C cactusrap کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 1, 2014 #2 170 خریدام - در ضمن بازیهای NFS Rivals و killzone و Infamous رو دارم اگر برای تعویض خواستید پیام بدید
170 خریدام - در ضمن بازیهای NFS Rivals و killzone و Infamous رو دارم اگر برای تعویض خواستید پیام بدید
.M.A.H. کاربر سایت Rating - 92.9% 13 1 0 Jul 1, 2014 #3 بازیت شخصیت بروسلی هم داره یعنی بهش اضافه شده و یا میشه
K k2napster کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 1, 2014 #4 نوشته شده توسط .M.A.H.: بازیت شخصیت بروسلی هم داره یعنی بهش اضافه شده و یا میشه بیشتر... اگه بگم نميدونم باور ميكني؟ كلا يك ساعت باهاش بازي كردم. اما ميگن شخصيت بروسلي براي همشون مياد Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط .M.A.H.: بازیت شخصیت بروسلی هم داره یعنی بهش اضافه شده و یا میشه بیشتر... اگه بگم نميدونم باور ميكني؟ كلا يك ساعت باهاش بازي كردم. اما ميگن شخصيت بروسلي براي همشون مياد Sent from my iPhone using Tapatalk
K k2napster کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 1, 2014 #5 نوشته شده توسط cactusrap: 170 خریدام - در ضمن بازیهای NFS Rivals و killzone و Infamous رو دارم اگر برای تعویض خواستید پیام بدید بیشتر... مرسي، قيمت پيشنهاديت پايين. AC اگه داشتي مايل به تعويض بودم Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط cactusrap: 170 خریدام - در ضمن بازیهای NFS Rivals و killzone و Infamous رو دارم اگر برای تعویض خواستید پیام بدید بیشتر... مرسي، قيمت پيشنهاديت پايين. AC اگه داشتي مايل به تعويض بودم Sent from my iPhone using Tapatalk
K k2napster کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 1, 2014 #7 نوشته شده توسط Emin3m: NBA LIVE 14 رو دارم اگه خواستی PM بده بیشتر... نه دوست عزيز، مرسي... Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط Emin3m: NBA LIVE 14 رو دارم اگه خواستی PM بده بیشتر... نه دوست عزيز، مرسي... Sent from my iPhone using Tapatalk
K k2napster کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 2, 2014 #9 نوشته شده توسط daniel45: تعویض با Watch_Dogs؟ پیام بدید. بیشتر... پ.خ شد Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط daniel45: تعویض با Watch_Dogs؟ پیام بدید. بیشتر... پ.خ شد Sent from my iPhone using Tapatalk
C cactusrap کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 2, 2014 #10 نوشته شده توسط k2napster: پ.خ شد Sent from my iPhone using Tapatalk بیشتر... پ.خ یعنی چی ؟
M mgh2014 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 2, 2014 #11 نوشته شده توسط cactusrap: پ.خ یعنی چی ؟ بیشتر... یعنی پیام خصوصی
Hamid1377 کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 Jul 2, 2014 #12 نوشته شده توسط cactusrap: پ.خ یعنی چی ؟ بیشتر... پ=پیام خ=خصوصیپیام خصوصی
K k2napster کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 6, 2014 #13 نوشته شده توسط .M.A.H.: بازیت شخصیت بروسلی هم داره یعنی بهش اضافه شده و یا میشه بیشتر... شخصيت بروسلي رو بايد از استور بخري Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط .M.A.H.: بازیت شخصیت بروسلی هم داره یعنی بهش اضافه شده و یا میشه بیشتر... شخصيت بروسلي رو بايد از استور بخري Sent from my iPhone using Tapatalk
Aref_Septimo کاربر سایت Rating - 83.3% 5 1 0 Jul 7, 2014 #14 نوشته شده توسط k2napster: بالا باش Sent from my iPhone using Tapatalk بیشتر... تعویض با اینفیمس؟؟
K k2napster کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 7, 2014 #15 نوشته شده توسط Aref_Septimo: تعویض با اینفیمس؟؟ بیشتر... خير، اينفيمس رو داشتم، مرسي Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط Aref_Septimo: تعویض با اینفیمس؟؟ بیشتر... خير، اينفيمس رو داشتم، مرسي Sent from my iPhone using Tapatalk