تعداد بازیکنان Control به 10 میلیون نفر رسید، دنباله بازی وارد مرحله ایده‌پردازی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
رمدی اخیرا اطلاعات جدیدی را از تعداد بازیکنان بازی Control به اشتراک گذاشته و همچنین اشاره کرده که ساخت نسخه جدید، در مراحل ابتدایی ایده‌پردازی قرار دارد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Control

کنترل یکی از عناوین تحسین‌شده سال 2019 بود و توانست از لحاظ تجاری نیز موفق ظاهر شود. استودیوی Remedy Entertainment اکنون حدود 2 سال پس از عرضه، در نتایج مالی اخیر خود اعلام کرده که بیش از 10 میلیون بازیکن این عنوان اکشن ادونچر را تجربه کرده‌اند. رمدی اطلاعات جدیدی را در مورد فروش بازی منتشر نکرد، اما پیش از این اعلام شده بود که کنترل تا پایان سال 2020 بیش از 2 میلیون نسخه فروخته است.

از این رو، جای تعجب نیست که این استودیوی فنلاندی و شرکت 505 گیمز سرمایه‌گذاری بزرگ‌تری را بر روی دنیای Control انجام دهند. مدتی پیش یک اسپین آف کواپ 4 نفره برای کنترل معرفی شد و در کنار آن، سازندگان ساخت یک نسخه جدید از سری با بودجه‌ای بزرگ‌تر را نیز تأیید کردند. هنوز اطلاعات چندانی از این بازی منتشر نشده، اما رمدی اعلام کرده که نسخه جدید به مراحل ابتدایی ایده‌پردازی وارد شده است.

در همین حال، عنوان AAA جدیدی که هزینه آن توسط شرکت Epic Games تأمین می‌شود نیز وارد مراحل اصلی توسعه خود شده است. طبق شایعاتی که مدتی پیش به‌گوش می‌رسید، این بازی جدید در حقیقت همان دنباله Alan Wake است که با همکاری اپیک گیمز و رمدی توسعه می‌یابد.​

من اصلا فکرش نمیکردم با اون نمایشهای خواب آور قبل انتشار به همچین موفقیتی برسه.
با اینکه همیشه سعی میکنم که از روی نمایش قضاوت نکنم ولی بس که بد و خواب آور بودن، تقریبا مطمئن بودم بازی متوسطی از آب در میاد.
تو تاپیکش هم گفتم به نظرم بیشتر میخوره دموی تکنیکی برا انجین رمدی باشه تا بازی :|:|:))
اما خب رمدی بار دیگه ثابت کرد که شک و تردید نمیشناسه.

بازی خیلی معرکه ای بود ولی تنها ایرادی که داشت به نظر من روی ps4 وقتی محیط شلوغ می شد بد جور افت فریم میگرفت بعضی وقت ها البته خیلی کم صفحه قفل می کرد برای من، فکر کنم همش به خاطر موتور بازیسازیشونه چیز گولاخیه مثل اینکه قابل کنترل نیست

• Like
Reactions: darksider666
من اصلا فکرش نمیکردم با اون نمایشهای خواب آور قبل انتشار به همچین موفقیتی برسه.
با اینکه همیشه سعی میکنم که از روی نمایش قضاوت نکنم ولی بس که بد و خواب آور بودن، تقریبا مطمئن بودم بازی متوسطی از آب در میاد.
تو تاپیکش هم گفتم به نظرم بیشتر میخوره دموی تکنیکی برا انجین رمدی باشه تا بازی :|:|:))
اما خب رمدی بار دیگه ثابت کرد که شک و تردید نمیشناسه.

حقیقتا بازی مارکتینگ اصلی اش بعد عرضه اش شروع شد :دی
Word of Mouth و تبلیغات بعد از عرضه اش و اومدنش رو تمام سرویس های ممکن و عملا Poster Boy شدن واسه همشون :دی عملا تا حد ممکن جون کندن که بازی فراموش نشه بعد عرضه اش و به نظرم واقعا نتیجه داد کارشون و به سرنوشت Quantum Break دچار نشد

من همین دیروز بازی رو تموم کردم. فقط میتونم بگم رمدی با ایده این بازی دنیایی ساخت که خیلی شیک و مجلسی میتونه تمام بازی هایی که میسازه رو به هم ربط بده و از این بازی برای آماده سازی بقیه بازی ها یا باز کردن گره های داستانیشون استفاده کنه. حقیقتا الان دنیاهای Alan Wake و Control خیلی خوب شدن و قشنگ قابل بسط دادن هستن.

آخرین ویرایش:
کنترل بازی خیلی خوبی بود. این تخیل قدرتمند بازی که دیگه به سورئل میزنه و بسیار عجیب و غریب و جذابه از پس فقط این استودیو برمیاد . البته من دوست ندارم خودشون رو تکرار کنن وقتشه ایده های دیگه رو هم امتحان کنن .شایعه شده مثل اینکه الن ویک دو در دسته توسعه است اگر اینطوره من ازشون یک‌ شبه سایلنت هیلز میخوام یا این همه تبحر در خلق محیط های اسرار امیز باید بتونن یک چیزی خیره کننده خلق کنند .محیط The oldest house یکی از بهترین محیط های بازی ها بود کابوس وار ولی در عین حال واقعی انگار داشتید لبه مرز واقعیت و خیال گام برمیداشتید گرافیک و صدا و پرزنتیشن که دیگه در اوج به سر میبرد.‌جسی فیدن هم‌شخصیت بسیار جالبی بود .خانم کورتنی هوپ بسیار مصمم بازی میکرد صدای نافذی هم داشت در پایان باید بگم اینقدر داستان ها و داستانک های کنترل خوب بود که میشه قشنگ داد نولان یک‌ سه گانه ازش بسازه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and kamyy
بازی خیلی معرکه ای بود ولی تنها ایرادی که داشت به نظر من روی ps4 وقتی محیط شلوغ می شد بد جور افت فریم میگرفت بعضی وقت ها البته خیلی کم صفحه قفل می کرد برای من، فکر کنم همش به خاطر موتور بازیسازیشونه چیز گولاخیه مثل اینکه قابل کنترل نیست
کنترل نکست جن اش خیلی بهتره .چون کلا نسخه اورهال شده نسل بعدی گرفت .

• Like
Reactions: kamyy and m1647
کنترل بازی خیلی خوبی بود. این تخیل قدرتمند بازی که دیگه به سورئل میزنه و بسیار عجیب و غریب و جذابه از پس فقط این استودیو برمیاد . البته من دوست ندارم خودشون رو تکرار کنن وقتشه ایده های دیگه رو هم امتحان کنن .شایعه شده مثل اینکه الن ویک دو در دسته توسعه است اگر اینطوره من ازشون یک‌ شبه سایلنت هیلز میخوام یا این همه تبحر در خلق محیط های اسرار امیز باید بتونن یک چیزی خیره کننده خلق کنند .محیط The oldest house یکی از بهترین محیط های بازی ها بود کابوس وار ولی در عین حال واقعی انگار داشتید لبه مرز واقعیت و خیال گام برمیداشتید گرافیک و صدا و پرزنتیشن که دیگه در اوج به سر میبرد.‌جسی فیدن هم‌شخصیت بسیار جالبی بود .خانم کورتنی هوپ بسیار مصمم بازی میکرد صدای نافذی هم داشت در پایان باید بگم اینقدر داستان ها و داستانک های کنترل خوب بود که میشه قشنگ داد نولان یک‌ سه گانه ازش بسازه .
بر خلاف نظر شما من نتونستم با کنترل ارتباط قوی بگیرم. محیط بعضی اوقات بیش از حد خالی و بی روح و کاغذی بود . رنگ ها اشباع . فقط گیم پلی نرمی داشت . نقشه گیج کننده . روایت گنگ

• Like
Reactions: darksider666
بر خلاف نظر شما من نتونستم با کنترل ارتباط قوی بگیرم. محیط بعضی اوقات بیش از حد خالی و بی روح و کاغذی بود . رنگ ها اشباع . فقط گیم پلی نرمی داشت . نقشه گیج کننده . روایت گنگ
ذات تخیلی بازی اجازه نمیده شلوغ باشه .در خلق اتمسفر عجیب باید همینطور باشه . باید گیج بشید اصلا نباید درکش کنید.خیلی ها دارن هنوز اون قدیمی ترین منزلگاه رو ساختمان دایم درحال تغییر رو تفسیرش میکنند. شما یک مامور دولتی هستید که دارید در یک ساختمان متصل به چندین بعد با مخلوقاتی اینتردایمنشانال میجنگید نباید درک درستی از اوضاع داشته باشید.خود ساختمان اشاره به داره به ضمیر ناخوداگاه انسان در حال تغییر بعضی ها اینجور تفسیرش میکنند بعضی ‌‌‌‌‌‌‌‌جاهاحتی صحبت از world tree است در نورث میتاس . این خونه محل قرار گیری درخت دنیا است که جهان ها رو به هم وصل کرده . باز ی کنترل یکی ازبهترین نمونه های داستان های علمی‌تخیلی رو داره باید عمیق شد درونش باید نوشته ها رو با دقت خوند باید مطالعه کرد دربارش . دنیاش اصلا اون چیزی که نشون میده نیست هر چیزی توش سمبل یک چیز دیگه است که خودش سمبل یک چیز دیگه است .ذات داستان‌سرایی رمدی اینجا گل کرده .این ماجراجویی سوپرنچرال در بهترین حالت ممکنه شما خودتون‌رو‌وسط یک نبرد بین تقریبا خیر و‌شر میبنید جایی که اون سازمان کنترل داره تو قلمرو‌خودش با مخلوقتن سوپرنچرال ماورایی از یک بعد دیگه که میخوان به واقعیت حمله ور بشن میجنگه .کنترل جای بحث زیاد داره ولی قطعا یکی از بهترین بازی های علمی تخیلی خواهند موند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or