تعدادی از بازی‌های PS4 برای سرویس PlayStation Now عرضه شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
PS4-PS-Now_07-06-17.jpg
کمپانی سونی امروز اعلام کرده که تعدادی از بازی‌های پلتفرم PS4 برای سرویس PlayStation Now در دسترس است.

تمام بازی‌ها اضافه‌شده به این سرویس، به ۲۰ عنوان می‌رسد، از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به Killzone: Shadow Fall God of War III Remastered اشاره کرد که در منطقه آمریکای شمالی این سرویس استریم اضافه‌شده است.

در حاضر ۵۰۰ عنوان پلتفرم پلی‌استیشن ۳ در سرویس PlayStation Now در دسترس است. این بازی‌ها اضافه‌شده، لیست عناوین این سرویس را به ۵۲۴ می‌رساند.

لیست کامل عناوین PS4 اضافه‌شده به این سرویس:

Killzone: Shadow Fall

God of War 3 Remastered

Saints Row IV: Re-Elected

WWE 2K16

Tropico 5

Ultra Street Fighter IV

F1 2015

Darksiders II Deathfinitive Edition

Evolve

MX vs ATV Supercross Encore

Resogun

Helldivers

Broken Age

Dead Nation: Apocalypse Edition

Grim Fandango Remastered

Akiba’s Beat

Castlestorm Definitive Edition

Exist Archive: The Other Side of the Sky

Nidhogg

Super Mega Baseball

لازم به ذکر است که این سرویس برای پلتفرم رایانه‌های شخصی نیز در دسترس است. هزینه اشتراک یک‌ساله این سرویس $۹۹.۹۹ است.

منبع

Read the whole post here.

عالیه، عالی!!

با پرداخت فقط 100 دلار به مدت یکسال می‌توانید از تعداد بیش از 500 بازی بسیار خوب و پیشرفته بهره مند بشید، بدون نیاز به خریدن و پرداخت پول برای خرید آنها به صورت فیزیکی که کلی جا میگیره و هزینش سرسام آوره، و بدون نیاز به خرید یک رایانه گیمینگ.

من آرزومه یک روز تو همه جای دنیا سرویس‌های رایانش ابری به منظور استریم بازی رایانه‌ای ایجاد بشه و همه مردم بتوانند با پرداخت مبلغی بسیار کم برای اشتراک ماهیانه یا سالیانه، از بازی های رایانه‌ای بدون خریدن و کپی کردن آنها و بدون نیاز به رایانه گیمینگ برخوردار شوند. این هم به نفع بازیکنان است و هم به نفع سازندگان بازی، چون دیگر مشکلاتی مثل کرک بازی، دزدی و تکثیر غیر مجاز نخواهد بود.

عالیه، عالی!!

با پرداخت فقط 100 دلار به مدت یکسال می‌توانید از تعداد بیش از 500 بازی بسیار خوب و پیشرفته بهره مند بشید، بدون نیاز به خریدن و پرداخت پول برای خرید آنها به صورت فیزیکی که کلی جا میگیره و هزینش سرسام آوره، و بدون نیاز به خرید یک رایانه گیمینگ.

من آرزومه یک روز تو همه جای دنیا سرویس‌های رایانش ابری به منظور استریم بازی رایانه‌ای ایجاد بشه و همه مردم بتوانند با پرداخت مبلغی بسیار کم برای اشتراک ماهیانه یا سالیانه، از بازی های رایانه‌ای بدون خریدن و کپی کردن آنها و بدون نیاز به رایانه گیمینگ برخوردار شوند. این هم به نفع بازیکنان است و هم به نفع سازندگان بازی، چون دیگر مشکلاتی مثل کرک بازی، دزدی و تکثیر غیر مجاز نخواهد بود.
شما کجا زندگی میکنین ؟؟!

• Like
Reactions: amindead and raya2
دولت‌ها باید با سرویس‌دهندهای استریم بازی همکاری کنند تا مثل سرویس های استریم رسانه (IPTV) ترافیک رایگان به کاربران تعلق بگیره.
همین الانم بهتون ترافیک رایگان بدن نمیتونید استفاده کنید
استفاده از این سرویس یه اینترنت پر سرعت لازم داره خودشونم یادمه گفته بودن یه اینترنت با سرعت 16مگ بر ثانیه پیشنهاد میشه برای همین کمتر کسی میتونه از این سرویس استفاده کنه

• Like
Reactions: amindead and raya2
استریم کلا جالب نیست، ماها که عمرا بتونیم با این اینترنت داغونمون، اونور هم زیاد استفاده نمیکنن چون هرازگاهی لگ میشه . . . خلاصه تا وقتی که اینترنت پرسرعت ردیف نشه چندان کاربردی نداره

• Like
Reactions: raya2
اینم تست من.ولی واسه ۷ روز رایگانش هم باز کارت اعتباری میخاد :(

8f_img_20170711_162238.jpg

• Like
Reactions: Mr.unknown
فک کنم تا حالا ۲ سه بار گفتم در این باره
سرویس هایی که کلود بیس هستند مثل ps now و geforce now و liquidsky علاوه بر اینترنت پرسرعت و پینگ پایین به نزدیکی سرور به شخص نیاز دارن یعنی اگه ایران بهترین اینترنت دنیا رو هم داشته باشه تا سونی نیاد سرور داخل ایران نزنه نمی شه بازی کرد. (حتی نمی شه که بیان تو کشور های همسایه سرور بزنن و بگن که ایران هم ساپورت میشه.)

من آرزومه یک روز تو همه جای دنیا سرویس‌های رایانش ابری به منظور استریم بازی رایانه‌ای ایجاد بشه.
منم آرزومه همه دنیا اینترنت پرسرعت عالی داشته باشند و ایران هم تحریم نبود و میشد که سونی تو ایران سرور بزنه و دولت هم موافقت میکرد و..:-"
هنوز هم هستند سرویس های مخابراتی که سرعت کیلوبیت بر ثانیه میدند. رسما یه جور توهین به کاربره.
کل این سیستم های ابری:
giphy-facebook_s.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or