تعداد بازیکنان بازی Call of Duty: Warzone به 50 میلیون نفر رسید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
بنظر می‌رسد شروع فصل سوم بازی Call of Duty: Modern Warfare موفقیت‌آمیز بوده و توانسته تعداد بازیکنان حالت بتل رویال Warzone را به 50 میلیون نفر برساند.

Call-of-Duty-Warzone.jpg

شرکت Activision هفته گذشته فصل سوم بازی Call of Duty: Modern Warfare را آغاز کرد. در کنار تغییراتی که در بازی اصلی اعمال شد، بخش بتل رویال یعنی بازی Call of Duty: Warzone نیز قابلیت‌های جدیدی را دریافت کرد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها امکان بازی به صورت چهار نفره بود. پس از واکنش‌های منفی نسبت به حذف شدن حالت سه نفره یا Trios، این حالت نیز مجددا به بازی افزوده شده‌است.

اما خبر بزرگی که امروز صفحه توئیتر بازی Call of Duty به اشتراک گذاشت، آمار بازیکنان حالت بتل رویال وارزون بود. سازندگان Call of Duty: Warzone ضمن تشکر از طرفداران خود اعلام کردند که تاکنون 50 میلیون بازیکن به تجربه این بازی پرداخته‌اند. مسلما رسیدن به رقم شگفت‌انگیز 50 میلیون بازیکن در حدود یک ماه، دست‌آورد مهمی برای استودیو Infinity Ward به حساب می‌آید. پیش‌تر این عنوان تنها در 10 روز، موفق به جذب 30 میلیون بازیکن شده‌بود که در بین بازی‌های بتل رویال یک رکورد جدید است.

حالت بتل رویال Call of Duty در تاریخ 10 مارچ به طور رایگان برای Xbox One ،PS4 و PC منتشر شد. شما می‌توانید بررسی بازی Call of Duty: Warzone را هم‌اکنون از بازی سنتر مطالعه کنید.

Continue reading...

آخرین ویرایش:
به این فکر میکنم چرا بتل همچین کاری نمیکنه؟ یا حداقل بخش بتل رویال همین نسخه رو رایگان نمیکنه :|
بحث EA هست بيشتر كه خوب بتل رويال اصليش الان Apex هست و دليلي نداره بخواد بتل رويال ديگه اي رو رقيب خودش كنه
اكتيويژن هم براي رقابت با اپكس و فورتنايت وارزون رو فري داد وگرنه الان بتل رويال بلك اپس فيري نيست مثلا.

به این فکر میکنم چرا بتل همچین کاری نمیکنه؟ یا حداقل بخش بتل رویال همین نسخه رو رایگان نمیکنه :|
کلا وجود بتلفیلد بتل رویال اشتباه بود از اول :D EA احتمالا فکرشو نمیکرد Apex اینقد بترکونه وگرنه اصلا سمت بتلفیلد نمیرفت که مجبور بشه ریلیزش کنه و بعدم بیخیال ساپورتش بشه که الان یک سال گذشته و کلا Dead شده :D حتی اگه مجانی هم بشه مطمئنن کسی CoD و Apex ول نمیکنه بیاد اونو پلی بده :D
در آینده هم فک نکنم بخواد بتل رویال جدیدی بده چون همون هزینه رو میتونه بزاره رو Apex که پلیر بیس خودشو پیدا کرده و بدون ریسک میتونه با هر سیزن کلی پول پارو کنه.

