سلام به دوستان گل بازی سنتری
رفقا 3 عنوان گیم ps3 دارم دوتاشو تعویض میکنم یکیشم فروش که به شرح زیر هستن:
Grand Theft Auto:iv
Region:1
وضعیت : متعلقات با نمونه ی اکبند برابری میکند (دیسک-دفترجه - نقشه) بسیار تمیز است و دیسک بدون کوچک ترین خط وخش وحتی اثرانگشت است(برای ارشیوم بوده)
قصد تعویض با Red Dead ریجن 1یا2 دارم (اولویت با ریجن 1هست)
تعویض این دوبازی به صورت سربه سر میباشد و مبلغی به عنوان تفاوت پرداخت نمیشود.( یک قیمتن هردو رو بین 30-40 میدن)
قصد فروش هم دارم
Price:35000
(قیمت اخر رو اول گفتم یک کلام این بازی اصلا جای چونه نداره خداییش)
فروخته شد به دوست عزیزمون dste2
Metal Gear Solid 4
Region:3
وضعیت:بازی فاقد دفترچه است اما دیسک کاملا تمیز سالم از همه نظر است.
قصد تعویض با همین بازی ( Metal Gear Solid 4 ) اما ریجن 1 یا 2 را دارم (اولویت با ریجن 1هست)
تفاوت قیمت تقدیم میشود.
قسد فروش هم دارم
Price:32000
Price:30000
Price:28000
(اخرین قیمتمه پایین تر راه نداره بازی به این شاهکاری)
فروخته شد به دوست عزیزمون ARASH-
Starter Disk Move
Region:2
وضعیت:بازی کاملا نو هست و دیسک هیچ گونه مشکلی ندارد( به درد دستگاه های کپی به عنوان دیسک بوت میخورد)
قصد فروش دارم
Price:15000T
Price:12000t
Price:10000T
(دیگه قیمت نهاییمه پایین تردیگه واقعا خنده دار میشه پول بلوری خام بالاتر از اینه)
*دوستان توجه داشته باشند عنوان هایی که درخواست کردم رو بنده برای ارشیو میخواهم پس اگر دیسک -قاب-دفترچه-نقشه و... کاملا تمیز بود وهیچگونه تفاوتی با اکبند نداشت(شکستگی وپارگی) دوستان برای تعویض اقدام کنند ودر صورت وجود کوچک ترین مشکل در بازی لطفا درخواستی داده نشود
*لطفا پیشنهاد ها همه همینجا گفته بشود چون پ.خ امکان داره پاک کنم وچون جلو چشم نیست فراموش میکنم تمام پیشنهاد ها توهمین تاپیک بیان شود که من زودترهم رسیدگی حواهم کرد.
*فقط پیشنهادای خودم مد نظرمه اما حالا بجز پیشنهاد های خودم اگر پیشنهاد دیگری برای تعویض داشتید بفرمایید مانعی نداره(فقط ریجن 3وپلات نباشه بقیه مانعی نیست)
*قصد فروش و تعویض هردو دارم
*تهران تعویض فقط به صورت حضوری انجام میشود فروش پست خواهد شد هزینه به احده ی خریدار عزیز
*شهرستان هم هزینه ی ارسال به صورتیست که در تعویض ها هرکس پول ارسال بازی خودشو میدهد(میشه نصف به نصف) ودر فروش هم باز هم هزینه ی بر احده خریدار محترم (هزینه ی پست 3 الا 3.5 هزارتوان میباشد.)
توضیحات کامل ولازم داده شد اینم عکس ها:
(دوستان Heavenly Sword تعویض شده است وبجای ان Metal Gear Solid 4 قرار گرفته پس برای Heavenly Sword لطفا درخواست ندهید اما بقیه موجود هستند)
اپدیت خواهد شد.
