ar2012 کاربر سایت Mar 30, 2014 #1 بــــــــســـــــــــــــم الله الرحمن الرحیمسلام دوستان دیدم جای همچین تاپیکی خالیه گفتم خودم بزنمش اینجا عکس های خودتونو کتار سیستم گیمتون رو قرار بدید تا بیشتر با هم آشنا بشیم فقط یه چیز دیگه توی تگ اسپویل عکس هاتون رو بزارید
بــــــــســـــــــــــــم الله الرحمن الرحیمسلام دوستان دیدم جای همچین تاپیکی خالیه گفتم خودم بزنمش اینجا عکس های خودتونو کتار سیستم گیمتون رو قرار بدید تا بیشتر با هم آشنا بشیم فقط یه چیز دیگه توی تگ اسپویل عکس هاتون رو بزارید
XSaeed.ServerX کاربر سایت May 2, 2014 #3 اینم از سیستم PC ما البته لپ تاپ زرشکیه رو میز کناره تخته.شب باش ور میرم.مخصوص گرفتم واسه شب.راحت میشه باش کار کرد رو تخت.جموجوره :d سیستم گیمینگ هم خاستین بزارم.:d Spoiler
اینم از سیستم PC ما البته لپ تاپ زرشکیه رو میز کناره تخته.شب باش ور میرم.مخصوص گرفتم واسه شب.راحت میشه باش کار کرد رو تخت.جموجوره :d سیستم گیمینگ هم خاستین بزارم.:d Spoiler
M@SOUD64 کاربر سایت May 6, 2014 #4 نوشته شده توسط XSaeed.ServerX: اینم از سیستم PC ما البته لپ تاپ زرشکیه رو میز کناره تخته.شب باش ور میرم.مخصوص گرفتم واسه شب.راحت میشه باش کار کرد رو تخت.جموجوره :d سیستم گیمینگ هم خاستین بزارم.:d سلام داداش لپ تاپ فروشی زدی تو اتاقت:d از سیستم گیمینگت هم عکس بزار بیشتر...
نوشته شده توسط XSaeed.ServerX: اینم از سیستم PC ما البته لپ تاپ زرشکیه رو میز کناره تخته.شب باش ور میرم.مخصوص گرفتم واسه شب.راحت میشه باش کار کرد رو تخت.جموجوره :d سیستم گیمینگ هم خاستین بزارم.:d سلام داداش لپ تاپ فروشی زدی تو اتاقت:d از سیستم گیمینگت هم عکس بزار بیشتر...
M@SOUD64 کاربر سایت May 27, 2014 #6 نوشته شده توسط XSaeed.ServerX: Spoiler Spoiler بیشتر... عالیه ممنون=d>