالم هستش.09124153478.خواستی زنگ بزن.130 هم سر میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or