تعداد DLCهای Cyberpunk کمتر از The Witcher 3 نخواهد بود

WonderMahdi

کاربر سایت
در جلسه‌ای با سهام‌داران CD Projekt Red، مدیران این استودیو تایید کردند که Cyberpunk 2077 به اندازه‌ی بازی قبلی خود DLC خواهد داشت.
بازی Cyberpunk 2077

این جلسه به صورت تماس تلفنی بین سران استودیو و سهامداران برگزار شد و توسط VGC ترجمه شده است. در میان این جلسه یکی از مدیران ارشد این استودیو ادعا کرده که در برخورد با انتشار DLC، سناریویی مانند The Witcher 3 را در نظر دارند. The Witcher 3 شانزده DLC کوچک دریافت کرد که دارای جزئیات مختلفی مانند لباس و مراحل جدید بود. همچنین این بازی دو بسته الحاقی بزرگ به نام‌های Heart of Stone و Blood and Wine دریافت کرد که بیش از سی ساعت گیم‌پلی به بازی اضافه کردند.

استودیو CD Projekt Red اخیرا اعلام کرد که هیچ تاخیری در عرضه Cyberpunk 2077 رخ نخواهد داد و در تاریخ 17 سپتامبر این بازی برای Xbox One، PS4 و PC منتشر خواهد شد. چندی پیش نیز این استودیو خبر از حضور این بازی در سیستم Smart Delivery کنسول Xbox Series X را داد که به این معناست اگر بازی را بر روی Xbox One بخرید میتوانید نسخه‌ی نسل بعدی Cyberpunk 2077 را به صورت رایگان دریافت کنید.

Continue reading...

مشتری مدار تر و منصف تر از CDPR تو دنیای گیم ندیدم ، این شرکت کجا و اون EA خاک بر سر کجا
کلا این سطح از دست و دلبازی رو تو ماکروسافت و سیستم گیم پسم نمیشه گیر اورد
اصلا بحث پولی نداره
میگه شما شصت دلار بده بازیو بخر حدالقل با 10 12 تا DLC طرفی که دوتاش اندازه دوتا بازی کامل کمپانیه دیگه رایگان میذاره رو چشماش تقدیم میکنه :D
جالبیش تعهد این کمپانیه که وقتی تو غرب WB ناشر شده بازم طبق تعهدات و سیستم قبلی که با namco ذاشت رفتار میکنه
همچین کمپانی با این کیفیت تولید محتوا و این سطح از احترام به مشتری قابل ستایش:x:x

کلا این سطح از دست و دلبازی رو تو ماکروسافت و سیستم گیم پسم نمیشه گیر اورد
اصلا بحث پولی نداره
میگه شما شصت دلار بده بازیو بخر حدالقل با 10 12 تا DLC طرفی که دوتاش اندازه دوتا بازی کامل کمپانیه دیگه رایگان میذاره رو چشماش تقدیم میکنه :D
جالبیش تعهد این کمپانیه که وقتی تو غرب WB ناشر شده بازم طبق تعهدات و سیستم قبلی که با namco ذاشت رفتار میکنه
همچین کمپانی با این کیفیت تولید محتوا و این سطح از احترام به مشتری قابل ستایش:x:x
DLC های مجانی ویچر3 یکی از خنده دار ترین چیزایی بودن که تو عمرم دیدم، کجاشون اندازه 2 تا بازی کامل کمپانی های دیگست آخه؟:)) عملا به خاطر مارکتینگ یه سری کانتنت از بازی رو حذف کرده بودن و به عنوان DLC مجانی دادن بیرون. جالب اینجاست کارشون هم جواب داد و همه فکر کردن چقدر اینا دست و دل بازن:دی و گرنه NG+ و لباس های Alternative که این حرفا رو نداره، آپدیت های مجانی AC Odyssey و Origins توسط یوبی جهان خوار کانتنت بیشتری داشتن حتی:دی

DLC های مجانی ویچر3 یکی از خنده دار ترین چیزایی بودن که تو عمرم دیدم، کجاشون اندازه 2 تا بازی کامل کمپانی های دیگست آخه؟:)) عملا به خاطر مارکتینگ یه سری کانتنت از بازی رو حذف کرده بودن و به عنوان DLC مجانی دادن بیرون. جالب اینجاست کارشون هم جواب داد و همه فکر کردن چقدر اینا دست و دل بازن:D و گرنه NG+ و لباس های Alternative که این حرفا رو نداره، آپدیت های مجانی AC Odyssey و Origins توسط یوبی جهان خوار کانتنت بیشتری داشتن حتی:D

