امین جون به جونه امین(اگه گفتی کدوممون؟:biggrin1 منم هیچی در موردش نمیدونم فقط میدونم از انحصاری ps3 هست و از اون بازی های حاجی پسنده ببخشید ژاپنی پسنده:cheesygri
به نظمر از اون بازیهایی که فقط تو ژاپن میاد درسته؟؟!کسی میدونه؟!!
اتفاقاً من تريلرشو گرفتم (با آيدی ژاپن) ولی چيزی ازش سر در نيوردم چون ژاپنی بود همه چيزش. اين بازی تو ژاپن با اين اسم مياد ولی بقيه جاها با اسم FolkLore مياد.
يه چيزي عينه همون بازي ترسناكه پي اس 2ش بايد باشه ديگه رول آف روز بود چي بود من تا آخرشم رفتم هيچي هم نفهميدم!!!
باز هانتيگ گراند يه چيزي!!!(البته يه جاهايي ترسناك به نظر مي ياد يه جاهايي عينه ار پي جي هستش و يه جاهايي عينه بازي هاي كارتوني والا درست سر در نياورديم).كسي از سبكش چيزي فهميد به ما هم بگه.)
در كل فكر نكنم چيزه زياد خفني از اب در بياد .
چيزي كه توي عكساش مي بينيم چيزه زياد جالبي نيستش!
این بازی را همون game republic زده که گنجی را هم برای ps2/3 زده بود.بازی در سبک اکشن ادونچر با مایه های از عناصر rpg هستش .تاریخ عرضه این بازی در japon دیروز بوده و تو ماه اکتبر هم در اروپا و امریکا عرضه میشه.دمو قابل بازی folksoul الان تو ps store موجوده کسایی که dsl دارن میتونند بگیرند. بازی ابتدا در یک دهکده شروع میشه .کاراکتر اصلی بازی که الان اسمش خاطرم نیست از مادرش یه نامه دریافت میکنه و سپس عازم یک سفر پر ماجرا میشه. شما در بازی دارای هیولا ها یی هستید که در بازی به نام folk شناخته میشه و میتونید با انها دشمنان خود را نابود کنید.هر folk دارای خصوصیات و ضربات مخصوصی هست که میتونید انها را level up کنید تا به توانایی های بیشتری دست پیدا کنند.در کل بازی بدی نیست اما اصلا ارزش 60 و70 تومان را نداره