تعویز هارد و باقی ماندن پروفایل به طور کامل

FC Barcelona

کاربر سایت
سلام دوستان

من الان یه الایت با مادبورد فالکون دارم.
8 ساعت هم باش بازی کردم و هیچ مشکلی باش نداشتم!
اما وقتی تاپیک های سایت را گشتم دید مثل اینکه فالکون هم خراب میشه.

ترسیدم که بمیره و بیوفته روی دستم!

حالا تصمیم گرفتم که بفروشمش و یه پریمیوم جاسپر بخرم.

حالا سوال :

اگه هاردم را نفروشم و نگهش دارم اگه روی کنسول دیگم زدم به طور کامل پروفایلم میاد. (یعنی سیوی های بازی هام و گیم اسکورام و ... میمونن یا میپرن؟)

شما کنسولت رو بدون هاردش بفروش ... بعد از همین فروشگاه فتحی تو فروشگاه مجازی سایت برو یک آرکید جسپر بخر سیو ها و ... همه میمونه ... :biggrin1:
یک پیشنهاد دیگه چون آرکید ها تو جعبه شون کابل HDMI ندارن کابلتم نگه دار . ;)
موفق باشی .

البته جسپر ها کپی خور نشده اند !
دقیقا منظورت چی هستش؟ دوستان همه مدل Xbox تاحالا کپی خور شده. در ضمن به نظر من یک 60 گیگ بگیر و هاردش رو بفروش و این رو بنداز روش. چون آرکید نه هدست داره تازه کلی کابل هم توش نیست. نگیری بهتره;)

ممنون از دوستان همین تصمیم را گرفتم. (که الایت فالکونم را بفروشتم و یه پریمیوم جاسپر بخرم)

فقط میگم تا حالا گزارشی از سه چراغه شدن جاسپر گزارش نشده است؟ ( اصلاعات خودتون و افراد توی سایت)

ممنون از دوستان همین تصمیم را گرفتم. (که الایت فالکونم را بفروشتم و یه پریمیوم جاسپر بخرم)

فقط میگم تا حالا گزارشی از سه چراغه شدن جاسپر گزارش نشده است؟ ( اصلاعات خودتون و افراد توی سایت)
ببین اگه درست استفاده کنی فکر نکنم دیگه برای این مشکلی به وجود بیادش:دی ببین ماله من چه قدر خوب مونده:دی راستی اشتباه املایی داشتی:دی اطلاعات:دی همون جریان ماموریت هستش:دی

ماله من که لانچه هنوز سالمه (البته با 12 ولت کردن فن) و حدودا 1 سال و 10 ماه میشه. اونوقت میخوای فالکون رو بدی عوض کنی (من جای تو بودم این کارو نمی کردم)!:((

سلام.

من هارد کنسول قبلیم را زدم روی کنسول جدید که خریدم.

با سیوی های هیچ یک از بازی ها مشکل ندارم.
فقط بازی GTA IV که برام خیلی مهم بود سیویاش باشن ، نیست. ( گیم اسکوراش هست اما سیوی هاش نیست)

کسی میتونه کمکم کنه در این ضمینه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or