سلام
دوستان در مورد خرابی دسته های سری H اصلی احتمالا براتون پیش اومده که دکمه ها کار نمیکنند یا تا به کنسول وصل میشه کنسول به اصطلاح قاطی میکنه و همه دکمه ها بصورت رندوم بدون فشار کار میکنن.
بعد که سیم دسته رو تست میکنید میبینید که سالمه و خوب با این کیفیت بالای برد و قطعات بعیده که از چیپ باشه
تو این سری و این نشونه ها مشکل از فلت دسته هستش اما ...
اگه برای تعمیر اقدام کرده باشید یا خرید این نوع فلت میبینید که این فلت تو بازار نیستش و اینکه سوکت این سری با فلت بسورت پرس شده هستش و قابل جدا شدن نیست . خب بریم برای تعمیر ...
اول اینکه ما از قبل از سلامت سیم مطمئن میشم با چک کردن با اهم متر و فقط من دارم در مورد این سری برد که عکسهاش رو بالا قرار دادم آموزش میدم.
فلتی که خراب میشه عکسش بصورت زیر هستش ( بعد جدا کردن ):

سوکت هم بصورت پرس شده روش قرار داره
حالا برای تعمیر ما اول نیاز داریم که فلت خراب رو جدا کنیم. اگه هیتر دارید که راحت با حرارت روی همه پایه ها جداش کنید. و با هویه میتونید همه پایه ها رو قلع اندود کنید و نوک هویه رو روی همه پایه ها عقب و جلو ببرید تا فلت جدا بشه
بعد اینکه ما نیاز به خرید فلت جدید و یه سوکت ۱۸ پین برای همون فلت داریم ( عکس ها رو زیر قرار میدم ) :

این فلت رو با شماره فنی SA1Q43-A سرچ کنید پیدا می کنید . از این لینک هم میتونید خرید کنید. قیمتش هم تو این تاریخ حول و حوش ۳۰ تومن هستش.
در مورد سوکت اینو بگم که برای خودش ۱۹ پین هستش و ما ۱۸ پین استفاده میکنیم . پین سمت راست تو عکس اول استفاده نمیشه پس اونو ما خالی میذاریم. مثل عکس زیر :

و در مورد خود سوکت هم من از اوراقی های چینی جدا کردم و استفاده کردم . اگه کسی جایی این مدل سوکت رو فروشی دید لینک بده بقیه هم استفاده کنند.
یه مدل دیگه هم تو این برد اوراقی ها هست که میشه استفاده کرد اونم عکس رو پایین قرار میدم :

عکس برد دسته چینی های غیر اصل رو هم پایین قرار دادم :

بعد که سوکت رو طبق روش بالا لحیم کاری کردید میرسه به ویرایش فلت
فلتی رو که خریدیم توی قسمت دکمه های L2 / R2 یه کم پهن تره و جا نمی ره و نیازه که یکم از دو طرف هر دکمه با قیچی باریکتر بشه . دقت کنید که مسیر ها رو قطع نکنید . عکس رو بعد اصلاح پایین قرار میدم :

به مقدار بریده شدن که تیکه هاش بالای عکس دیده میشه دقت کنید.
خب بعد اینکار ها کافیه که فلت رو جاگذاری و به سوکت متصل کنید . اینم نتیجه کار :

برای بستن بدون مشکل دسته هم ( احتمالا میدونید ) دسته رو بدون دکمه های L1/L2/R1/R2 جمع میکنیم و بعد بستن پیچ ها این دکمه ها رو بصورت خاری نصب میکنیم . مطابق عکس زیر :

من خودم تا الان ۳ دسته رو با این روش راه اندازی کردم و بدون مشکل کار می کنن.
امیدوارم به کار کسی بیاد ...