سلام به همه
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز با 30 عدد بازی xbox360 برای فروش در خدمتتونم تعداد دیسک ها 33 تا هستش بازی ها از جدید تا قدیم داره توش
قیمت 25,000 تومان فروخته شد به omid 64 محترم
لیست بازی ها
-----------------------------
کابل HDMI به متراژ 15 پانزده متر یکی از دوستان دیروز از چین چند تا برام آورده (بهش سپرده بودم اونم آورد)
ایراد کابل هایی که تو این متراژ تو اینجا(ایران) هست اینه که افت کیفیت پیدا میکنن ولی این از نوع مرغوبش هست که به گفته فروشنده کیفیتش پایین نمیاد
موارد استفادشم به این صورته که مثلا شما کارت گرافیک pc خروجی HDMI داره و تلویزیون LCD یا LED تو یه اتاق یا یه طبقه دیگه هستش ولی دوست دارید تو تلویزیون کیفیت بازی رو ببینید
یا کنسولتون تو یه اتاق دیگه هستش (مثل خودم) و کابل رو وصل میکنید به تلویزیون تو اتاق دیگه
از این کابل برام 5 تا آورده این دوستم ولی چون نمیشه اینجا تعداد فروخت همین یکی رو گزاشتم اگه فروش بره یکی یکی میفروشمشون
قیمت 50,000 تومان فروخته شد به bnc گرامی
*اولویت با کسیه که زودتر اقدام به خرید کنه
**برای عزیزان شهرستانی با تیپاکس ارسال میشه (بلاگم رو ببینید متوجه میشید چرا با پست نمیفرستم) اگه با پست هم بخواید بفرستم من تضمین نمیکنم سالم برسه و بعدشم عواقبشو گردن نمیگیرم
***هزینه ارسال برای شهرستانی های گرامی به عهده خودشونه برای تهران هم میتونم حضوری تو مترو تحویل بدم
****خریدار واقعی از طریق پ.خ یا پروفایل با من در ارتباط باشه
*****از اسپم دادن خواهشا خودداری کنید
با تشکر
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز با 30 عدد بازی xbox360 برای فروش در خدمتتونم تعداد دیسک ها 33 تا هستش بازی ها از جدید تا قدیم داره توش
قیمت 25,000 تومان فروخته شد به omid 64 محترم
لیست بازی ها
tomb raider underworld
assassin's creed 1-2-3
NFS shift 2
halo reach
sims 3
NFS HP
GTA episodes from liberty city
mirror's edge
alan wake
h.a.w.x 2
geow 1-2
guitar hero 3
battle Vs. chess
resident evil 4 hd
mortal kombat 2011
mafia 2
sonic genesis collection
L.A noire
sonic generations
crysis 2
portal 2
deus ex human revolution
call of juarez the cartel
duke nukem
COD BO
batman AC
ace combat assault horizon
assassin's creed 1-2-3
NFS shift 2
halo reach
sims 3
NFS HP
GTA episodes from liberty city
mirror's edge
alan wake
h.a.w.x 2
geow 1-2
guitar hero 3
battle Vs. chess
resident evil 4 hd
mortal kombat 2011
mafia 2
sonic genesis collection
L.A noire
sonic generations
crysis 2
portal 2
deus ex human revolution
call of juarez the cartel
duke nukem
COD BO
batman AC
ace combat assault horizon
کابل HDMI به متراژ 15 پانزده متر یکی از دوستان دیروز از چین چند تا برام آورده (بهش سپرده بودم اونم آورد)
ایراد کابل هایی که تو این متراژ تو اینجا(ایران) هست اینه که افت کیفیت پیدا میکنن ولی این از نوع مرغوبش هست که به گفته فروشنده کیفیتش پایین نمیاد
موارد استفادشم به این صورته که مثلا شما کارت گرافیک pc خروجی HDMI داره و تلویزیون LCD یا LED تو یه اتاق یا یه طبقه دیگه هستش ولی دوست دارید تو تلویزیون کیفیت بازی رو ببینید
یا کنسولتون تو یه اتاق دیگه هستش (مثل خودم) و کابل رو وصل میکنید به تلویزیون تو اتاق دیگه
از این کابل برام 5 تا آورده این دوستم ولی چون نمیشه اینجا تعداد فروخت همین یکی رو گزاشتم اگه فروش بره یکی یکی میفروشمشون
قیمت 50,000 تومان فروخته شد به bnc گرامی
*اولویت با کسیه که زودتر اقدام به خرید کنه
**برای عزیزان شهرستانی با تیپاکس ارسال میشه (بلاگم رو ببینید متوجه میشید چرا با پست نمیفرستم) اگه با پست هم بخواید بفرستم من تضمین نمیکنم سالم برسه و بعدشم عواقبشو گردن نمیگیرم
***هزینه ارسال برای شهرستانی های گرامی به عهده خودشونه برای تهران هم میتونم حضوری تو مترو تحویل بدم
****خریدار واقعی از طریق پ.خ یا پروفایل با من در ارتباط باشه
*****از اسپم دادن خواهشا خودداری کنید
با تشکر
آخرین ویرایش: