N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Nov 10, 2011 #1 سلام... ی متال گیر ۴ ریجن یک خیلی تمیز دارم با HEAVY RAIN COLLECTOR EDITION عوض میکنم...بقیشم سر میدم.... قیمت نجومی ندید...مرسی فقط تعویض.... Attachments IMG097.jpg 101.8 KB · مشاهده: 25
سلام... ی متال گیر ۴ ریجن یک خیلی تمیز دارم با HEAVY RAIN COLLECTOR EDITION عوض میکنم...بقیشم سر میدم.... قیمت نجومی ندید...مرسی فقط تعویض....
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Nov 12, 2011 #2 با آنچارتد ۱ (پلات نباشه) هم که خیلی تمیز باشه عوض میکنم..... بازیه دیگه ای مد نظرتون بود بگید...ببینیم چی میشه
با آنچارتد ۱ (پلات نباشه) هم که خیلی تمیز باشه عوض میکنم..... بازیه دیگه ای مد نظرتون بود بگید...ببینیم چی میشه
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Nov 12, 2011 #4 نوشته شده توسط mactavish1390: با dirt2 ریجن یک تعویض میکنم بیشتر... نه ممنون دوست عزیز... دوستان لطفا بازیای درست و درمون بگید.... برای فروش ۴۰ تومن هم پیشنهاد دادن یکی از دوستان... بازیایی که میگید تو این مایه ها باشه....
نوشته شده توسط mactavish1390: با dirt2 ریجن یک تعویض میکنم بیشتر... نه ممنون دوست عزیز... دوستان لطفا بازیای درست و درمون بگید.... برای فروش ۴۰ تومن هم پیشنهاد دادن یکی از دوستان... بازیایی که میگید تو این مایه ها باشه....