احتمالا اون دوستمون فک کرده اون دوتا دی ال سی داستانی ویچر 3 هم رایگان بوده که همچین حرفی زده! هچند همون دوتا دی ال سی پولی ویچر رو بقیه شرکتا در قالب چنتا بازی کامل میدن بیرون :))

DLC های مجانی ویچر3 یکی از خنده دار ترین چیزایی بودن که تو عمرم دیدم، کجاشون اندازه 2 تا بازی کامل کمپانی های دیگست آخه؟:)) عملا به خاطر مارکتینگ یه سری کانتنت از بازی رو حذف کرده بودن و به عنوان DLC مجانی دادن بیرون. جالب اینجاست کارشون هم جواب داد و همه فکر کردن چقدر اینا دست و دل بازن:D و گرنه NG+ و لباس های Alternative که این حرفا رو نداره، آپدیت های مجانی AC Odyssey و Origins توسط یوبی جهان خوار کانتنت بیشتری داشتن حتی:D

DLC با اون دو Expansion (هر کدام با بیش از 30 ساعت content) که به غلط ذکر شدن تفاوت های زیادی دارن ، بله من تایید می کنم Ubisoft آپدیت زیاد میده ولی با Monetization

136632

ولی ما چرا میگیم CDPR دست و دلبازه :

1- برای اینکه بزرگترین بازیش را یعنی Witcher 3 (یه بازی SP) را روز اول Drm-Free گذاشت روی GOG ، شرکتی که بنیان گذارش خود CDPR و شعارش گیم های بدون DRM هست

2- پیشنهاد جدید GOG را هم حتماً شنیدید که 30 روز حق Refund میخواست بده جدا از زمانی که بازی کردی ، پیشنهادی که خیلی از Developer ها را دیوانه کرد چون تماماً Pro-Consumer بود

3- نظرتون در مورد Library ام چیه ، GOG بهم این اجازه را میده که به گیم های بیقه Platform هام مثل Steam هم دسترسی داشته باشم ( فعلاً حوصله ام نشده Epic و Origin را وصل کنم )

136633

DLC با اون دو Expansion (هر کدام با بیش از 30 ساعت content) که به غلط ذکر شدن تفاوت های زیادی دارن ، بله من تایید می کنم Ubisoft آپدیت زیاد میده ولی با Monetization

ولی ما چرا میگیم CDPR دست و دلبازه :

1- برای اینکه بزرگترین بازیش را یعنی Witcher 3 (یه بازی SP) را روز اول Drm-Free گذاشت روی GOG ، شرکتی که بنیان گذارش خود CDPR و شعارش گیم های بدون DRM هست

2- پیشنهاد جدید GOG را هم حتماً شنیدید که 30 روز حق Refund میخواست بده جدا از زمانی که بازی کردی ، پیشنهادی که خیلی از Developer ها را دیوانه کرد چون تماماً Pro-Consumer بود

3- نظرتون در مورد Library ام چیه ، GOG بهم این اجازه را میده که به گیم های بیقه Platform هام مثل Steam هم دسترسی داشته باشم ( فعلاً حوصله ام نشده Epic و Origin را وصل کنم )

اینایی که گفتی چه ربطی به ویچر 3 دارن؟ من میگم DLC های ویچر3 یه تاکتیک کثیف مارکتینگ بودن، اگه در این مورد صحبتی داری بفرما.

اینایی که گفتی چه ربطی به ویچر 3 دارن؟ من میگم DLC های ویچر3 یه تاکتیک کثیف مارکتینگ بودن، اگه در این مورد صحبتی داری بفرما.

تاکتیک کثیف مارکتینگ یه عبارت اغراق آمیزه واژه ی بهتر Incentive هست بنظرم تنها جایی که میشه از CDPR انتقاد کرد Downgrade بازی Witcher 3 بود ، البته همه بازهای E3 این حقه های Cinematic را میزنن ولی خب این حرکت از CDPR بعید بود و شاید اگر اینکار را

هم نمی کرد بازی Witcher روی نسل فعلی کنسول ها یه فاجعه می شد ، در کل حرف من این هست که CDPR خیلی منصفانه تر نسبت به بقیه کمپانی ها عمل کرده ، مثل EA که بازی Mass Effect Andromeda را با اون وضع اسفناک اش ول کرد تا برسیم به شرکت

Bethesda و اون گیم افتضاح اش Fallout 76

• Like
Reactions: KavehFrootan
من باهات کاملا موافقم که اون DLC های رایگان صرفا یه حرکت مارکتینگ بود ولی اینکه همه اون 16 تا DLC رایگان از قبل اماده بودن و از بازی حذف کرده بودن رو قبول ندارم. یه سری هاشون مخصوصا هموون DLC های ابتدایی اینطور به نظر می رسید اما باقیشون بهش میومد که واقعا بعد عرضه بازی روش کار کردن. ولی خب واقعا در حد آپدیت بودن تا DLC. من به یه چیزی مثل From Ashes که برا پیش فروش mass effect 3 در نظر گرفته بودن رو واقعا یه محتوای بریده شده از بازی می دونم.

