RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 13, 2012 #1 ناشر:Microsoft Game Studios سازنده:Humble Hearts پلتفرم:X360 تاریخ انتشار:2012
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 13, 2012 #2 اینکه اِندِ جاپونیه که!؟!!! 360 و چه کارا
Ardi360 کاربر سایت Aug 15, 2012 #4 تریلرش رو دیدم ، بازی ساید اسکرول جالبیه ولی به شدت شلوغه :d یهو میبینی کلا صفحه پر شده از انواع و اقسام قدرت ها و لیزر و از این قبیل چیزها
تریلرش رو دیدم ، بازی ساید اسکرول جالبیه ولی به شدت شلوغه :d یهو میبینی کلا صفحه پر شده از انواع و اقسام قدرت ها و لیزر و از این قبیل چیزها
koorosh sh کاربر سایت Aug 15, 2012 #6 همین انحصاریاست که مایکرو را زنده نگه داشته در حال رقابت شدیدی هست با انحصاری های پی اس !!!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 15, 2012 #7 سونی که رسما زده ترکونده هر روز یه 10 تا بیت تا انحصاری معرفی میکنه. ---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:20 PM ارسال شده بود ----------
سونی که رسما زده ترکونده هر روز یه 10 تا بیت تا انحصاری معرفی میکنه. ---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:20 PM ارسال شده بود ----------
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 15, 2012 #8 فک کنم این بازی مایکرو سافت جفت پا بره تو شیکم Last of US
s-arash کاربر سایت Aug 15, 2012 #9 متا بازی 84 اه متاسفانه برای خالی کردنتون جای خوبی پیدا نکردید چون بازی مورد توجه منتقدین قرار گرفته
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 15, 2012 #10 نوشته شده توسط s-arash: متا بازی 84 اه متاسفانه برای خالی کردنتون جای خوبی پیدا نکردید چون بازی مورد توجه منتقدین قرار گرفته بیشتر... خالی کردن حرفِ جالبی نیست داش،ما حالا خواستیم با عموهای مایکروسافت یه شوخی بکنیم! بعد هم قربون آدم چیز فهم شما هم داری میگی باز مورد توجه منتقدان قزاز گزفته نه من شما
نوشته شده توسط s-arash: متا بازی 84 اه متاسفانه برای خالی کردنتون جای خوبی پیدا نکردید چون بازی مورد توجه منتقدین قرار گرفته بیشتر... خالی کردن حرفِ جالبی نیست داش،ما حالا خواستیم با عموهای مایکروسافت یه شوخی بکنیم! بعد هم قربون آدم چیز فهم شما هم داری میگی باز مورد توجه منتقدان قزاز گزفته نه من شما