خریدار4 mgs ریجن 1یا2 یانسخه greast hits (درحال مذاکره برای خرید)
خریدار heavy rain ریجن 1یا2
خریدار red dead ریجن 1یا2
خریدار KILLZONE 3 ریجن 1یا2 (درخال مذاکره برای خرید)
خریدار little big planet 2 ریجن 1یا2
خریدار gran turismo 5 ریجن 1یا2
خریدار in famous 1,2 ریجن 1و2
بازی های نام برده و متعلقاتش کاملا سالم تمیز بی عیب باشه
واولویت با ریجن 1هست نبود میریم سره ریجن 2شون
قیمت هاهم فضایی نباشه و مقدور باشه لطفا
ممنون
موفق باشید
رفقا 3 عنوان گیم ps3 دارم دوتاشو تعویض میکنم یکیشم فروش که به شرح زیر هستن:
Region:1
وضعیت : متعلقات با نمونه ی اکبند برابری میکند (دیسک-دفترجه - نقشه) بسیار تمیز است و دیسک بدون کوچک ترین خط وخش وحتی اثرانگشت است(برای ارشیوم بوده)
قصد تعویض با Red Dead ریجن 1یا2 دارم (اولویت با ریجن 1هست)
تعویض این دوبازی به صورت سربه سر میباشد و مبلغی به عنوان تفاوت پرداخت نمیشود.( یک قیمتن هردو رو بین 30-40 میدن)
قصد فروش هم دارم
Price:35000
(قیمت اخر رو اول گفتم یک کلام این بازی اصلا جای چونه نداره خداییش)
فروخته شد به دوست عزیزمون dste2
Region:3
وضعیت:بازی فاقد دفترچه است اما دیسک کاملا تمیز سالم از همه نظر است.
قصد تعویض با همین بازی ( Metal Gear Solid 4 ) اما ریجن 1 یا 2 را دارم (اولویت با ریجن 1هست)
تفاوت قیمت تقدیم میشود.
قسد فروش هم دارم
Price:28000
(اخرین قیمتمه پایین تر راه نداره بازی به این شاهکاری)
فروخته شد به دوست عزیزمون ARASH-
Starter Disk Move
Region:2
وضعیت:بازی کاملا نو هست و دیسک هیچ گونه مشکلی ندارد( به درد دستگاه های کپی به عنوان دیسک بوت میخورد)
قصد فروش دارم
Price:10000T
(دیگه قیمت نهاییمه پایین تردیگه واقعا خنده دار میشه پول بلوری خام بالاتر از اینه)
*دوستان توجه داشته باشند عنوان هایی که درخواست کردم رو بنده برای ارشیو میخواهم پس اگر دیسک -قاب-دفترچه-نقشه و... کاملا تمیز بود وهیچگونه تفاوتی با اکبند نداشت(شکستگی وپارگی) دوستان برای تعویض اقدام کنند ودر صورت وجود کوچک ترین مشکل در بازی لطفا درخواستی داده نشود
*لطفا پیشنهاد ها همه همینجا گفته بشود چون پ.خ امکان داره پاک کنم وچون جلو چشم نیست فراموش میکنم تمام پیشنهاد ها توهمین تاپیک بیان شود که من زودترهم رسیدگی حواهم کرد.
*فقط پیشنهادای خودم مد نظرمه اما حالا بجز پیشنهاد های خودم اگر پیشنهاد دیگری برای تعویض داشتید بفرمایید مانعی نداره(فقط ریجن 3وپلات نباشه بقیه مانعی نیست)
*قصد فروش و تعویض هردو دارم
*تهران تعویض فقط به صورت حضوری انجام میشود فروش پست خواهد شد هزینه به احده ی خریدار عزیز
*شهرستان هم هزینه ی ارسال به صورتیست که در تعویض ها هرکس پول ارسال بازی خودشو میدهد(میشه نصف به نصف) ودر فروش هم باز هم هزینه ی بر احده خریدار محترم (هزینه ی پست 3 الا 3.5 هزارتوان میباشد.)
توضیحات کامل ولازم داده شد اینم عکس ها:
(دوستان Heavenly Sword تعویض شده است وبجای ان Metal Gear Solid 4 قرار گرفته پس برای Heavenly Sword لطفا درخواست ندهید اما بقیه موجود هستند)
اپدیت خواهد شد.
خریدار4 mgs ریجن 1یا2 یانسخه greast hits (درحال مذاکره برای خرید)
خریدار heavy rain ریجن 1یا2
خریدار red dead ریجن 1یا2
خریدار KILLZONE 3 ریجن 1یا2 (درخال مذاکره برای خرید)
خریدار little big planet 2 ریجن 1یا2
خریدار gran turismo 5 ریجن 1یا2
خریدار in famous 1,2 ریجن 1و2
بازی های نام برده و متعلقاتش کاملا سالم تمیز بی عیب باشه
واولویت با ریجن 1هست نبود میریم سره ریجن 2شون
قیمت هاهم فضایی نباشه و مقدور باشه لطفا
ممنون
موفق باشید
آخرین ویرایش: