kimsungbabak کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 5, 2012 #1 http://forum.bazicenter.com/thread55587/#post1810395 آخرین ویرایش: Jan 15, 2012
at950 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jan 5, 2012 #3 داداش بازي هات كه پلات نيستن. چرا ميزني تو سر مالت. البته شرمنده بابت اسپم ها.
kimsungbabak کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 5, 2012 #4 بردار من که خودم میگم غیر پلانیتیوم هستن:d حالا چون شما میگی درستش میکنم. در ضمن در مورد قیمت از تیتر معلومه فقط تعویض! اگه منظورتون سر دادنه که کدوم بازی رو میگین؟
بردار من که خودم میگم غیر پلانیتیوم هستن:d حالا چون شما میگی درستش میکنم. در ضمن در مورد قیمت از تیتر معلومه فقط تعویض! اگه منظورتون سر دادنه که کدوم بازی رو میگین؟
EH$AN کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jan 7, 2012 #5 RE1 دارم پلات هم هستش و کاملا تمیز!(ریجن2) چقدر سر میدی با RE2 تعویض کنم!:d آخرین ویرایش: Jan 7, 2012
kimsungbabak کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 7, 2012 #6 نوشته شده توسط EH$AN: RE1 دارم پلات هم هستش و کاملا تمیز!(ریجن2) چقدر سر میدی با RE2 تعویض کنم!:d بیشتر... والا فعلا یکی قراره هردوتا رو با heavy rain عوض کنه ببینیم چی میشه! در ضمن اگه قرار به سر دادن باشه فکر کنم شما خودت باید یه چیزی به من سربدی:d
نوشته شده توسط EH$AN: RE1 دارم پلات هم هستش و کاملا تمیز!(ریجن2) چقدر سر میدی با RE2 تعویض کنم!:d بیشتر... والا فعلا یکی قراره هردوتا رو با heavy rain عوض کنه ببینیم چی میشه! در ضمن اگه قرار به سر دادن باشه فکر کنم شما خودت باید یه چیزی به من سربدی:d
EH$AN کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jan 7, 2012 #7 نوشته شده توسط kimsungbabak: والا فعلا یکی قراره هردوتا رو با heavy rain عوض کنه ببینیم چی میشه! در ضمن اگه قرار به سر دادن باشه فکر کنم شما خودت باید یه چیزی به من سربدی:d بیشتر... مال من پلات هستش و مال شما نیست! حالا اگه خواستی هرچه سریعتر اطلاع بده! باهم کنار میایم
نوشته شده توسط kimsungbabak: والا فعلا یکی قراره هردوتا رو با heavy rain عوض کنه ببینیم چی میشه! در ضمن اگه قرار به سر دادن باشه فکر کنم شما خودت باید یه چیزی به من سربدی:d بیشتر... مال من پلات هستش و مال شما نیست! حالا اگه خواستی هرچه سریعتر اطلاع بده! باهم کنار میایم
A aghili72 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jan 13, 2012 #8 سلام من یه BF Bad company 2 دارم با RE2 عوض میکنی؟؟؟