تعويض Xbox360 با PS3 40GB يك PS2 هم سر ميدم

• Thread starter Thread starter rsoft
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

rsoft

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام.
مشخصات X360:
Xbox360 Premium
Motherboard:Lunch
مدل:اوايل 2007
بدنش تميزه تميزه در حد نو.
يك بار 3چراغ شده كه بعد از تعمير 2ماه كار كرده و هنوز هم 3چراغ نشده و به گفته ي تعمير كننده 3 چراغ نميشه.البته يك جورايي هم راست ميگفت چون بعد از تعمير داشت مثل فرفره كار ميكرد و ميكنه.
دليل فروش:بعد از اينكه 3چراغ شد ازش نا اميد شدم و گفتم درست نميشه و چون راهي سفر دبي بوديم(جاتون خالي)يك ايكس باكس جديد از اونجا خريدم.بعد از اينكه برگشتيم دادمش تعمير و درست شد و الا هم سالمه.
دستگاه رو با يك PS3 40GB تعويض ميكنم و يك PS2 هم سر ميدم.PS2 سالمه سالمه+100 بازي براي PS2 و battlefield Bad Company و Alone in The Dark براي X360

سلام.
مشخصات X360:
Xbox360 Premium
Motherboard:Lunch
مدل:اوايل 2007
بدنش تميزه تميزه در حد نو.
يك بار 3چراغ شده كه بعد از تعمير 2ماه كار كرده و هنوز هم 3چراغ نشده و به گفته ي تعمير كننده 3 چراغ نميشه.البته يك جورايي هم راست ميگفت چون بعد از تعمير داشت مثل فرفره كار ميكرد و ميكنه.
دليل فروش:بعد از اينكه 3چراغ شد ازش نا اميد شدم و گفتم درست نميشه و چون راهي سفر دبي بوديم(جاتون خالي)يك ايكس باكس جديد از اونجا خريدم.بعد از اينكه برگشتيم دادمش تعمير و درست شد و الا هم سالمه.
دستگاه رو با يك PS3 40GB تعويض ميكنم و يك PS2 هم سر ميدم.PS2 سالمه سالمه+100 بازي براي PS2 و battlefield Bad Company و Alone in The Dark براي X360

دوست عزیز واسه صلاح خودت میگم که شما با این توضیحاتی که دادی اصلا توقع نداشته باش کسی باهات معامله کنه پس یه تجدید نظر اساسی توی شرایطتت بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or