تعداد نسخه‌های به فروش رفته‌ Spider-Man به عددی شگفت‌انگیز رسید

• Thread starter Thread starter Aria_P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Aria_P

عضو تحریریه
تنها ۴ ماه از انتشار عنوان انحصاری پلی‌استیشن ۴ یعنی بازی Spider-Man می‌گذرد و طی این مدت کوتاه، فروش این بازی از مرز ۹ میلیون نسخه گذشته است!
سال‌ها و سال‌ها شاهد انتشار نسخه‌های متفاوتی از ابرقهرمان نیویورکی در صنعت بازی بوده‌ایم، اما هیچ کدام شایستگی Spider-Man را در هنر هشتم به اثبات نرسانده بودند. تا این‌که در نوامبر سال گذشته استودیوی اینسامنیاک گیمز با همکاری سونی Marvel Spider-Man انحصاری پلی‌استیشن ۴ را به انتشار رساند. عنوانی که در کنار دریافت امتیازات بسیار خوب از منتقدین، نامزد جایزه‌ی بهترین بازی سال شد و حالا به فروشی شگفت‌انگیز رسیده است.

spider-man.jpg

در سال های پایانی عمر کنسول PS4 و با فروش ۹۱.۶ میلیون دستگاهی این کنسول، افراد زیادی شانس تجربه‌ی بازی را داشته‌اند و این اهرم در کنار سطح کیفی بازی کمک زیادی به فروش‌اش داشته است. استودیو Insomniac سرانجام طلسم حضور قدرتمند Spider-Man در بازی‌های ویدئویی را شکست و باید دید با این سطح از موفقیت تجاری، آیا ادامه‌ای برای آن شاهد خواهیم بود یا خیر.

Read the whole post here.

نوش جونشون. اینسامنیاک نمونه بارز احترام به گیمر هستش تو دورانی که ملت از لباس ۲زاری بابانوئل و Red Dot هم سعی دارن پول درارن :D ساخت بازی با محتوای عالی که به راحتی و از طریق بازی کردن در دسترس هستن و ایضا دادن گیفت به مناسبت سال نو به گیمرا! اینجور سازنده‌ها نعمتی هستن واسه صنعت گیم

من هم تمومش کردم بازی نواقص زیادی داشت کمبود و کم کاری هم زیاد داشت قطعا بهترین بازی این شرکتم نبود بی شک طرفدارهای زیاد اسپایدرمن از جمله خودم خیلی درش دخیل بودن اما نکته ی مهم و حائز اهمیت اینه که بازی که انلاین اصلا نداره اینقدر فروخته که این بازم تو دهنی به سازنده های پول پرستیه که می گن سینگل دیگه مرده مخصوصا یوبی سافت

من هم تمومش کردم بازی نواقص زیادی داشت کمبود و کم کاری هم زیاد داشت قطعا بهترین بازی این شرکتم نبود بی شک طرفدارهای زیاد اسپایدرمن از جمله خودم خیلی درش دخیل بودن اما نکته ی مهم و حائز اهمیت اینه که بازی که انلاین اصلا نداره اینقدر فروخته که این بازم تو دهنی به سازنده های پول پرستیه که می گن سینگل دیگه مرده مخصوصا یوبی سافت
یوبیسافت که اکثر بازی های خودش سینگل محور هست
سری اساسین که همش سینگل محور بوده
واچ داگز 1 و 2
فارکرای های این نسل هم (4-پرایمال-5) سینگل محور بودن
گوست ریکون هم افلاین گسترده ای داشت هرچند مالی نبود
ولی بازی های خودش هم سنگل محور زیاد بودن

یوبیسافت که اکثر بازی های خودش سینگل محور هست
سری اساسین که همش سینگل محور بوده
واچ داگز 1 و 2
فارکرای های این نسل هم (4-پرایمال-5) سینگل محور بودن
گوست ریکون هم افلاین گسترده ای داشت هرچند مالی نبود
ولی بازی های خودش هم سنگل محور زیاد بودن

سری اساسین می خواست اما نتونست(حداقل فعلا) فارکرای هم که سینگلش به لعنت نمی ارزه گوست که عملا انلاینه(کافیه نسخه های قبلیش رو رفته باشید.) rainbow که کلا سینگل به اون خوبیش حذف شد the crew هم که کلا انلاینه حتی beyound هم تمام انلاین کرده(این یکی دیگه هنر می خواست.) بازی هایی مشابه اسپلینتر سل یا pop هم اینا هم که چون راهی برای انلاین کردنش پیدا نکرد کلا بیخیالشون شد. the division هم که کلا انلاینه

من نمی دونم این حمایت بی خودی برای چیه اما اگر گیمر قدیمی باشید که ظاهرا نیستید یوبی قدیم اصلا با جدیدش قابل مقایسه نیست.

به جرات میتونم بگم بهترین بازی سوپرهیرویی این نسل بود و قطعا با اختلاف بهترین SM که تا حالا ساخته شده و کلا یکی از بهترین بازی ها تو سبک خودش
گرافیک فوق العاده ، شهر پویا و زنده ، گیم پلی خیلی فان و لذت بخش ، موسیقی‌ قشنگ که کاملا فیت بازی هست ، قبل از تجربه بازی رو داستان و شخصیت پردازی شک داشتم که ضعیف باشه ولی سورپرایز کننده بود که در این بخش هم خیلی خوب بود . در کل بازی بود که سخت میشد دسته رو بذاری زمین و بیخیال شی ، قطعا نقطه اوج اینسامنیاک هست و موفق ترین و بهترین بازی که تا حالا ساختن
نتیجش هم میشه نامزد گوتی شدن و درخشیدن در جوایز آخر سال (اونم سالی که دو تا غول مثل GOW و RDR2 بودن) و فروش بی نظیر
هر چقدر بفروشه حقشه برا من فان ترین بازی سال بود

سری اساسین می خواست اما نتونست(حداقل فعلا) فارکرای هم که سینگلش به لعنت نمی ارزه گوست که عملا انلاینه(کافیه نسخه های قبلیش رو رفته باشید.) rainbow که کلا سینگل به اون خوبیش حذف شد the crew هم که کلا انلاینه حتی beyound هم تمام انلاین کرده(این یکی دیگه هنر می خواست.) بازی هایی مشابه اسپلینتر سل یا pop هم اینا هم که چون راهی برای انلاین کردنش پیدا نکرد کلا بیخیالشون شد. the division هم که کلا انلاینه

من نمی دونم این حمایت بی خودی برای چیه اما اگر گیمر قدیمی باشید که ظاهرا نیستید یوبی قدیم اصلا با جدیدش قابل مقایسه نیست.
کجای کامنت من حمایت بی خودی از یوبی سافت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم بازی سینگل محور هم داره نمونه هم مثال زدم
وقتی اکثر ناشرها بازی مولتی پلیر این نسل میسازن یوبی هم از این قاعده سوا نیست هم بازی انلاین داره هم افلاین حالا انلاین هاش میچربه به سینگل ولی سینگل داره
فارکرای هم که به لعنت نمی ارزه!!!!!!
الان فارکرای5 سینگل بدی داشت؟ من که خوشم امد اکثرا هم کامنت های تاپیکش بخونی خوششون اومده فروشش هم که جزو پرفروش های نسل بود اصلا در حد لعنت نبود
"اگر گیمر قدیمی باشید که ظاهرا نیستید" شما پدر بزرگه گیم ما هم کاپتان بلک :D
چه ربطی داره الان خیلی از ناشرها به نسبت تقاضا بازی انلاین میسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or