تعدادی کاربران No Man's Sky خواستار بازگشت پولشان هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
99446de440f3958e6e4cde3b1c532c213cf03f112db6d6d43b3dc5257884b175.jpg

طبق اخبار منتشر شده تعداد زیادی از خریداران No Man's Sky که این بازی را بصورت دیجیتالی از طریق فروشگاه پلی استیشن برروی پلتفرم PS4 خریداری کرده اند درخواست بازگشت پولشان را ثبت کرده اند

به نظر میرسد نارضایتی کاربران بازی No Man's Sky از مشکلات این بازی مانند باگ ها ٬ افت فریم یا تبلیغات واهی پیش از عرضه این بازی ٬ دلیل ثبت این درخواست ها در فروشگاه پلی استیشن بوده است

طبق قانون ثبت شده در فروشگاه پلی استیشن ٬ امکان بازگشت پول بازی یا محتوای خریداری شده پس از ۱۴ روز از زمان ثبت خرید یا در صورت استریم کردن یا دانلود کردن آن وجود ندارد .

منبع

بدترین مشکل این بازی اینه شما سیوت امنیت نداره!:D
کلی سیاره و بلوپرینت و پول و ... پیدا میکنی بازی اینقدر کرش میکنه ممکنه سیو رو پاک کنه که برای من و چندنفر دیگه پیش اومد!حتی این اپدیتیم که دادن بازم کرش میکنه!بازیا الفا و بتاشون اینقدر باگ نداره که بازی Indie اینا داره!
حقشونه هر بلایی سرشون بیاد!کاری به کیفیت گیم پلی ندارم ولی اینا خریدارو گیر اوردن 60 دلار گرفتن باگ دادن به ملت!

من نزدیک 5 ساعت بازی رو انجام دادم و به هیچ وجه قصدی ندارم که از بازی دست بکشم.البته 5 ساعت کمه ولی تا اینجاش که لذت بردم
تا جایی که یاد بگیری پادماده بسازی برای ساخت سوخت مورد نیاز برای سفر از یک منظومه به منظومه دیگه حال میکنی. بعدش دیگه کارت میشه همین. ساخت سوخت برای جامپ از منظومه ها برای رسیدن به مرکز کهکشان :دی من که تا حالا همین رو متوجه شدم. هیچ چیز دیگه ای نداره :دی

من که حوصله بازی کردن این مدل بازیایی که از این سیاره به اون سیاره کنی واسه قدم زدن رو ندارم . یه هیجانی یه شلیکی هیچی نداره لامصب

مگه قرار نبود تو بازی space fights باشه؟

پ.ن:ای کاش اقلا ی وسیله نقلیه روی سیاره ها هم میزاشتن.سرعت راه رفتن کرکتر بازی منو یاد سرباز شمشیر زن crusader میندازه :d

نمی دونم چرا با وجود این همه نکات منفی درباره اش، باز دوست دارم تجربه اش کنم ! امیدوارم واقعن روی مشکلاتش کار کنن و با آپدیت بهتر بشه ، یه تخفیف خوب هم بدن در آینده (همون طور که order افت قیمت پیدا کرد :|)

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or