اطلاعات من دقیق هستش داخل پروفایلم چون چیزی ندارم مخفی کنم از کسی 32 سالم مجرد هستم فوق لیسناس نرم افزارم استاد دانشگاه (به صورت ساعتی) البته این ترم درس نگرفتم دارم امده میشم که از ایران برم برای دکترا و به صورت فریلنس هم پروژه برنامه نویسی انجام میدم و هم تدریس خصوصی انجام میدم و از طرف دیگه حرفه خانوادگیم کشاورزی هستش(میبنی چند وقته زیاد سایت سر میزنم برای همینه که دانشگاه نمیرم همش دارم پروژه انجام میدم یکم کار میکنم صفحه ALT+Tab میزنم یک صحبتی انجام میدم میرم ادامه کار خوبی برنامه نویس بودن همینه خونه هم بشینی میتونی کار انجام بدی
).
گذینه بعدی اینکه درسته نمیخوای ماشین یا خونه بخری اما هابی شما چیه ؟ یکی هستش علاقه به ورزش داره یکی علاقه داره با دوستاش بره بیرون یکی میره شمال هر چند وقت یک دفعه تو کار ماشین عوض کردن هابیش ماشین .
خوب شما هم هابیت اگه بازی کردن هستش مثل من باید دخل خرج با هم درست کنی دیگه نمیشه هم خر بخوای هم خرما میگی نمیتونی داداش کسی کسی مجبور نکرده که همه هم مثل هم نیستن من الان چند سال دارم 50 دلار 50 دلار جمع میکنم (جز پولی که برای خرج های دیگم هم جمع میکنم آدم امدیم فردا یک اتفاقی افتاد همون پول کمکمون میکنه) چرا چون هابیم اینه اگه شما هم میتونی خوب تونستی ایرادی نداره دلیل نداره همه مثل هم رفتار کنن یکی روز اول میخره یکی میزاره 3 سال بعد میخره یکی هم میزاره دسته دوم اصلا قیمت امد پایین میخره دعوا که ندارمی درسته تفریح منم اگه قرار بود بزارم الان یک دفعه به فکر خرید بیفتم خوب مشخصا سختم بود یک دفعه این همه پول بدم.
خوب این مورد سختی آخر منم موافقم سخته یا باید ببوسی بزاریم کنار یا اینکه براش یک فکری بکنیم .
اما چیزی که الان پر شده از این اکانت های چند کاربره فکر هم نمیکنم سونی این مضوع غیر فعال کنه پس میشه امید داشت نسل بعدی باشه پس نیازی نیست بری یک میلیون بازی بخری چند نفری با دوستات بازی میخری بعدش هم میفروشین حالا به یکی یا چند نفر اینجوری به هیج کسی هم فشار نمیاد بله وضعیت اقتصادی کشور خرابه یا باید بی خیال بشیم یا اینکه یک جوری هابی مورد علاقت نگه داری اگه وضعیت جوریه که خرج اصلی داره نابود میکنه همون کنارش بزاری بهتره باشه علاقه وقتی خرج با هم نمیخونه باید بی خیال شد.
یک موردی یادم رفت چیزی هستش در این کشور غیر قانونی باشه اما شما نتونی گیر بیای یا بخری با قیمت مناسب ؟