M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jul 18, 2012 #1 این بازی سالم و Region 2 می باشد . بنده در ارومیه می باشم , پول پست هم با بنده . قیمتتون و پیشنهادتون رو بگید لطفا . بنده در ارومیه می باشم . عکس ها : Spoiler: قیمت در صورتی که مایل به خرید باشید قیمت مورد نظر 37 تومان می باشد . با تشکر . آخرین ویرایش: Jul 20, 2012
این بازی سالم و Region 2 می باشد . بنده در ارومیه می باشم , پول پست هم با بنده . قیمتتون و پیشنهادتون رو بگید لطفا . بنده در ارومیه می باشم . عکس ها : Spoiler: قیمت در صورتی که مایل به خرید باشید قیمت مورد نظر 37 تومان می باشد . با تشکر .
Hamed Vincent Loyal Member Rating - 100% 65 0 0 Jul 18, 2012 #2 علیرضا تو اگر یاکوزا 4 دیدی توی این خراب شده ! پیدا کردی یاکوزا 4 سلام ما هم بهش برسون ! راستی یادمه یکی از بچه ها به نام مصطفی داشت.
علیرضا تو اگر یاکوزا 4 دیدی توی این خراب شده ! پیدا کردی یاکوزا 4 سلام ما هم بهش برسون ! راستی یادمه یکی از بچه ها به نام مصطفی داشت.
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jul 18, 2012 #3 نوشته شده توسط .: Hamed :.: علیرضا تو اگر یاکوزا 4 دیدی توی این خراب شده ! پیدا کردی یاکوزا 4 سلام ما هم بهش برسون ! راستی یادمه یکی از بچه ها به نام مصطفی داشت. بیشتر... پیدا میشه مگه کشک ـه :d اره منم دیدم یک تاپیکی در بازار داشتش :d نامرد 40 می فروختش :d یاکوزا 3 رو هم 35 در واقع من می تونم با قیمت خوبی بخرمش :d
نوشته شده توسط .: Hamed :.: علیرضا تو اگر یاکوزا 4 دیدی توی این خراب شده ! پیدا کردی یاکوزا 4 سلام ما هم بهش برسون ! راستی یادمه یکی از بچه ها به نام مصطفی داشت. بیشتر... پیدا میشه مگه کشک ـه :d اره منم دیدم یک تاپیکی در بازار داشتش :d نامرد 40 می فروختش :d یاکوزا 3 رو هم 35 در واقع من می تونم با قیمت خوبی بخرمش :d
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jul 19, 2012 #5 ^^ لطفا شما آپ ندید , بنده خودم میدم .
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jul 20, 2012 #6 پست اول ویرایش شد . ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Jul 29, 2012 #8 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^