شایعه تصاویر لیک شده نسخه بتا عنوان gta v

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
امروز کاربر reddit به عنوان devbuild تصاویری از نسخه بتای بازی را بدست اورده که در ادامه قرار میدهیم
آپدیت:به عکس آخر توجه کنید gtav در برنامه های در حال اجرا هست
البته نکاتی در مورد فریم ریت که از 30 تا 60 متغیر هست و با گرافیک gtx 550 (تست بتا با کارت گرافیک انویدیا و خبر بهینه سازی با انویدیا ) که با سطح گرافیک متوسط 50 تا 60 فریم میدهد نیز مطلبی آورده است
و همچنین مانند lanoire در رزولوشن 1920 صفحات سیاهی دور تا دور تصویر را میگیرند.
البته این فرد ادعا میکند که بتا تستر شعبه راک استار تورنتو نسخه در حال توسعه را دریافت کرده اما در گذشته شعبه لیدز درخواست جذب نیرو داده بود .اما از نظر من مشکلی نداره.
اما هنوز این فرد پاسخی به درخواست برای تایید نداده است.احتمالا یا سرش گرمه بازیه یا میترسه شغلشو از دست بده .
منتظر میمانیم تا راک استار که همیشه و حتی در ایمیلهایی که بهشون میفرستیم هنوز از واژگان تا حالا ،فعلا به خوبی استفاده میکند و همه رو سر کار میگذارد کی به این بازی پایان میدهد.

e240109_WjR0SNk-1024x576.jpg

m26918_ZpA8mnJ-1024x576.jpg

xacKfwU.jpg

n4g.com/news/1357288/redditor-claims-to-have-a-beta-of-gta-v-on-the-pc-posts-screens-as-evidence
http://8th-circuit.com/content/redditor-claims-have-beta-gta-v-pc-posts-screens-evidence

آخرین ویرایش:
امیدوارم حقیقت داشته باشه
ولی تو همین عکس آخر یه چیزی مشک.ک میزنه چون CPU رو 7% هست
که خیلی پایینه
شایدم من اشتباه میکنم

داداش اولا کل این اکس ها رو میشه با PAINT هم درست کرد.
دوما همه ی دنیا می دونند که برای PC هم خواهد آمد اما 1 ماه تا 1 سال دیرتر.

خیلی هم خوب میشه که دوستانی که کنسول ندارن هم بتونن به راحتی این عنوان رو بازی کنن.

100% این بازی روی PC خواهد آمد." دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! "

اولا هر عکسی میتونه فیک باشه مثل نقشه gtav که اومد و خیلیها گفتن فیکه بعد معلوم شد نه واقعیته بعد paint کیفیتش پایینه و فتوشاپ رو اگه بگی بهتره چون این عکسا اگه فیک باشن ولی طرف خوب درشون اورده نشد ایرادی از کار فتوشاپش پیدا کرده
و همین طور استفاده از کارت انویدیا هم انتخاب خوبی بوده چون صحبت از بهینه سازی بازی برای این کارت بود
بعد در مورد استفاده از cpu یه بازی اجرا کن بیا بیرون برو تو task manager درصد استفاده از cpu متغیره الان اسپلنتر رو امتحان کردم و دیدم به 2% رسید ولی اون لحظه اول رو 71% بود اینم دلیل خوبی نشد برای فیک بودن
نظر رو باید بچه های کنسول باز بودن که این گرافیک از نسخه کنسولیشون بالاتره یا نه
البته این بازی رو سطح متوسط گرافیک به گفتشون اجرا شده

یعنی باور کنم توی همه صحنه ها 60 فریم گرفته...فیک بودن که شاخ و دم نداره

تو عکس آخری که هست فیک بودن تصاویر تابلوئه. شفافیت تصویر آخر دقیقا مال کنسول هست. به هیچ وجه روی PC چنین کیفیتی رو شاهد نخواهید بود.

تو عکس آخری که هست فیک بودن تصاویر تابلوئه. شفافیت تصویر آخر دقیقا مال کنسول هست. به هیچ وجه روی PC چنین کیفیتی رو شاهد نخواهید بود.
منظورتونو درك نمي كنم......پي سي كه بهتر اجرا ميكنه!

دوستان سوالاتی از طرف شده این صفحه اصلی هست
reddit.com/r/GTAV/comments/1mngpb/dev_build_pc
آخرین جوابش مربوط به 18 ساعت پیشه
1.در مورد زبان روسی گفته که اولین تستر روسیproject cars هم هست
2.ازش پرسیدن چرا cpu 7% که اینو راست گفته چون دو هسته ای هست
اما ازش ویدیو خواستن ادرس هم داد ولی اجازه دسترسی به این ویدیو وجود نداره
اگه اجازه دسترسی بده که همه چی مشخص میشه و گر نه فعلا همه تو امپاس میرن
اما قبلا در مورد wiiu خبری مبنی بر تست روی اون اومده بود

به فیک معنی میده ...

همینجوری با این ترفند هزار تا عکس و حتی فیلم ! از شبیه ساز های PS3 در حال اجرا بازی رو نت هست!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or