من باهات کاملا موافقم که اون DLC های رایگان صرفا یه حرکت مارکتینگ بود ولی اینکه همه اون 16 تا DLC رایگان از قبل اماده بودن و از بازی حذف کرده بودن رو قبول ندارم. یه سری هاشون مخصوصا هموون DLC های ابتدایی اینطور به نظر می رسید اما باقیشون بهش میومد که واقعا بعد عرضه بازی روش کار کردن. ولی خب واقعا در حد آپدیت بودن تا DLC. من به یه چیزی مثل From Ashes که برا پیش فروش mass effect 3 در نظر گرفته بودن رو واقعا یه محتوای بریده شده از بازی می دونم.
درست میگی شما، منظور من بیشتر اینه که معادل این 16 تا DLC رو تقریبا همه بازی ها تو آپدیت مجانی انجام می دن، صداش رو هم زیاد در نمیارن و کسی هم نمیاد ستایششون کنه در این حد. منتها CDPR یه جوری شده آب که می خوره ملت تمجیدش می کنن که چقدر اینا خوبن و فلان.

خداوکیلی دوربین مخفیه ؟

اینی که CDPR دی ال سی رایگان داده و واسه مارکتینگش استفاده کرده رو خودم قبول دارم ولی دیگه "مارکتینگ کثیف" ؟ اگه به این میگن مارکتینگ کثیف به شخصه من ترجیح میدم همه کمپانی ها بیان از این دست مارکتینگ های کثیف راه بندازن و از سر کول همدیگه بالا برن اول بیان روی محتوای کامل بازیشون فوکوس کنن و یـ سری DLC رایگان از بازیشون شده بکنن و 24/7 تو بوقش کنن بازم هر جور بخوایم حساب کنیم بهتر از یـ مشت خرید و فروش XP بوستر و هزار یک مدل ادیشن و بونس پیش خرید و کوفت و زهر مار و این دست اراجیف یکی مثل یوبی ـه ! بماند که یوبی اگه در کنار XB بوستر ها و ادیشن ها مختلفش درامد زایی نداشته باشه عمرا بیاد دست به این کار ها بزنه !! بله یوبی سر اودیسی خیلی کانتنت رایگان داد ولی از اون ور اومد پلیر ها رو تهدید کرد که اگه رفتید گلیچ Quest Maker بازی رو ازش استفاده کردید عواقب بدی در انتظارتون ـه حالا دلیلش چی بود ؟ یـ وقت به فروش XP بوستر هاش آسیبی وارد نشه چون پلیرا میرفتن با کوئست ساز بازی کوئست های کوتاه میساختن و XP فارم میکردن اون ور ماجرا هم یکی مثل CDPR داریم میاد فارم کردن سکه ملت تو بازی رو به روش های خنده دار تو خود بازی به مصخرگی میگیره قشنگ میشه تفاوت رو اینجا دید

مگید چرا CDPR اب هم بخوره براش هورا میکشن ؟ بله منم باشم نسخه دیلاکس ادیش بدم دست ملت در قالب نسخه استاندارد و بونس پیش خرید نزارم برا بازی تا همه یکسان تجربه کنند بازی رو یا به همراه بازی دوتا Expansion با کیفیت بدم که یکیش عملا بازی جدید محسوب میشه آبم که بخورم همه برام هورا میکشن

این هورا کشیدن هم صرفا مختص CDPR نیست الان هرکی بیاد بگه مثلا بازی پرداخت دورن برنامه نداره همه یک صدا براش هورا میکشن دیگه خنده دار تر از اون EA نداریم که خودش برا خودش زیر توئیت معرفی Star Wars ریسپاون به عنوان یـ پوینت مثبت نوشت بازی پرداخت درون برنامه ای نداره و همه براش دست و هورا کشیدن (وضعیت اینقدر سورئال و خنده داره :)) )

ملت کور نیستن و این چیزا رو میبینن هر کمپانی دیگه هم بیاد 200 خورده ای ساعت گیم پلی با کیفیت رو در قالب اون پکیج بده دستشون هر جا ابم که بخوره بازم بالا برده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or