تعداد کاربران همزمان آنلاین شبکه استیم از مرز هفت میلیون نفر گذشت

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

صبح روز اول دسامبر خبری مبنی بر این که کاربران همزمان آنلاینِ شبکه استیم در تعطیلات آخر سال امسال از عدد خیره کننده هفت میلیون نفر گذشته است، منتشر شد که رکوردی جدید محسوب می شود.
در آخرین آمار تعداد این کاربران در ماه ژانویه 6.6 میلیون نفر اعلام شده بود که این رقم در ماه نوامبر امسال شتابی 300 درصدی به خود گرفت و به تعداد 7190578 نفر رسید. عنوان Dota 2 هنوز یکی از پرطرفدارترین عناوین استیم به شمار می رود که به طور میانگین در روز 542906 کاربر آنلاین دارد. بازی دومی که در لیست پرطرفدارترین ها قرار دارد ساخته دیگر Counter-Strike: Global Offensive ،Valve با میانگین 93905 است. عناوین Elder Scrolls V: Skyrim، Sid Meier’s Civilization V و Football Manager 2013 نیز در جایگاه های بعدی قرار گرفتند.
این رشد ناگهانی PC می تواند به علت فروش ویژه عناوین در تعطیلات آخر سال باشد و مسلما رقیبی برای کنسول های نسل بعد و تازه عرضه شده است که انتظار می رفت بتوانند بسیاری را از PCهای خود دور کنند. به احتمال فراوان این رشد با عرضه Steam Machines در سال آینده همچنن ادامه داشته باشد.

منبع

این رشد ناگهانی PC می تواند به علت فروش ویژه عناوین در تعطیلات آخر سال باشد و مسلما رقیبی برای کنسول های نسل بعد و تازه عرضه شده است که انتظار می رفت بتوانند بسیاری را از PCهای خود دور کنند.
اصلا هم اینطور نیست :d الان خود من Dota 2 داشتم بازی میکردم ولی تقریبا بقیه بازیهام رو با کنسول میرم :d
اینطور نیست که اینایی که تو استیم هستن دیگه پای کنسول نمیرن یا بلعکس :d

اصلا هم اینطور نیست :d الان خود من Dota 2 داشتم بازی میکردم ولی تقریبا بقیه بازیهام رو با کنسول میرم :d
اینطور نیست که اینایی که تو استیم هستن دیگه پای کنسول نمیرن یا بلعکس :d

دقیقا منم dota 2 بازی میکنم اما نهایتا تعدادش به 700000برسه گاهی اوقات 4 دقیقه طول میکشه که یه تیم آماده شه به نظرم دارن تبلیغات میکنن

دقیقا منم dota 2 بازی میکنم اما نهایتا تعدادش به 700000برسه گاهی اوقات 4 دقیقه طول میکشه که یه تیم آماده شه به نظرم دارن تبلیغات میکنن
شما اگه Solo بری با اینکه توی پارتی بازی رو بخوای فایند کنی خیلی فرق داره عزیز !!! تو حداقل 1 نفر رو با خودت ببر تو بازی متوجه میشی :)

رقیبی برای کنسول های نسل بعد
ba31bb5c7599.jpg

کیفیت دانلود و به طور کلی مولتی پلیر توی استیم خیلی پایین تر از psn یا لایو هست. تا حالا چندین بار برام پیش اومده یه بازی رو از استیم بگیرم 30-40 مگ دانلود بشه بعد یهو بازی غیب بشه:|

یادش به خیر چند وقت قبل گفته بودند که سر عرضه یکی از Update های بازی Dota 2 دو درصد از کل ترافیک اینترنت دنیا مال این آپدیت بوده! تازه همه اینا مال موقعی بود که استیم این ایده های جدید Machines و OS و کنترلر و... رو نداده بود، اونها اگه بیان که یه جهش اساسی هم استیم سر اونا می کنه...

خلاصه که برو جلو گیب جان، هوات رو داریم!
13897583278460331709.gif

کیفیت دانلود و به طور کلی مولتی پلیر توی استیم خیلی پایین تر از psn یا لایو هست. تا حالا چندین بار برام پیش اومده یه بازی رو از استیم بگیرم 30-40 مگ دانلود بشه بعد یهو بازی غیب بشه:|
خوشبحالت .که این همه خوشانسی .برای دوتا 2 من مجبور شدم 4 بار دانلود کنم .هر بار بالای 90 درصد میشد و بقیشو میزاشتم برای بعد که دانلود کنم کاملا از صفر شروع میکرد

شما وسط دانلود کردن آپدیت جدید اومده، برای همین استیم شروع کرده از اول دانلود کردن:|=))
پ.ن: کیفیت دانلود چه ربطی به مولتی پلیر داره؟ اصلا کیفیت مولتی پلیر چه ربطی به استیم داره؟:|

- - -ویرایش - - -

Sid Meier’s Civilization V
میخوام ببینم کدوم بازی انحصاریتون بعد از گذشت 3 سال در روز 57 هزار تا Player داره؟
Counter-Strike
اصلا Civ V رو بیخیال، کدوم انحصاریتون بعد از 13 سال 39 هزار تا Player در روز داره؟

میخوام ببینم کدوم بازی انحصاریتون بعد از گذشت 3 سال در روز 57 هزار تا Player داره؟
اصلا Civ V رو بیخیال، کدوم انحصاریتون بعد از 13 سال 39 هزار تا Player در روز داره؟
:d
بازی انحصاری نهایت بعد از دوبار تموم کردنش باید به خاطره ها سپرد 8 سال منتظر بود برا نسخه بعدی
من هر شب company of heroes انلاین بازی نکنم خوابم نمیبره :d dota2 که جای خود داره ..:>

آخرین ویرایش:
یادش به خیر چند وقت قبل گفته بودند که سر عرضه یکی از Update های بازی Dota 2 دو درصد از کل ترافیک اینترنت دنیا مال این آپدیت بوده! تازه همه اینا مال موقعی بود که استیم این ایده های جدید Machines و OS و کنترلر و... رو نداده بود، اونها اگه بیان که یه جهش اساسی هم استیم سر اونا می کنه...

خلاصه که برو جلو گیب جان، هوات رو داریم!
13897583278460331709.gif
images

شما وسط دانلود کردن آپدیت جدید اومده، برای همین استیم شروع کرده از اول دانلود کردن:|=))
پ.ن: کیفیت دانلود چه ربطی به مولتی پلیر داره؟ اصلا کیفیت مولتی پلیر چه ربطی به استیم داره؟:|
خوب این یکی از اشکالات خیلی بد استیم هست که باید درستش کنن:d. توی psn یا لایو اصلا از این خبرا نیست.
در مورد بازی ها هم باید بگم خیلی ها هستن که هنوز کرش یا سوپرماریو 64 یا تکن 3 یا فاینال فانتزی های قدیمی بازی میکنن. یه سر به سایت هایی مثل coolrom بزنی میبینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or