کلا وجود بتلفیلد بتل رویال اشتباه بود از اول :D EA احتمالا فکرشو نمیکرد Apex اینقد بترکونه وگرنه اصلا سمت بتلفیلد نمیرفت که مجبور بشه ریلیزش کنه و بعدم بیخیال ساپورتش بشه که الان یک سال گذشته و کلا Dead شده :D حتی اگه مجانی هم بشه مطمئنن کسی CoD و Apex ول نمیکنه بیاد اونو پلی بده :D
در آینده هم فک نکنم بخواد بتل رویال جدیدی بده چون همون هزینه رو میتونه بزاره رو Apex که پلیر بیس خودشو پیدا کرده و بدون ریسک میتونه با هر سیزن کلی پول پارو کنه.
اره درست میگی ولی خب من فک کنم بتل رویال بتلفیلد زودتر از apex اومد ولی همونم روایگان نکرد شاید میتونست به قول شما dead نشه
بهرحال الان ea دیگ با وجود apex نیازی به بتل رویال بتلفید نداره :D
البته من وقتی داشتم کامنت میذاشتم اصلا apex یادم نبود:|:D

پر چیتر شده :D
من دیشب 6 دست بازی کردم، توی 3 تاش چیتر تو بازی بود :|
حالا قبلا چیتر ها برای اینکه اغراق نشه :-" زیاد تابلو بازی نمیکردن، توی این وارزون لعنتی همه چیتر ها بی رحمن :| از اونایی که هر کدوم 40-50 تا kill میگیرن و عین خیالشون نیست که کسی بفهمه چیت دارن :D

بله خب کالاف همیشه خز بوده. :D

اتفاقا بتل رویال واسه بتلفیلد یه جورایی "واج آرایی "هم داشت و میتونست مخاطبین رو بیشتر جلب کنه. خاک تو سرت EA.

برن بمیرن بابا 3000 هزار گیگ اپدیت دادن تا الان که الانم اینثدر شلوغ شده با سرعت 200 kb/s داره دانلود می کنه خوب نمی تونی مگه مجبوری هی اپدیت می دی اپدیت سنگینم می دی

• Like
Reactions: wormbook
اره درست میگی ولی خب من فک کنم بتل رویال بتلفیلد زودتر از apex اومد ولی همونم روایگان نکرد شاید میتونست به قول شما dead نشه
بهرحال الان ea دیگ با وجود apex نیازی به بتل رویال بتلفید نداره :D
البته من وقتی داشتم کامنت میذاشتم اصلا apex یادم نبود:|:D
فقط مجانی بودن نیست کلا بازی که از پایه داغونه و تک تک مکانیک هاش مشکل داره دیگه خودشونم میدونن هیچ کاریش نمیشه کرد :D

• Like
Reactions: hitman68
فقط مجانی بودن نیست کلا بازی که از پایه داغونه و تک تک مکانیک هاش مشکل داره دیگه خودشونم میدونن هیچ کاریش نمیشه کرد :D
بتل v بازی خوبی بود ولی اشتباه بود :D
بهرحال امیدوارم شخصا سمت بتل رویال نره صرفا برام سوال بود چرا نرفتن
خودم یکی دو هفته apex زدم خوشم نیومد. وقت کنم کال اف میگیرم ی تست بزنم

من دیشب 6 دست بازی کردم، توی 3 تاش چیتر تو بازی بود :|
حالا قبلا چیتر ها برای اینکه اغراق نشه :-" زیاد تابلو بازی نمیکردن، توی این وارزون لعنتی همه چیتر ها بی رحمن :| از اونایی که هر کدوم 40-50 تا kill میگیرن و عین خیالشون نیست که کسی بفهمه چیت دارن :D

توی بازی های f2p کلا آمار چیترها وحشتناک بالاست چون غمی نداره اگه بن بشه میره یه اکانت دیگه می سازه cod هم نمیدونم سیستم anti cheat ش چیه معلوم نیست :D

بتل v بازی خوبی بود ولی اشتباه بود :D
بهرحال امیدوارم شخصا سمت بتل رویال نره صرفا برام سوال بود چرا نرفتن
خودم یکی دو هفته apex زدم خوشم نیومد. وقت کنم کال اف میگیرم ی تست بزنم
بتل v هیچ وقت تا ابد به عنوان یک بازی خوب ازش یاد نخواهد شد:D البته با اشتباه بودنش موافقم چون اشتباهی بود که کل سری رو نابود کرد و زیر سوال برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or