تصاویر Dead Island: Riptide

يه شخصيت جديد هم اضافه شده! مثل اينكه المان هاي Tower Defense هم توش داره:

In a new hub defence missions the co-operative teamplay skills of the survivors will be tested to the limit – they need to strategically place traps, fences and turrets to fend off oncoming Zombie onslaughts and to protect the humans in these sanctuaries

آخرین ویرایش:
واااااای خدا سکته زدم از فرط خوشحالی :x میدونین از کی منتظر عکس های این گیم بودم؟ بهروز امروز شارژم کردی دمت گرم :دی

من شخصیت جدیدی ندیدم؟:S

هنوز نشونش ندادن! :d
یه چیزی تو مایه های Sam B باشه عالی میشه! :d

---------- نوشته در 02:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 AM ارسال شده بود ----------

واااااای خدا سکته زدم از فرط خوشحالی :x میدونین از کی منتظر عکس های این گیم بودم؟ بهروز امروز شارژم کردی دمت گرم :دی

خوب حالا برو تو کار اولین تیزر تریلر: :biggrin1:

Dead Island Riptide - Teaser-Trailer zur Zombie-Fortsetzung - YouTube

ادیت: دیدم! هیچی نشون نداد! :| باید تا فردا پس فردا منتظر تریلر کامل باشیم!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
این Purna هست مثلا الان ؟!! :d

ZedHJ-116x156.jpg

اونی که ما تو بازی دیدیم شبیه یکی از اعضای قبیله های کانیبال آمازون با یه رگ افغان بود ! :d
چه آرت هایی که نمیزنن سازنده ها ! :d

------------
به جرات میتونم بگم تو هیچ گیمی تا حالا از کشتن یک زامبی اینقدر لذت نبرده بودم ! به حدی گیم پلی اعتیاد آور بود که بالای 40 ساعت بازیش کردم ...
اگه نسخه قبلی رو بازی نکردی حتما برین سراغش !

به جرات میتونم بگم تو هیچ گیمی تا حالا از کشتن یک زامبی اینقدر لذت نبرده بودم ! به حدی گیم پلی اعتیاد آور بود که بالای 40 ساعت بازیش کردم ...
اگه نسخه قبلی رو بازی نکردی حتما برین سراغش !

البته این اعتیاد آور بودن فقط در co-op بود "خونه یکی از دوستام تجربه کردم خیلی باحال بود" در حالی یکی از مذخرف ترین سینگل هارو داشت که اصلا رغبت نمیکنی یکم بازی کنی

البته این اعتیاد آور بودن فقط در co-op بود "خونه یکی از دوستام تجربه کردم خیلی باحال بود" در حالی یکی از مذخرف ترین سینگل هارو داشت که اصلا رغبت نمیکنی یکم بازی کنی

سینگل بازی رو اتفاقا من گفتم 40 ساعت رفتم . تازه بعدش Dlc Rider`s White رو هم 5 ساعت رفتم !!

سینگل بازی بی نظیر بود ، ولی خیلی گیمرها نتونستن باهاش ارتباط بگیرن چون با دید یه اکشن اول شخص بازی کردن ، در حالی که بازی پر از المان های RPG بود و با اون خودتو انطباق میدادی ....

نه اینکه فقط بکشی بری جلو ...

به خاطر همین خیلی ها همون 1 ساعت اول بازی رو ول کردن ... چون اصلا با یه دید اشتباه و کاملا بی حوصله داشتن بازی میکردن !!

سینگل بازی رو اتفاقا من گفتم 40 ساعت رفتم . تازه بعدش Dlc Rider`s White رو هم 5 ساعت رفتم !!

سینگل بازی بی نظیر بود ، ولی خیلی گیمرها نتونستن باهاش ارتباط بگیرن چون با دید یه اکشن اول شخص بازی کردن ، در حالی که بازی پر از المان های RPG بود و با اون خودتو انطباق میدادی ....

نه اینکه فقط بکشی بری جلو ...

به خاطر همین خیلی ها همون 1 ساعت اول بازی رو ول کردن ... چون اصلا با یه دید اشتباه و کاملا بی حوصله داشتن بازی میکردن !!

منم با بازی خیلی حال کردم خیلی بازی خوبی بود اولین بار بعد از 5 دقیقه پاکش کردم ولی دفعه بعد نشستم درست بازی کردم کلی چسبید

میمیرم واسه این بازی :x
باور نمیکنم میخوام شماره دومشو بازی کنم
سه بار بازی رو تموم کردم هنوز احساس ارامش نمیکنم وقتی باز میرم جلو:d
trailer بازی منتشر بشه ترکیدم :d
بهروز واقعا میخوان نمایش بدن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or