RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 16, 2012 #1 Xbox 360, Playstation 3 ناشر:Activision سازنده:High Moon Studios تاریخ انتشار:TBA 2013
r0ss0neri کاربر سایت Jul 17, 2012 #3 بنظرم بازی استایل DMC رو داره ، اون عکس اول از بالا سمت راست بدجور منو یاد صحنه اول بازی DMC3 میندازه ، این یارو مثل دانته لم داده رو مبل و دور و ورش شلوغه
بنظرم بازی استایل DMC رو داره ، اون عکس اول از بالا سمت راست بدجور منو یاد صحنه اول بازی DMC3 میندازه ، این یارو مثل دانته لم داده رو مبل و دور و ورش شلوغه
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #4 آره یه پیتزه هم بقلشه جالبه Wolvorine هم دستشه ! ... ! کلا با این بازی حال کردم ...
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 17, 2012 #6 دقیقا دشمنان شبیه به بازی نینجا گایدن هستند و توی عکسی که روی صندلی نشسته به DMC 3شبیه استت. Spoiler عکس ها رو سانسور کردم دقت کنید.:d
دقیقا دشمنان شبیه به بازی نینجا گایدن هستند و توی عکسی که روی صندلی نشسته به DMC 3شبیه استت. Spoiler عکس ها رو سانسور کردم دقت کنید.:d
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Jul 17, 2012 #7 تا عکس ها رو دیدم یاد Spider Man افتادم خیلی شبیه کاراکترش ... :-o
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Jul 17, 2012 #12 نوشته شده توسط A.SCORP.R: تا عکس ها رو دیدم یاد Spider Man افتادم خیلی شبیه کاراکترش ... :-o بیشتر... دقیقا دشمنان شبیه به بازی نینجا گایدن هستند و توی عکسی که روی صندلی نشسته به DMC 3شبیه استت. بیشتر... همه چیش که از بازی های دیگه کپی کرده پس چیشو خودش درست کرده نوشته شده توسط Alkazar: ;کسی یه تریلر ازش نداره ببینیم!؟ بیشتر... :d بفرمایید
نوشته شده توسط A.SCORP.R: تا عکس ها رو دیدم یاد Spider Man افتادم خیلی شبیه کاراکترش ... :-o بیشتر... دقیقا دشمنان شبیه به بازی نینجا گایدن هستند و توی عکسی که روی صندلی نشسته به DMC 3شبیه استت. بیشتر... همه چیش که از بازی های دیگه کپی کرده پس چیشو خودش درست کرده نوشته شده توسط Alkazar: ;کسی یه تریلر ازش نداره ببینیم!؟ بیشتر... :d بفرمایید