djwolf کاربر سایت Jun 15, 2014 #4 نوشته شده توسط DARIO: فیفا خراب کرد که! بیشتر... فقط با دیدن عکس ها متوجه شدی ؟
amindead کاربر سایت Jun 15, 2014 #5 نوشته شده توسط DARIO: فیفا خراب کرد که! بیشتر... pes میاد جبران میکنه
ヽ(。_°)ノ Death may be my only freedom کاربر سایت Jun 15, 2014 #7 نوشته شده توسط s.1: بازم نسخه ی pc مال زمان دایناسورهاست؟ بیشتر... نه با انجین کنسولای نسل جدید ساخته میشه
نوشته شده توسط s.1: بازم نسخه ی pc مال زمان دایناسورهاست؟ بیشتر... نه با انجین کنسولای نسل جدید ساخته میشه
DARIO کاربر سایت Jun 15, 2014 #8 نوشته شده توسط djwolf: فقط با دیدن عکس ها متوجه شدی ؟ بیشتر... نوشته شده توسط amindead: pes میاد جبران میکنه بیشتر... اعصاب معصاب ندارینا!:d بابا من خودم از شما بیشتر فیفا بازم!:d ولی خو عکس ها ناامید کننده ان. حالا امیدوارم خود بازی و گیم پلی اش بازم به ما حال بده! PES رو نگو که فرا تر از آشغاله!
نوشته شده توسط djwolf: فقط با دیدن عکس ها متوجه شدی ؟ بیشتر... نوشته شده توسط amindead: pes میاد جبران میکنه بیشتر... اعصاب معصاب ندارینا!:d بابا من خودم از شما بیشتر فیفا بازم!:d ولی خو عکس ها ناامید کننده ان. حالا امیدوارم خود بازی و گیم پلی اش بازم به ما حال بده! PES رو نگو که فرا تر از آشغاله!
DARIO کاربر سایت Jun 15, 2014 #11 نوشته شده توسط g - unit: خیلی هم عالی شده به نظر من:bighug: بیشتر... Oh Come Onnnnnnn.......!!!!!!!
N!ma کاربر سایت Jun 15, 2014 #12 بابا چرا اینا یه تغییر اساسی تو گرافیکو گیم پلی نمیدن؟ هم فیفا هم pes حالا باز فیفا خوبه pes سال به سال بدترم میشه! الان این عکسا گرافیکش چه فرقی با نسخه ی 2014 داره ؟ دست مسی چرا انقدر تپل مپله؟
بابا چرا اینا یه تغییر اساسی تو گرافیکو گیم پلی نمیدن؟ هم فیفا هم pes حالا باز فیفا خوبه pes سال به سال بدترم میشه! الان این عکسا گرافیکش چه فرقی با نسخه ی 2014 داره ؟ دست مسی چرا انقدر تپل مپله؟
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Jun 30, 2014 #14 خیلی عکس ها داغونه! واقعن چرا؟!!! مرض که نداشتم کنسول جدید گرفتیم.این چه گرافیکه داغونیه!